הריון כימי ?

מצב
הנושא נעול.
הריון כימי ?

הריון כימי ?
שלום, בתור אחת שמנסה כבר לא מעט זמן לילד/ה מס' 2, האם בטא שעולה אבל לא מכפילה את עצמה מעידה בהכרח על הריון כימי או שיכול להיות משהו אחר ? (98-> 160 -> 204 -> 310) - הכל בהפרש של יומיים חוץ מהאחרון בגלל שישי-שבת... תודה, ש.

לא הבנתי באיזה הפרש היה הערך האחרון

הריון כימי ?
שלום, בתור אחת שמנסה כבר לא מעט זמן לילד/ה מס' 2, האם בטא שעולה אבל לא מכפילה את עצמה מעידה בהכרח על הריון כימי או שיכול להיות משהו אחר ? (98-> 160 -> 204 -> 310) - הכל בהפרש של יומיים חוץ מהאחרון בגלל שישי-שבת... תודה, ש.
לא הבנתי באיזה הפרש היה הערך האחרון
יום אחד או שלושה?

מדברי דר' דור בעניין...

לא נראה תקין
זה קורה עכשיו גם לי (457 ביון ה' 658 ביום א' וביום ה 750). הפסיקו לי את התמיכה כבר ביום ה', ואני עדיין מחכה שיפול .....
מדברי דר' דור בעניין...
הייתי היום אצל דור באסותא והוא אמר להמשיך הכל (גם בתמיכה) עד שיראו מה קורה באולטראסאונד או לחילופין שהמספרים יתחילו לרדת. אחרי כמה זמן בכלל אמורים לראות משהו באולטראסאונד (אם הכל תקין) ? הוא אמר שהמספרים יכולים להצביע על הרבה דברים, לא פסל כלום ואף אמר שיכול להיות שזה הריון לא תקין (למשל הריון מחוץ לרחם). מה דעתכן ?

1029

New member
כל עוד הבטא

מדברי דר' דור בעניין...
הייתי היום אצל דור באסותא והוא אמר להמשיך הכל (גם בתמיכה) עד שיראו מה קורה באולטראסאונד או לחילופין שהמספרים יתחילו לרדת. אחרי כמה זמן בכלל אמורים לראות משהו באולטראסאונד (אם הכל תקין) ? הוא אמר שהמספרים יכולים להצביע על הרבה דברים, לא פסל כלום ואף אמר שיכול להיות שזה הריון לא תקין (למשל הריון מחוץ לרחם). מה דעתכן ?
כל עוד הבטא
ממשיכה לעלות ממשיכים עם התמיכה, ניתן לראות משהוא באולטרסאונד כשהבטא מגיעה בערך ל1000. בהצלחה.

לא טוב, תוך יומים (שבת)היית צריכה

שלושה, ז"א חמישי ואח"כ ראשון
להגיע לאזור ה 400 וביום ראשון לאזור 600. הפער מאוד גדול ולא נראה לי שיש סיכוי כאן שההריון תקין. אני מאוד מצטערת בשבילך, בתור אחת שעברה לא מעט הריונות כימיים, אני בהחלט מבינה אותך.

איך זה מסתיים ? ז"א פשוט לחכות

להגיע לאזור ה 400 וביום ראשון לאזור 600. הפער מאוד גדול ולא נראה לי שיש סיכוי כאן שההריון תקין. אני מאוד מצטערת בשבילך, בתור אחת שעברה לא מעט הריונות כימיים, אני בהחלט מבינה אותך.
שהמספרים יתחילו לרדת ? לצפות למחזור ברגע שזה קורה ? אציין שהיו לי דימומים כמו מחזור שהתחילו ביום שהייתי אמורה לעשות את הבטא המקורי. גם בגלל זה כל הסיפור הזה לא מובן לי...

את צריכה לקבל הנחיות מהרופא

שהמספרים יתחילו לרדת ? לצפות למחזור ברגע שזה קורה ? אציין שהיו לי דימומים כמו מחזור שהתחילו ביום שהייתי אמורה לעשות את הבטא המקורי. גם בגלל זה כל הסיפור הזה לא מובן לי...
את צריכה לקבל הנחיות מהרופא
לגבי ההמשך. בדרך כלל ממשיכים עם המעקב של ההורמונים, לראות שהם אכן יורדים ושזה לא חס וחלילה הריון מחוץ לרחם. הדימומים לא שייכים לעניין, יש הרבה הריונות שהחלו עם דימומים והסתיימו בהצלחה

ריקי בש

New member
איך מסתיים

איך מסתיים
אני ממש מרגישה כרגע דז'ה-וו כזה, היות ולפני חצי שנה עברתי את זה בפעם השנייה שהבטא כל הזמן עלתה ואף פעם לא ירדה ונאמר לי ע"י רופא אחד שאולי זה הריון מחוץ לרחם ו "תקווי שהבטא תרד" אבל לא היה סיכוי... וע"י רופא אחר נאמר לי שזה כנראה הריון (בשבוע 9 ) שפשוט עוד קודם הפסיק להתפתח ובסופו של דבר אחרי סידרת בדיקות בביה"ח עברתי הפסקת הריון. אני מקווה שאצלך אולי עוד יש תקווה שיסתדר. לדעתי את צריכה להתייעץ עם רופא מוסמך כי הרי יש בפורום המון נשים עם הרבה נסיון אבל אנו לא מוסמכות ויודעות כמו הרופאים. נכון? את אחרי טיפול IVF? בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות, ריקי ב.ש.

מצב
הנושא נעול.
למעלה