הריון בניו יורק.

scalar

New member
הריון בניו יורק.

שלום, אני חדשה כאן בניו יורק ובפורום הזה. אשמח לקבל עצות והמלצות מיודעי דבר בנוגע להריון בארה"ב. בעלי עובד כאן (בעל אשרת עבודה) ואנחנו מבוטחים (ע"י מקום עבודתו) בביטוח ע"י Aetna open choice PPO. אתמול הצטרפתי אליו, וכעת אני ב-NYC. אנחנו בשבוע ה-22 להריונינו ואשמח לקבל עצות והמלצות לגבי רופאים, בתי חולים, וכד´. האם מישהו/י יכול להמליץ לי על רופא להמשך מעקב ההריון, על בית חולים בו מומלץ ללדת, האם ומתי צריך להרשם ללידה, לקורס הכנה ללידה, ועוד. בתודה מראש!

דברים שחשוב לבדוק

שלום לך סקלר וברוכה הבאה אלינו, בהזדמנות זו אני יכולה לאחל לך גם מזל טוב, אני מקדימה אותך רק בארבעה שבועות :) לגבי המלצות על רופאים במנהטן אני אברר לך כי אני מחוץ לעיר. ללדת מומלץ או ב-NYU HOSPITAL או ב MOUNT SINAY, שניהם נחשבים מצויינים ולשניהם מחלקות נהדרות לטיפול בעוברים ופגים (טפו טפו טפו). בקרוב תצטרכי ללכת לסקירת מערכות, אני ממליצה מכל הלב שתבקשי מהרופא שלך לשלוח אותך לדר. אילן טימור ב-NYU, הוא אחד המומחים הידועים ביותר בתחום וגם ישראלי :) לקורס הכנה ללידה צריך להירשם והם לרוב מתקיימים בבית החולים בו תלדי, וגם כולל סיור בבית החולים. הרופא שלך יוכל לתת לך את הפרטים לאן להתקשר, מומלץ לקבוע לפחות שלושה-ארבעה שבועות מראש כלומר כבר עכשיו, כי כדאי להתחיל בסביבות שבוע 30. והכי חשוב, הביטוח הרפואי. הביטוח שלך הוא עם חברה מצויינת, קודם כל, אבל זאת לא עדיין ערובה לדרגות כיסוי. כדאי לברר היטב מה גבול הכיסוי שלהם להריון, אם זה נחשב אצלהם pre existing condition שאינו מכוסה או לא, ומה גובה ההשתתפויות העצמיות שלך אם בכלל, וכמובן איזה רופאים נמצאים אצלהם ברשת כדי שלא ייגבו ממך עלויות של מחוץ לרשת. על אתר האינטרנט של החברה תוכלי לעשות חיפוש של רופאים ברשת. בכל מקרה בהצלחה!

למעלה