לא הבנתי באיזה הפרש היה הערך האחרוןהריון כימי ?
שלום, בתור אחת שמנסה כבר לא מעט זמן לילד/ה מס' 2, האם בטא שעולה אבל לא מכפילה את עצמה מעידה בהכרח על הריון כימי או שיכול להיות משהו אחר ? (98-> 160 -> 204 -> 310) - הכל בהפרש של יומיים חוץ מהאחרון בגלל שישי-שבת... תודה, ש.
שלושה, ז"א חמישי ואח"כ ראשוןלא הבנתי באיזה הפרש היה הערך האחרון
יום אחד או שלושה?
לא נראה תקיןשלושה, ז"א חמישי ואח"כ ראשון
מדברי דר' דור בעניין...לא נראה תקין
זה קורה עכשיו גם לי (457 ביון ה' 658 ביום א' וביום ה 750). הפסיקו לי את התמיכה כבר ביום ה', ואני עדיין מחכה שיפול .....
כל עוד הבטאמדברי דר' דור בעניין...
הייתי היום אצל דור באסותא והוא אמר להמשיך הכל (גם בתמיכה) עד שיראו מה קורה באולטראסאונד או לחילופין שהמספרים יתחילו לרדת. אחרי כמה זמן בכלל אמורים לראות משהו באולטראסאונד (אם הכל תקין) ? הוא אמר שהמספרים יכולים להצביע על הרבה דברים, לא פסל כלום ואף אמר שיכול להיות שזה הריון לא תקין (למשל הריון מחוץ לרחם). מה דעתכן ?
לא טוב, תוך יומים (שבת)היית צריכהשלושה, ז"א חמישי ואח"כ ראשון
איך זה מסתיים ? ז"א פשוט לחכותלא טוב, תוך יומים (שבת)היית צריכה
להגיע לאזור ה 400 וביום ראשון לאזור 600. הפער מאוד גדול ולא נראה לי שיש סיכוי כאן שההריון תקין. אני מאוד מצטערת בשבילך, בתור אחת שעברה לא מעט הריונות כימיים, אני בהחלט מבינה אותך.
את צריכה לקבל הנחיות מהרופאאיך זה מסתיים ? ז"א פשוט לחכות
שהמספרים יתחילו לרדת ? לצפות למחזור ברגע שזה קורה ? אציין שהיו לי דימומים כמו מחזור שהתחילו ביום שהייתי אמורה לעשות את הבטא המקורי. גם בגלל זה כל הסיפור הזה לא מובן לי...
איך מסתייםאיך זה מסתיים ? ז"א פשוט לחכות
שהמספרים יתחילו לרדת ? לצפות למחזור ברגע שזה קורה ? אציין שהיו לי דימומים כמו מחזור שהתחילו ביום שהייתי אמורה לעשות את הבטא המקורי. גם בגלל זה כל הסיפור הזה לא מובן לי...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.