הריון צעיר או הריון לא תקין?...

MoonFairy

New member
הריון צעיר או הריון לא תקין?...

היי לכולן
לפני שבועיים גיליתי בבדיקה ביתית שאני בהריון. ב18.2 בטא יצאה 266, ב20.2 בטא יצאה 762. מאז לא עשיתי עוד בדיקות בטא...
המחזור האחרון שלי ב7.1, אבל יש לי מחזור ארוך מאוד ולא סדיר, אז אני לא בטוחה שהוא מדד לגיל ההריון.... אבל לפי המחזור האחרון אני אמורה להיות עכשיו שבוע 7+6. הבטא אומנם עלתה, אבל די נמוכה לגיל ההריון...
כבר כמה ימים היה לי הכתמות חומות וכאבים והתכווצויות כמו מחזור רק קצת יותר כואב, אז אתמול הלכתי לרופאה. בא"ס ראו שק הריון בתוך הרחם, אבל השק ריק, בגודל 1.5 ס"מ.

אני קצת חוששת, מפחדת שאולי ההריון לא מתפתח כמו שצריך
לעומת ההריון הראשון שלי שהיו לי את כווווול תופעות הלוואי בהתחלה, עכשיו אני לא מרגישה כלום (חוץ מלחץ פיפי וכאב נוראי בחזה), ובנוסף לכך יש לי הרגשה כזו של ריקנות... לא יודעת להסביר....

יום שלישי יש לי תור לרופא המטפל שלי. מה הסיכוי שדברים ישתפרו ב5 ימים? יש מצב שיראו דופק?
אני חייבת עידוד
מחכה להריון הזה כמעט שנה......

מאחלת לך את הטוב ביותר

הי,
אני מזדהה איתך בכל הנוגע לאי הודאות ולחרדות של השבועות הראשונים.. אני זוכרת שבזמנו ניסיתי לפענח ולפרש כל סימן, אבל התשובה שלרוב ניתנה לי היא ששום סימן לא אומר כלום. אפשר להקיא מבוקר ועד ערב ואפשר לצלוח בקלילות את השבועות הראשונים בהריון תקין. אני יודעת שההמתנה קשה, אבל יום שלישי יגיע בסופו של דבר ועד אז, אני מלאת איחולים לבשורות טובות!

מעודדת

ההריון שלי התחיל בדיוק כמו שלך!
גם ראו שק הריון ריק ושלחו לבדיקת בטא.
&nbsp
אבל רוצה להגיד שאין טווח בטא תקין וזה ממש משתנה כל פעם.
בסופו של דבר יכיתי שבועיים והלכתי למכון א.ס ושם הורידו לי שבועיים מגיל ההריון וטפו טפו ראו דופק והכל מתפתח כמו שצריך בינתיים.
&nbsp
אני מאחלת לך הריון תקין וידיים מלאות!
בהצלחה בשלישי!

MoonFairy

New member
יואו זה ממש מעודדדד

תודה רבה!
החל מאתמול הצטרפו בחילות! זה סימן טוב! (סובלת... אבל זה סבל טוב חחח)

MoonFairy

New member
מעדכנת מהיום

אז ברוך השם יש עובר יש דופק יש הכול

אני כל כך מתרגשת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שינה לי את המחזור האחרון בשבועיים
אז אני שבוע 6+4 (למרות שגודל העובר מתאים ל6+1 אבל הוא אמר שאין צורך לשנות עוד את התאריך)
תודה על התמיכה!

איזהה כיףף!!!

אני ממש ממש שמחה לשמוע!
מקווה שימשיך עגול ומשעמם!, בטח יש קומונות שאליהם את יכולה להצטרף אם תרצי :)

למעלה