הריון עם ילד רביעי ודיכאון

הריון עם ילד רביעי ודיכאון

היי לכולם, אני חדשה כאן, אבל חיפשתי מקום שאוכל קצת לשפוך מבלי להכיר או לדבר פנים אל פנים, ואולי גם לקבל עצות. אני בהריון הרביעי שלי, שלא תוכנן (נכון תודה שהגיע, צריך לשמוח ואני כן) אבל..... תיכננתי סוף סוף לצאת מהבית אחרי 80 שנה בערך(כך זה מרגיש), הקטנה שלי בת 4, יש לי משפחתון בביתי, שכולם אומרים שהוא מצויין, אבל ההרשמה לשנה הבאה צולעת (רק ילד אחד), ועכשיו ההריון הזה, אמרתי שוב הריון מבורך ולא מתכננים, אבל אין לי כוח כבר לגדל ילדים של אנשים אחרים, דיי רוצה קצת זמן לי ולתינוק לבד, והקטע הכלכלי איך לעזעזל תתבצע הרשמה אם ידעו שאני בהריון????? אני לא יודעת מה לעשות, ואני אשת עשייה, בא לי לשבת ולבכות ולא להפסיק. רציתי ילד רביעי באמת, ואני שמחה שאני בהריון, אבל הפרנסה בקושי אנחנו מיסתדרים ככה אז עם רביעי, בלי פרנסה מצידי ????? מה אני ייעשה???

קודם כל ../images/Emo101.gif לנשום עמוק ואז לחייך לעצמך

את בוחרת אם לחייך לעולם כל בוקר ולהשמין את חצי הכוס המלאה אל עולמך או לקום בבאסה הכי גדולה שיש ולהסתכל על חצי הכוס הריקה שבחיינו...
ממה שאני מבינה , הלחץ הוא בענייני הפרנסה ולא בבואו של עוד צאצא
לעולמנו
אז צריך לחשוב ולומר שכנראה יצרת לעצמך מציאות בה הדברים פשוטים יותר כי אין לך עוד ילדים במשפחתון כרגע וזה פותר אותך מבעייה של חופשת לידה ומחליפה. מה גם שאת בעצמך מציינת כמה שאת מעדיפה זמן איכות עם התינוק... יש הרבה אפשרויות לפרנסה מהבית תקליקי באינטרנט את עבודה מהבית ותראי כמה הצעות יש ועזרה כמו אמא שפע ואחרים. כאן בפורום יש הרבה נשים שעשו שינוי בעיסוקן לאור הילדים והצורך להיות גמישות בשעות (שאין לך כבעלת משפחתון) נשמח לייעץ ולתמוך בך כאן וירטואלית

תודה תודה

ראשית, תודה מקרב לב על ההתייחסות האישית, אכן הלחץ הוא בענייני פרנסה (ילד רביעי), באמת אבדוק אפשרויות של עבודה מבית. ולדבר השני על הצעתך לתמיכה בי וירטואלית, אולי אלו הם ההורמונים אך גרם לי לדמוע, שוב תודה רבה לך מיכל

meryamp

New member
שלום קרן היקרה ביותר .

אני מבינה מאוד ללחץ הכלכלי והדיכאון לא קל להיות אמא עובדת ועוד מעט תינוק . מצב של הליכה על חבל דק . שולחת לך מחשבות טובת ועם סתם תירצי לדבר את מוזמנת להתקשר חפשי עם בעיר שלך יש שרות בשם"אם לאם " תוכלי להיעזר בהם . חיבוק רחלי .

למעלה