הריון כימי שלא הסתיים

ayeletaa

New member
הריון כימי שלא הסתיים

לכולן שמאוד עזרתן לי בשבוע האחרון. בשבוע שעבר-ביום שלישי- היה לי אחור של יום אחד, עשיתי בדיקת דם, יצא 11 לאחר יומיים בדקתי בבדיקה ביתית ויצא חיובי (קליר בלו)-פס חלש. ביום שישי התחילו דימומים קלים, נשלחתי למיון על ידי הרופאה הכללית כי לא היה רופא גניקולוג ולא מוקד בגלל החג. במיון בדקו אותו, לא ראושק הריון ויצא שלילי בבדיקה בשתן (שנאמר לי שהרגישות שלה -100). הרופאה אמרה שאו שזה הריון תקין שימשיך ויתפתח, או הריון שייפול ואקבל מחזור בימים הקרובים, או הריון מחוץ לרחם ואי-אפשר לדעת עדיין. נשלחתי הביתה. בלילה התחילו דימומים כמו מחזור והבנתי שזה פשוט הריון שנפל וקיבלתי מחזור. ביום ראשון הלכתי לרופא הנשים שלי, הוא אמר לי שזה הריון כימי, התייחס לדימום שהגיע כמחזור ואמר שנתחיל לנסות יותר ברצינות להיכנס להריון (כולל כל מה שפירטתי בהודעה קודמת). היום-יום שני, הלכתי לעשות בדיקות דם, בינהן בדיקת בטא כמותי. עכשיו אני מסתכלת על התוצאות ויצא- 37! אני המומה, הבטא לא ירדה כפי שחשבתי, אני קצת חוששת, מה זה יכול להיות? הריון מחוץ לרחם? אם היתה הפלה, למה זה לא ירד? האם אני צריכה גרידה עכשיו? מה לעשות? אני כמובן אתייעץ מחר עם רופא הנשים שלי (מקווה שהוא נמצא מחר), אבל בינתיים אני דואגת. עזרתכן בבקשה. תודה איילת

meme1975

New member
באופן אישי - מנסיון ולא כרופאה ../images/Emo10.gif

נראה לי שמדובר בהיריון לא תקין. אצלי ההריון החל בבטא של 25, עלה ל- 70 פלוס ואפילו ל - 178 אבל אחרי תק' החלו דימומים קטנים ולא נראים משמעותיים שהפכו לדימום רציני של שבוע ובטא שצנחה אח"כ ל - 50 ול - 4. כנראה שזה הריון כימי, אם כי אני לא בטוחה. את צריכה לעקוב אחרי הדימומים ואחרי בדיקות הדם כדי לראות מה הלאה, וכמובן אם יש תופעות לוואי אחרות - כאבים וכיו"ב. חשוב שתדברי עם הרופא שלך. אם הבטא בסוף תרד והדימומים ייגמרו סופית לא תצטרכי גרידה (מקווה בשבילך) ומחזיקה אצבעות שהכל יסתדר בסוף. הכי חשוב, להיות אופטימיים ולהבין שגם אם עכשיו זה לא הולך, יהיה טוב בעתיד
, אני מנסה בכך לעודד גם את עצמי ובכלל את כל מי שקוראת את זה.... גם אם מדובר עדיין בהריון הרי שקפיצת הבטא לא טובה מספיק, מ - 11 ל - 37 היא אפילו לא הכפילנ את עצמה!

פּוֹנְג

New member
אני גם לא מבינה גדולה בעניין הבטא

שלא יורדת. אין לי מושג אם זה עוד יכול לרדת ואני מקווה שכן על מנת שלא תצטרכי לבצע גרידה. בכל מקרה, על הריון כימי אפשר להסתכל גם באופן חיובי. לדעת שהגוףיודע לסנן את ההריון אם הוא לא תקין (זה עדיף שזה יקרה עכשיו ולא בשלב מאוחר יותר) ולדעת שהביצית יודעת לפגוש את הזרע ולהשתרש בהצלחה בירידת הבטא (אבסורד שבשעה שרוצים שהבטא תכפיל את עצמה, מאחלים גם שהיא תרד...)

5לילו

New member
קשה לי קצת לענות לגבי..

התוצאה של ה- 37, גם לי היה הריון כימי, בדיקת שתן חיובית, בדיקה של בטא 11 אח"כ 8 ואח"כ שלילי לאחר מכן כבר לא בדקתי אבל המחזור הגיע כמה ימים לאחר מכן. בכל מקרה רצוי להתייעץ עם הרופא ולשמוע דעה של מי שמבין יותר. מקווה בשבילך שהכל יעבור על הצד הטוב ביותר.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

גל 123

New member
הצעתי...

מניסיוני ולאחר 2 הפלות טבעיות חוזרות,כדאי לגשת לרופא הוא יבצע אולטראסאונד על מנת לוודא שהרחם ריק,במקביל יש לוודא שהבטא חוזרת לשלילית,ואם כל זה מתרחש הרי שאין כל צורך בגרידה. בהצלחה רבה ויישר כח,כפי שכתבו לך ישנם צדדים חיוביים בעצם הקליטה וחשוב להמשיך קדימה,מיד לאחר המתנה למחזור רגיל אחד.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

למעלה