הריון כימי

הריון כימי

החודש בין טיפולים. המחזור אחר ובבדיקה היום מסתבר שכנראה היה היריון כימי.
האם זה אמור לפגוע בטיפול של החודש הבא? אמורה להזריק הורמונים לשאיבה.
ובכלל די מבאס העניין הזה של היריון כימי, אם כבר אז שיהיה היריון שלם ועגול, ולא בכאילו.

לולי283

New member
לא נראה לי שפוגע בטיפול

אם כי אני לא בטוחה, עדיף לשאול רופא.
ברור שעדיף הריון שלם ומלא אבל אם כבר קרה אז דעי שאומרים שאחרי הפלה הגוף פורה יותר ונכון יותר לקליטת הריון...לצערי אצלי זה לא הוכיח את עצמו אבל לכי תדעי...
ועד אז חיבוק!

תודה

לצערי כבר עברה יותר מחצי שנה מההפלה הקודמת ועד כה כלום, אז גם בשבילי לצערי זה לא הוכיח את עצמו.
אבל נדבר אחרי הטיפול הבא, אולי... אולי...
הרופאת פוריות כבר הייתה איתי בקשר וסכמנו שאעשה בדיקת דם כרגיל ונראה מה הערכים.

anguly

New member
אני כבר לא זוכרת אם דסקסנו את זה

אבל בדקו לך בעיית קרישיות?
את כבר מדברת על שני אובדנים וזה די צועק בכיוון הזה.

אולי לא היריון כימי

יש לי קרישיות יתר ובהמלצת קופרמינץ אחרו החזרה אמורה להזריק קלקסאן.
אבל החודש הייתי בחודש הפסקה מההפריות (אחרי שאיבה בחודש שעבר, ולפני עוד אחת), אז כמובן לא התנדבתי להזריק.
לגבי האובדנים לצערי הרזומה שלי מכיל יותר משני אובדנים.
אבל.... ואבל גדול אולי זה לא היריון כימי.
אתמול היה דימום קל, היום רצתי לעשות בדיקת דם במחשבה שאני מתחילה טיפולים לקחתי רק את הטופס של הטיפולים ומסתבר שהפרוגסטרון והאסטרדיול עלו.
אז בהמלצ הרופא בקשנו ומחר יתנו תוצאות של בטא. אז במעט אופטימיות שיש בי מבקשת שתחזיקו לי
ואולי יהיו בשורות טובות מחר.

אוף!!!

הבטא לא עלתה ולא ירדה (מתחת ל- 2). אז כבר מבינה בעצמי שזה כימי. אבל מה עושים? למה הערכים המשיכו לעלות?מה עושים כדי הכל יתאזן?
מבינה שטיפול כבר לא יהיה החודש.
הפעם בגלל כל הציפיה יותר קשה מפעמים אחרות. לא רוצה להתיחס לכימי כעוד היריון שלא הצליח, או סוג של אובדן. ובכל זאת הדמעות יורדות.
הצפיה הזו שהייתה כשהמחזור לא הגיע, וגם אתמול כשהערכים פתאום עלו (כולל תגובת הרופא והמדקרת) עושים את הנפילה אחרי כואבת יותר.
כשכולם סביבי בהריון בלי הרבה מאמץ, ואצלי שוב ושוב זה לא מצליח. לא הוגן.
יודעת שצריכה לנגב את הדמעות ולהיות הכי שמחה בשביל הילדה שחוגגת פורים, אבל מאיפה אמצא את הכוחות.

למעלה