הריון של ארבעה ימים

akavishon

New member
הריון של ארבעה ימים

שמעתי אתמול בבוקר ראיון עם זוג, שהאישה ילדה בן בריא אחרי הריון של ארבעה ימים. לא יאומן!!! האישה שמנה. לא תיכננו הריון, רצתה קודם להרזות והלכה לדיאטנית. למרות שהקפידה על הדיאטה, היא העלתה במשקל. היו לה בחילות והקאות בהתחלה, אבל בגלל שגם בעלה הקיא הם חשבו שזה וירוס. באיזשהו שלב, הם חשדו ועשו בדיקת הריון בייתית שיצאה חיובית. אז הם הלכו לרופא נשים שעשה אולטסאונד ואמר שהיא בשבוע 40. ארבעה ימים אחרי זה היא ילדה.

AlonPe

New member
לא הייתי ממהר כל כך,

לחרוץ דינים!
לא שדעתנו המובעת כאן תהה אשר תהה קובעת או משנה משהו, ועדיין - עם כל כך מעט מידע ופרטים, לא הייתי ממהר לגבש דעות - בוא נאמר שהיה מדובר בשכנים או קרובים או מש'ו כזה! (אולי הם אנשים מקסימים ואוהבים, והורים למופת למרות ההורות הלא מתוכננת!) ובכלל הסיפור הזה נשמע יותר כמו עוד "אגדה אורבנית"! אבל בכל מקרה זה סיפור מעניין!

Master Stav

New member
שמע אין ספק שהאור לא דולק לגמרי בבית ...

כל הזמן ... מצד שני ...זה פשוט עצוב .....

ronnm

New member
בתור אחד שאישתו גילתה רק בחודש רביעי

שהיא הרה, זה כבר לא נשמע לי מופרך. שמעתי את הזוג ברדיו בבוקר ונשמע שזה אמיתי. אגב התירוצים של אישתי היו דומים: לא שמת לב שאין לך מחזור? - הייתי אחרי שנה של הנקה שבה לא היה לי מחזור, ואז קיבלתי פעם אחת ושוב לא קיבלתי. (אגב בהריון הקודם שגם התגלה מאוחר, היו דימומים שהיא חשבה שהם מחזור, וזה גם אחד הדברים שאמרה האישה ההיא) לא שמל לב שאת עייפה יותר? - יש לי תינוק בבית, אני עייפה כבר שנה וחצי לא שמת לה שאת גדלה? - התחלתי עבודה חדשה, יש שם הרבה פינוקים, חשבתי שאני גדלה כי אני לא שומרת בקיצור, הכל יכול להיות...

למעלה