הריון ראשון

יעל665

New member
הריון ראשון

היי בנות, אני בשבוע 6 כרגע ובינתיים זה ממש לא פיקניק, כבר שבועיים שכואבת לי הבטן ללא הפסקה בגלים שמתחזקים ונחלשים הרופא אמר שזה הרחם שגדל ומתפתח. בימים האחרונים בשעות הערב יש לי ממש בחילה ואין לי תיאבון בכלל ואני עייפה אבל כשאני שוכבת הבחילה מתגברת. זה באמת אמור להיות ככה? יכול להיות שמשהו לא תקין? יש לכן פתרונות?

דבר שני, יש לי בעוד שבועיים תור לרופא שאמור לעשות אולטרסאונד בפעם הראשונה, ויש לי כדורי מולטי-ויטמין שהתחלתי לקחת בנוסף לברזל. אני מרגישה שאני מפספסת דברים שאני אמורה לעשות או לברר לגביהם. יש דברים חשובים שאני צריכה לדעת או לעשות בשלב הזה?

תודה רבה מראש,

secondtime82

New member
עונה

לגבי הבחילות, הן אכן מתחילות ״לפי הספר״ בשבוע 6, אני יודעת שאוכל כן עוזר להרגיע את הבחילות אז גם אין תאבון אל תישארי על בטן ריקה, אני זוכרת שבתקופה הזו הייתי צמודה לקרקרים כאלה של לחמית, לימון במים, אומרים שג׳ינג׳ר יעיל ... זו תקופה לא פשוטה אבל בתקווה שזה יעבור במהרה ותוכלי ליהנות מהמשך ההריון. לגבי הויטמינים, הרופא ינחה אותך בהכל. אל דאגה. זה שלב מאד מוקדם. לרוב גם לא לוקחים ברזל בשלב הזה (אלא אם יש לך סיבה אחרת). המולטי ויטמין המומלץ הוא פרנטל, בכל אופן. בהצלחה ובידיים מלאות!

למעלה