הריון וספינינג - מאמר

spinil

New member
הריון וספינינג - מאמר

בעקבות שאלות חוזרות ונשנות, להלן קישור למאמר בנושא ספינינג בהריון. המאמר תורגם בעזרתה האדיבה של Ennicka ספין אי.אל - אתר הספינינג הישראלי

Tami661

New member
../images/Emo45.gifישובץ ברשימת המאמרים המומלצים

בהחלט מאמר מומלץ וחן-חן לחסרת הניק הנפלאה

Tami661

New member
לעזור לך עם זה?... תרצה אולי להקדים

אחד מהגילגולים שמתוכננים לך?

אין כמו אמא להבין אותי...

בחיים אני לא אחווה את החווייה שנשמעת לי מדהימה לגדל יצור חי שלך וממך שגדל וזז לך בתוך ביטנך שלך..

ennicka

New member
חליליהו, א-פרופו החלומות שלך

מה עם חלום תחרות הספינינג? שמתי לך כפפה - מערכת קיימת וזולה לייצור חשמל מדיווש, באמצעותה אפשר לכמת את העבודה על האופניים. ואתה? אתה, התעלמת באלגנטיות. מילא לא להרים אותה, אבל אפילו לא לראות אותה?

לא מתאים

אותו הספק חשמל ניתן לייצר ממהירות גבוהה בעומס נמוך ובעת ובעונה אחת ממהירות נמוכה בעומס גבוה יותר. אני זקוק למערכת שמסוגלת לנטר עומס ומהירות כשני פרמטרים נפרדים.

שאלה

למה הכוונה 20 פעימות מתחת לסף האנארובי ? המאמר כלבבי , סוף סוף לגיטמציה כתובה למשהו שאני עושה והרבה אנשים לא מבינים למה ואיך .....

אההההההההה

השאלה אולי,מה זה סף אנאירובי? מה הסף שלי? איך אני בודקת אותו? מה המשמעויות שלו? ואז,בקלות אפשר לדעת מה זה 20 פעימות מתחת לסף האנאירובי. הצעה:חיפוש קל בפורומים רלוונטיים-אימוני סבולת,ריצה,אירובי,טריאטלון,בדיקה באתר של וינגייט תחת מאמרים. אחרי שתסיימי שיעורי בית,חזרי לכאן ושתפי אותנו בתובנות שלך

שימשת בעברך מורה בבית ספר?

נימת דברך הזכירה לי נשכחות. אני אנסה, אבל תבטיח לי שאם לא אהיה מרוצה תעזור לי בכל זאת. תודה , רקפת

../images/Emo9.gifתפסת אותי

אבל מדוע בעברי?! גם כיום. אבל זה בית ספר לקראטה
וכמובן שאשמח לעזור.אני מעדיף להאכיל בכפית רק עד גיל שנה.אחרי זה צריך ורצוי לאכול לבד.

האמת

יותר היה לי בראש מורה לתושב"ע או היסטוריה..... ניסיתי בנתיים לערוך חיפוש זריז. בנתיים לא העלתי יותר מדי בחכתי. ברוב הפורמים שהזכרת משתמשים במושג, אבל לא מסבירים אותו. (עדיין לא הצלחתי לבדוק את כולם.... בכל זאת אני באמצע יום עבודה....). האם הכוונה לדופק המקימלי , שמעליו הגוף משנה את מעגלי האנרגיה ועובר לעבודה אנארובית ? נתקלתי הרבה פעמים במושג , בפורומים של אירובי וספינניג, ולא ממש התעמקתי. כרגע בגלל המאמר על ספינניג בהריון, זה יותר עקרוני עבורי.

מצאתי !

דופק אנארובי - מעל 85% מהמירבי. זה דווקא מסתדר לי. דופק של 85% עבורי- 167 . 20 פעימות פחות 147 . מתאים לי לעבודה במהלך ההריון. האם נכון ?

קצת סדר בבלאגן

קישור לדבריה של דר לנירולוגיה שגם מתאמנת בג'ודו. מספק להבנה בסיסית. אתר מהמם של עמוס גלעד,פנומן.במאמרים יש המון ידע,מומלץ.

עוד שי

New member
תיקון קטן

קורא סמוי שהופך להיות גלוי. (נעים מאוד, שי, מדריך ספינינג שלב 3 , מדריך בת"א, מודיעין וירושלים) ההגדרה אינה מדויקת כל כך. בדופק אנאירובי הגוף מייצר חומצות חלב בקצב שהגוף אינו מספיק לפזר אותן בזמן. זה מה שגורם לעתים לכאבים ואפילו הרגשה לא טובה (וגרוע מזה). אצל כל אחד זה משתנה, וככל שמתמידים באימונים, ונמצאים בכושר גבוה יותר- כך עולה הסף האנאירובי. כלומר- מטרתנו היא לגרום לכך, שהדופק האנאירובי שלנו יהיה גבוה ככל האפשר. גם הגנטיקה משחקת תפקיד- יש כאלה שאצלם זה יותר לכיוון ה 90% מהמירבי.

למעלה