הריון שני

מחכה30

New member
הריון שני

שלום בנות, אני אחרי הריון ראשון שהגיע אחרי שנה נסיונות טבעי, ועוד חצי שנה הורמונים והזרעות, בסבב האחרון לפני IVF נקלטתי, והיום יש לי נסיכה בת 7 חודשים! ללא ספק הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים, ושווה כל דמעה, כל רגע של שבירה שהיה לי, את כל העצבים כל פעם ששאלו "את בהריון?" והבטן הייתה נפוחה רק מהורמונים... ועכשיו אני לא רוצה לבזבז זמן יקר ולהתחיל לעבוד על אח/אחות :)
הבעיה הייתה רירית דקה מאוד, וזרע גבולי.
אציין כי הלידה נגמרה בקיסרי חירום.. אשמח לשמוע דעתן של כאלו שאולי עברו קיסרי, כמה זמן חיכיתן לפני שניסיתן שוב? קבעתי כבר תור לרופא פוריות (קיבלתי מחזור לא מזמן אחרי שסיימתי את ההנקה) אבל לא יודעת מה הפרוצדורה, האם אפשר ישר לקבל הורמונים ומעקב זקיקים? או שצריך לנסות קודם טבעי?
אשמח לקבל את עזרתכן!

ילידת80

New member
תהני מהאוצר

אני כל כך מבינה אותך.. לי הרופאים אמרו שבשום פנים ואופן לא להכנס להריון לפני שנה.. כי הרחם עבר טראומה וצריך שיחלים עד הסוף.
אני יכולה לומר לך שיש לי חברה שאחרי קיסרי נכנסה להריון ויש לה הבדל טן בילדים. זה פשוט מעלה את הסיכון של קריעה של הרחם.
אני חיכיתי שנה.. ניסינו טבעי קצת.. ועכשיו כשהוא בן שתיים בהפריות
לא הייתי מחכה כל כך הרבה אבל בסוף נקלטתי טבעי (עם הבן שבבית) אז ניסינו לתת לטבע לעשות את שלו וכשלא הלך חזרנו לטיפולים.

anguly

New member
ברוכה הבא

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות...
קודם כל מזל טוב להולדת הנסיכה

שנית ההמלצה היא אחרי קיסרי להמתין שנה בשל הסכנה של קריעה של הרחם בהריונות צמודים.

אם את מאד מבוגרת יהיו רופאים שיסכימו להתחיל כבר עכשיו...
מה שכן כדאי להתחיל עם כל הבדיקותבעוד 3-4 חודשים כדי שתהיי מוכנה עם הכל בדיוק כשתמלא שנה.

בהצלחה

tovtov17

New member
אחרי קיסרי כדאי לחכות לפחות שנה לפני

הריון הבא, בהצלחה

פנדה30

New member
אנחנו התחלנו כשהגדול היה בן חצי שנה

התחלנו עם כל הבדיקות/טופסולוגיה/בירוקרטיה. הרופא המנתח שלי טען שאם אני מתכננת לעבור קיסרי גם בלידה השניה- אפשר להיכנס להריון גם אחרי חצי שנה.
לצערי הצלחנו להרות רק אחרי שלוש שנים...כך שמבחינתי מזל שהתחלנו מוקדם...

בצהלחה!

נתנאלה2

New member
גם אני בעד לחזור לנסות.

תתחילי עם נסיונות טבעיים, אולי תופתעי?
ובד בבד תשלימי את הבדיקות לקראת חזרה לטיפולים,
מאחלת לך שתופתעי

למעלה