הריון אחרי חוץ רחמי

Nutti

New member
הריון אחרי חוץ רחמי

אז אני בהריון אחרי חוץ רחמי בקיץ. בדיוק אחרי 3 חודשים האסורים (אסור אחרי הטיפול התרופתי).
לא מצליחה להתחבר להריון, לא מרגישה בהריון. ממש מכריחה את עצמי להימנע מתרופות או מאכלים אסורים בהריון כי לא מאמינה שהכול בסדר.

קשה לדמיין את ההריון בתוך רחם. ובראש רק מהדהד הסיכוי הלא מזהיר שלי לחוץ רחמי נוסף -1 ל5. מחשבת איפה אצטרך לעבור את הניתוח להוצאת חצוצרה.
היחס האדיש והמזעזע של הרופאים לא עוזר כמובן.

מקווה שאזכה לכתוב פה אודות המשך הריון תקין.

בינתיים רק פורקת

אמן

בשעה טובה נאטי, טוב לראות אותך כאן :)
למרות חוסר החיבור בינתיים (ואולי גם בהמשך, מאחלת לך שככל שההריון יתקדם כך ירד מפלס החרדה) - טוב שאת שומרת על עצמך.
מחזיקה אצבעות ל-4 מתוך 5 וכמובן לבריאות ולידיים מלאות במועד.

שירהד1

Member
מנהל
טוב לראות אותך פה

ומאחלת הריון תוך רחמי תקין שיסתיים בידיים מלאות.
באיזה שבוע את? האם את צריכה להיות במעקב צמוד יותר, לפחות בהתחלה, כדי לראות שההריון אכן בתוך הרחם?
מאיזה תרופות את נמנעת? בניגוד למה שמקובל לחשוב או לחשוש ממנו- ניתן לקחת כמעט כל תרופה בהריון (אני מתכוונת לתרופות "רגילות" לכאב ראש, חום,טיפות אף וכדומה).

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון, תפוז
09-7749028

Nutti

New member
תודה שירה וכבשה

בינתיים מסתמן כי ההריון תוך רחמי - פשוט הלכתי למוקד ברגע שהיה סיכוי לראות משהו. כרגע אני ב5+0.
ככה שניתן לעבור לחרדות ההריון ה"רגילות".

מאמינה שאמורים להיות במעקב יותר צמוד אך לצערי איפה שאני גרה אין רופא נשים נורמליים. לפיכך דאגתי למעקב צמוד בעצמי:) הוצאתי הפניות לבטא בצעקות והלכתי למוקד ברגע הנכון.

לגבי התרופות - לפי תגובות הרופאים והמאמרים באינטרנט הבנתי כי אסור בערך הכול. כן מאפשרים אקמול לכאב ראש , למשל, לעומת אדוויל שאסור לחלוטין. זוכרת שבהריון הקודם די נמנעתי מתרופות מה שהקשה מאוד בתקופת החורף.

שירהד1

Member
מנהל
או. קיי- נשמעת התחלה טובה

לגבי התרופות- לא יודעת מי הרופאים שאמרו לך את שטות הזו, ולא יודעת לאיזה מאמרים מלחיצים הגעת באינטרנט- אבל בהריון מותר כמעט הכל מבחינת התרופות. אין שום סיבה שאישה תסבול- לא מכאבי ראש, ולא משפעת ולא ממחלות חיידקיות שמצריכות אנטיביוטיקה ולא מכלום.
ברור שבעלון לצרכן תמיד כתוב להתייעץ לגבי לקיחת תרופה אם האישה בהריון. זה הכסת"ח של חברות התרופות.
את יכולה פשוט להתייעץ לגבי כל תרופה עם המרכז הטרטולוגי (חפשי את הטלפון בגוגל). הם נותנים יופי של שירות- אדיב, מקצועי ואמין.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון, תפוז
09-7749028

למעלה