הריון נוסף לאחר טיפולי פוריות

מצב
הנושא נעול.

לבנין

New member

עברתי טיפולי פוריות עקב בעיה של שחלה פוליציסטית, ונכנסתי להריוןרב עוברי שהסתיים לצערי בלידה מוקדמת בשבוע 24. לצערנו אנחנו מתחילים לחשוב על כניסה נוספת להריון, כי הפגים שלנו כנראה לא ישרדו. האם למישהי יש טיפים? במהלך ההריון היתה לי בעיה של ציסטה בשחלה שגרמה לשחלה לגדול ולהסתובב. כמובן שזה מאוד כאב, ובסוף לאחר מספר אשפוזים היה צריך ניתוח לשחרור השחלה וכריתת הציסטה. האם יש מישהי שיודעת איך למנוע זאת בפעם הבאה? האם יש רופאים מומלצים באזור המרכז? אני מבוטחת במאוחדת. תודה, לבנת

העין ה 3

New member
האם הבנתי נכון????

עברתי טיפולי פוריות עקב בעיה של שחלה פוליציסטית, ונכנסתי להריוןרב עוברי שהסתיים לצערי בלידה מוקדמת בשבוע 24. לצערנו אנחנו מתחילים לחשוב על כניסה נוספת להריון, כי הפגים שלנו כנראה לא ישרדו. האם למישהי יש טיפים? במהלך ההריון היתה לי בעיה של ציסטה בשחלה שגרמה לשחלה לגדול ולהסתובב. כמובן שזה מאוד כאב, ובסוף לאחר מספר אשפוזים היה צריך ניתוח לשחרור השחלה וכריתת הציסטה. האם יש מישהי שיודעת איך למנוע זאת בפעם הבאה? האם יש רופאים מומלצים באזור המרכז? אני מבוטחת במאוחדת. תודה, לבנת
האם הבנתי נכון????
ההריון הסתיים בלידה מוקדמת בשבוע 24 רק לאחרונה? התינוקות עדיין בחיים??? כמה תינוקות יש לך? האם יש לך עוד ילדים חוץ מהם? תני להם את הזמן והצ'אנס ואולי הם (או לפחות אחד מהם) יוכיחו לך כמה הם חזקים. אל תחשבי על הריון נוסף כרגע אלא חשבי רק על הילדים שיש לך. אני יודעת (לא מנסיון שלי) כמה זה קשה לראות את הילדים שלך מחוברים למיליון מכשירים וחוטים, אבל לדעתי, כדאי שתפני את כל האנרגיות שלך אליהם כרגע. גם אם אף אחד מהם לא ישרוד, הם תמיד יהיו הילדים שלך. הרשי לעצמך גם את הזמן להתאבל עליהם (אם וכאשר...). לגבי שחלות פוליציסטיות אני ממש לא יכולה לעזור - אין לי מושג. בהצלחה בהכל

מצב
הנושא נעול.
למעלה