הריון ולידה בסיאטל/רדמונד, וושינגטון

יוקלילי

New member
אנחנו דחינו את הנסיעה עד הלידה

הי, אני לא נכירה אותך ואת ההריון, אך נדמה לי שמחודש שביעי כבר אסור לטוס, ומדובר בטיסה ארוכה. האיסור נובע מחברת הביטוח, למיטב ידיעתי.
את כבר בשבוע מתקדם, האם חשבת אולי לדחות את המעבר? אולי בעלך יכול לנסוע להתאקלמות ראשונית ואת תצטרפי לאחר הלידה?
אני חיכיתי ללידה בארץ במקום ובסביבה מוכרים, והגענו לאנגליה ללימודים בסמסטר אביב במקום בספטמבר.
דבר נוסף הוא שביטוח מצריך תקופה שבה את משלמת אך לא יכולה עדיין להנות מההטבות של הביטוח, נדמה לי שקוראים לזה תקופת הכשרה, אך אני לא בטוחה. לפי הבנתי בארהב ללא ביטוח השירות הרפואי ברמה מאוד נמוכה
כדאי לשים לב לכל הפרטים הללו
בהצלחה!!

carlimi

New member
רק תיקון קטנטנן

ללא ביטוח רפואי, השירות בארה"ב הוא לא ברמה נמוכה, הוא פשוט ממממאאאאווווודדדדדד יקר!!!!!!!!!!!!!
&nbsp

AlicePJ

New member
אם מקבלים ביטוח ממקום העבודה אז בד"כ אין סיפור

של תקופת אכשרה. אני מניחה שהם מגיעים לאחת מהחברות הענקיות בסיאטל (אמזון? מייקרוסופט?) ואם כך אני ממש ממש ממש אתפלא אם לא יהיה להם ביטוח מעולה שיכסה הכל מהרגע הראשון.
מעבר לזה, מדובר בהעדפה אישית. אני לא הייתי רוצה ללדת בלי בעלי, לא הייתי רוצה לקחת ממנו את זה. אבל לנו ההורים יכלו להגיע ולהיות איתנו ולעזור עם הגדול, לא אצל כולם זה אפשרי.

חתולולה

New member
הריון ולידה בסיאטל/רדמונד, וושינגטון

שלום לכם,
אני ובעלי ככל הנראה נעשה רילוקיישן לרדמונד (וושינגטון) כשאהיה בהריון בערך בשבוע 26 בערך בסוף נובמבר. כלומר- אחרי סקירת מערכות מאוחרת.
יש לנו כבר ילדה בת שנתיים, אבל ההריון והלידה התרחשו בארץ מן הסתם, כך שלא ידוע לי דבר על הריון ולידה בחו"ל.
האם מישהי ילדה בוושינגטון ויכולה לשתף אותי בנהלים, בחוויות, אולי המלצות? איפה כדאי ללדת? מה האופציות שלי? איך ואיפה עושים מעקב הריון? המלצות על רופאים או מרכזים רפואיים?
כל מידע יתקבל בברכה. בהינתן כל החוויות הבלתי-מוכרות שצפויות לנו בעתיד הקרוב (הסתגלות לסביבה חדשה, לתרבות אחרת, שילוב של הקטנטונת במסגרת חדשה עם שפה לא-ידועה), ירגיע אותי להבין למה אפשר לצפות לפחות בהיבט של הריון ולידה בארה"ב.
תודה לכל מי שתוכל לסייע...

יוקלילי

New member

יוקלילי

New member
לא התכוונתי חלילה להחליט במקומה

הדבר הכי חשוב שלמדתי מהמעבר שצריך ךבחון את כל האופציות ולתפור את החליפה בהתאם למידות האישיות. גם אני ילדתי בארץ כשבעלי לידי ואת הנסיעה כמשפחה דחינו- באנו לאנגליה ביחד כי לא רציתי שהבן הגדול יחווה נתק מאבא בתקופה כה רגישה

Et tu Brute

New member
כמו שכבר כתבו... הסוגייה הראשונית והחשובה ביותר

היא הביטוח. האם את יודעת איזה ביטוח יהיה לכם? ומה הוא מכסה? את חייבת לברר איזה ביטוח יהיה לכם, ושהוא יכסה מצבים קיימים (כלומר הריון שקיים לפני תחילת הביטוח). אחרת זה יעלה הון קטן (אם תהיה לידה רגילה, תקינה ובמועד
) או הון גדול (בכל מצב אחר).

ברוכה הבאה לפורום

לצערי אני לא יכולה לעזור לך כי אני באירופה, אבל אני מאחלת לך הריון קל ומשעממם מאוד
ומעבר חלק וכייפי. תרגישי חופשי לעלות פה מה שאת רוצה. גם בשביל זה אנחנו כאן.

עדין לא ענינו לה בעצם, יש למישהו לינקים שיכולים לעזור לה

למצוא מידע על מעקב לידה ולידה ברדמונד?

orilina

New member
חברה שלי ילדה בסיאטל

לא ברדמונד.
אם את מעוניינת שלחי לי הודעה ואני אקשר ביניהן.

Sinophile

New member
יש לך פייסבוק?

תנסי להכנס לקבוצת: מאמילנד גלובל - אימהות ישראליות בחו"ל
בטוחה שיש שם בנות מסיאטל שיוכלו עלזור

שיהיה בהצלחה

למעלה