תיקון קטן
קורא סמוי שהופך להיות גלוי. (נעים מאוד, שי, מדריך ספינינג שלב 3 , מדריך בת"א, מודיעין וירושלים) ההגדרה אינה מדויקת כל כך. בדופק אנאירובי הגוף מייצר חומצות חלב בקצב שהגוף אינו מספיק לפזר אותן בזמן. זה מה שגורם לעתים לכאבים ואפילו הרגשה לא טובה (וגרוע מזה). אצל כל אחד זה משתנה, וככל שמתמידים באימונים, ונמצאים בכושר גבוה יותר- כך עולה הסף האנאירובי. כלומר- מטרתנו היא לגרום לכך, שהדופק האנאירובי שלנו יהיה גבוה ככל האפשר. גם הגנטיקה משחקת תפקיד- יש כאלה שאצלם זה יותר לכיוון ה 90% מהמירבי.