הריון צעיר מאד

1111lili

New member
הריון צעיר מאד

היי בנות,
הבוקר עשיתי אולטרסאונד ראשון (במוקד חירום) כדי לוודא שאני אכן בהריון
עשיתי בביחת 4 בדיקות ביתיות שיצאו חיוביות, ובדיקת בטא שיצאה 16
הרופא אישר את ההריון לפי הבדיקת בטא אך לא רואה שק הריון(שק הריון יראו רק בבטא מעל 1000)
בקיצור אני מרגישה מתוסכלת! יום שני עושה בדיקת דם לוודא עליית בטא! רופא לא יודעת לומר אם הריון חוץ רחמי או תקין. מוקדם מדי
הבעיה היא שאני בן אדם מאד פתוח עם משפחתי וסיפרתי להוריי,חמתי וסבתי
מפחדת מאד מאד לאכזב את כולם! וכמובן שאני ובעלי נתאכזב.
אני קצת מתוסכלת
וגם סובלת מכאבים שמאד דומים למחזור+ דימום קל מאד מאד בניגוב .
אשמח לתמיכה!!

talush2005

New member
מילת המפתח : סובלנות , וכן זה לא קל

את חיבת לחכות בסבלנות ועד הלידה תצטרכי המון ממנה. הזמן בין בדיקה לבדיקה הוא ארוך וכן מלחיץ . טבעי.
בשלב שאת נמצאת בו , אי אפשר לדעת כלום ושום דבר עוד לא אומר כלום לגביי המשך ההריון. זה עדין שם תאים לצורך העניין. (ממליצה לקרוא באתר יולדת או כל אתר אחר מה קורה בכל שבוע בהריון ) .

תחכי עד שבוע 7 לפחות ואז תעשי אולטרה סאונד כמו שצריך ובע"ה גם יראו דופק ועובר בתוך הרחם. אין טעם לרוץ סתם למוקדים ולעשות בדיקות בכלל בשלב זה . גם בדיקות דם אין צורך יותר אם כבר בוודאות את יודעת שאת בהריון.

אי אפשר לראות כלום כי בקושי יש משהו ולכן אף טכנולוגיה לא יודעת בשלב זה אם זה הריון שיתפתח תקין. הרבה נשים בכלל עוד לא יודעות בשלב שלך שהן בהריון.

לגביי לספר לאחרים , לגמריי ענין שלך . אין פה נכון או לא. אם את מרגישה בנוח לספר - אחלה.

מאחלת לך שהזמן יעבור מהר ושההריון יהיה תקין מהתחלתו ועד סופו ,
ותזכרי שככל שתחכי יותר זמן עם הבדיקה יותר סיכוי שתראי דופק ולא תלחצי שעדין אין. נסי להמשיך בשגרה רגילה עד אז.

כדאי לעשות בטא נוספת

לראות אם יש או אין הכפלה, זה רמז לגבי תקינות ההריון. בהצלחה ובידיים מלאות!

NTR3

New member
מעקב

הי,
מקווה שהכל ירגע ויעבור בצורה הטובה ביותר.
אני לא מכירה את כל הסיפור, אבל מוסיפה על דברי הקודמות שבמקרה של דימומים או כאבים, וודאי אם יש חשש להריון חוץ רחמי, חשוב להתייעץ עם רופא ולהשאר במעקב (בדימומים שמחריפים וכאבים שמתחזקים אפשר להתקשר למוקד אחיות שיפנו אותך למיון).
נשמע שאת באמת בתוך חוסר ודאות גדול, מקווה שהכל יעבור בשלום ושיראו עובר ברחם בקרוב. עד אז - בהצלחה, וחיבוק.

talush2005

New member
אם הבנתי נכון היא רק בשלב האיחור ולכן

הדימום יכול להיות מהשתרשתות ובשלב הזה לא אומר שום דבר עד כמה שידוע לי, זה מאד נפוץ בימים הראשונים שמגלים.
בטא 16 זה ממש ממש ימים אחרי האיחור.

בגלל זה רשמתי שאין מה לבדוק כרגע או להלחץ. אם היא בשבועות יותר מתקדמים זה עניין אחר.

למעלה