הריון חדש

zukini2

New member
הריון חדש

לפני כחודשיים עברתי הפלה טבעית בשבוע ה - 12. עכשיו אני שוב בהריון, האם אני מוגדרת בסיכון??

ש ו מ י ת

New member
הריון חדש

מבחינה רפואית , לפחות לדעת הרופא שלי, אין בעיה לנסות שוב מיידית. אבל מומלץ לברר עם המומחים של ערוץ הריון ולידה של הכללית, (שם אני בדקתי) חינם!

זה תלוי

הפלות בשליש הראשון נגרמות בד"כ בגלל חוסר תקינות של העובר, ואם זה היה המצב אצלך, הסיכוי שזה יחזור על עצמו אינו גבוה. מצד שני, אם הייתה איזושהי סיבה לחשוד בגורם אחר להפלה, והגורם הזה עשוי להיות רלבנטי גם עכשיו, זה בהחלט עשוי לומר שמדובר בהריון בסיכון גבוה. בקיצור, אם תפרטי יותר יכול להיות שנוכל לתת תשובה מדויקת יותר. בינתיים מאחלת לך מכל הלב המשך ארוך ומשעמם עד הסוף הטוב.
עתליה

odi חדשה

New member
לא להאמין איך הזמן עובר..

הי חדשה, רציתי לעודד ולומר לזכותו של "הזמן" שמה שלא תעשי בסופו של דבר הוא תמיד עובר. אני בשמירה מזה חודש וחצי , היום בשבוע 28+2 ויש לי עוד חודש וחצי לשמירה (ע"פ הרופאה שלי עד שבוע 34). בהתחלה חשבתי שהשמים נפלו עליי , לא הפסקתי לבכות - כן ממש עם דמעות- אבל מתרגלים ולומדים להעביר את הזמן. אני התחלתי ללמוד לנגן על גיטרה , לבד באמצעות ספרים ובנוסף מצאתי לי תחביב חדש- פאזלים זה מעביר יופי את הזמן, אם מישיהי מעוניינת יש אתר אינטרנט של פאזלים שדרכו רכשתי לי שני פאזלים . בהצלחה לכולנו!!

למעלה