הריון לאחר קיסרי

מצב
הנושא נעול.

lital1975

New member
הריון לאחר קיסרי

הריון לאחר קיסרי
לפני כ 9 חודשים עברתי ניתוח קיסרי לאחר הפריית מבחנה. הרופא (מיח' ההפריה) אמר שאני חייבת להזדרז ולפיכך, ברצוני להתחיל שוב טיפולים. היום ביקרתי אצל רופאת הנשים בקופה והיא אמרה לי שמומלץ לחכות שנה לאחר ניתוח קיסרי, אם רוצים הריון נוסף. אני מודאגת ומתלבטת. האם זה נכון? מהם הסיכונים? האם ישנה תמימות דעים בנושא? (הרופא שלי לא אמר לי כלום על כך). בתודה מראש.

העין ה 3

New member
בטוח שאין תמימות דעים בנושא

הריון לאחר קיסרי
לפני כ 9 חודשים עברתי ניתוח קיסרי לאחר הפריית מבחנה. הרופא (מיח' ההפריה) אמר שאני חייבת להזדרז ולפיכך, ברצוני להתחיל שוב טיפולים. היום ביקרתי אצל רופאת הנשים בקופה והיא אמרה לי שמומלץ לחכות שנה לאחר ניתוח קיסרי, אם רוצים הריון נוסף. אני מודאגת ומתלבטת. האם זה נכון? מהם הסיכונים? האם ישנה תמימות דעים בנושא? (הרופא שלי לא אמר לי כלום על כך). בתודה מראש.
בטוח שאין תמימות דעים בנושא
כי עובדה שהרופא שלך אמר לך להזדרז ורופאה אחרת אמרה לחכות שנה. יש לי חברה שאמרו לה לחכות חצי שנה (היא היתה כבר אחרי 2 קיסריים). רצה הגורל ובלי לתכנן (יש גם כאלה...) היא נכנסה להריון אחרי קצת פחות מחצי שנה. יש לה הפרש של 13.5 חודשים בין הילדים ולא היתה עם זה שום בעיה. שאלה יהיו הצרות שלנו - הפרשים קטנים בין הילדים...

ממליצים לחכות, אבל...

הריון לאחר קיסרי
ממליצים לחכות, אבל...
אבל אם "קורה" הריון קודם, לידה בקיסרי היא לא מה שתגרום להפסקתו, חלילה. ההמלצה לחכות היא כדי שכל השרירים והרקמות שנחתכו יתאחו כמו שצריך לפני הריון חדש שמעמיס בדיוק על אותם שרירים ורקמות... ההמלצה הזו לחכות שנה היתה הדבר היחיד שהפריד ביני לבין הזריקות שלי עד עכשיו.

גלי88

New member
גם לי אמרו לחכות שנה

הריון לאחר קיסרי
גם לי אמרו לחכות שנה
כי התפרים ברחם עלולים להקרע.

מצב
הנושא נעול.
למעלה