הריון- דחוף

הריון- דחוף

יום שבת לפני שבועיים קיימתי יחסי מין עם החבר שלי בדיוק כמה שניות איבר המין שלו היה בפנים ואז הוא יצא ורק אחכ יצא לו הפרשה שקופה (רק אחכ הוא גמר לאחר מספר דקות) אני חוששת שנכנסתי להריון, אני עוד שבוע בערך אמורה לקבל מחזור ואני לא יודעת אם לחכות או לעשות בדיקה מאלה שמוכרים בסופר פארם (נגשתי לקנות אבל היה רשום שצריך לחכות בערך 3 ימים לפני האיחור בשביל שזה יהיה אמין ומדויק אז בנתיים ותרתי על זה) זה קרה שבוע לאחר הופעת המחזור האחרון אני לא משתמשת בגלולות. האם יש חשש?

אם קיימת יחסי מין שבוע לאחר הופעת הדימום

הסיכוי שנכנסת להריון נמוך יחסית לכן חכי למועד הרגיל של הדימום החודשי שלך ואם הוא לא יגיע אז תעשי בדיקת הריון. להבא אל תעמידי את עצמך במצב כזה ואל תקיימי יחסי מין לא מוגנים בשום מצב, את וחברך יכולים להנות לגמרי גם ללא חדירה - אז אין קונדום אין חדירה!!!!!

תודה רבה

על ההתייחסות כן זה קרה שבוע אחרי... אני ממש בלחץ וכל היום אני רק חושבת על זה אני מחכה למחזור יש לי תופעות ואני מקווה מאוד שזה לא תופעות שיש גם בהריון לפני מחזור יש לי פצעים בפה וזה מה שיש לי עכשיו וחולשה ועצבנות אין לי הרבה ידע לגבי הריון והאם אחרי שבועיים כבר יש תופעות? יש לי היום גם תור לרופא נשים לנסות גלולות תודה רבה אני אחכה עוד כמהימים ואולי אעשה בדיקה בימים האלו...

למעלה