הריון כימי,והריון חדש
היי לכולן!!
אני ממש מקווה שאוכל למצוא כאן קצת שלווה... ואפילו אם מישהי חוותה משהו דומה שתשתף.
חודש שעבר נקלטתי להריון ראשון, זה התחיל עם בטא 16 והסתיים בהפלה או "הריון כימי" עם בטא 5.
אין להסביר את התחושות שהרגשתי שראיתי 2 פסים על המקל בהתחלה, אני ובעלי כל כך שמחנו, אף סיפרנו למשפחות.
קראתי בעבר על הריון כימי אך לא חשבתי שזה יקרה לי גם.
חשבתי שהכל יהיה בסדר מאחר ומצבי הבריאותי תקין ברוך השם ושיש להאמין.
אחרי שזה קרה לי, שגיליתי שההריון לא התפתח (בעצם המחזור הגיע מעצמו ושהבטא ירד...) היה לי קשה להתגבר , אבל עבר חודש והרגשתי יותר טוב .
והחודש, שוב גיליתי שאני בהריון. עשיתי בדיקת הריון שגם מגלה את הערכי בטא אם אתן מכירות את הבדיקה הזאת, ויצא שם שאני אכן בהריון והבטא היא בערך100 כרגע.
יש לציין שהפעם ההריון לא היה ממש מתוכנן, מאד רצינו אך לא התאמצנו כמו חודש שעבר.
הבעיה שלי כרגע היא שאני בלחץ נוראי, שמלווה בפסימיות.
אני רוצה להאמין, להאמין שהכל יהיה טוב הפעם. שזה לא יקרה לי שוב.
אבל ממש ממש מפחדת ששוב זה יקרה, שאני יעבור הריון כימי.
שהמחזור יגיע.
לא יכולה להרגע! וקראתי שדווקא הלחץ יכול לגרום לזה. לסיום הריון.
אוף יש למישהי תמיכה בשבילי?
ממש תודה מראש.
היי לכולן!!
אני ממש מקווה שאוכל למצוא כאן קצת שלווה... ואפילו אם מישהי חוותה משהו דומה שתשתף.
חודש שעבר נקלטתי להריון ראשון, זה התחיל עם בטא 16 והסתיים בהפלה או "הריון כימי" עם בטא 5.
אין להסביר את התחושות שהרגשתי שראיתי 2 פסים על המקל בהתחלה, אני ובעלי כל כך שמחנו, אף סיפרנו למשפחות.
קראתי בעבר על הריון כימי אך לא חשבתי שזה יקרה לי גם.
חשבתי שהכל יהיה בסדר מאחר ומצבי הבריאותי תקין ברוך השם ושיש להאמין.
אחרי שזה קרה לי, שגיליתי שההריון לא התפתח (בעצם המחזור הגיע מעצמו ושהבטא ירד...) היה לי קשה להתגבר , אבל עבר חודש והרגשתי יותר טוב .
והחודש, שוב גיליתי שאני בהריון. עשיתי בדיקת הריון שגם מגלה את הערכי בטא אם אתן מכירות את הבדיקה הזאת, ויצא שם שאני אכן בהריון והבטא היא בערך100 כרגע.
יש לציין שהפעם ההריון לא היה ממש מתוכנן, מאד רצינו אך לא התאמצנו כמו חודש שעבר.
הבעיה שלי כרגע היא שאני בלחץ נוראי, שמלווה בפסימיות.
אני רוצה להאמין, להאמין שהכל יהיה טוב הפעם. שזה לא יקרה לי שוב.
אבל ממש ממש מפחדת ששוב זה יקרה, שאני יעבור הריון כימי.
שהמחזור יגיע.
לא יכולה להרגע! וקראתי שדווקא הלחץ יכול לגרום לזה. לסיום הריון.
אוף יש למישהי תמיכה בשבילי?
ממש תודה מראש.