הריון 4 שהסתיים בהפלה לא מוצלחת

lur15

New member
הריון 4 שהסתיים בהפלה לא מוצלחת

הי בנות, אתמול גיליתי את הפורום הזה (חבל שרק עכשיו). אני בטיפולי פוריות כבר שנתיים וחצי, עם 4 הריונות שהסתיימו בשלבים מוקדמים. בימים אלו אני חווה את סיומו של האחרון - בשבוע 8. עשיתי הפלה באמצעות כדורים, כדי לנסות למנוע את הפרוצדורה הפולשנית, אבל מסתבר שלא הכל נפל. אני לא מצליחה להחליט מה לעשות, (גרידה או להמתין)אני רק יודעת שאין לי אנרגיות לגרידה עכשיו. אני מאוכזבת, עייפה, ובעיקר כועסת...נדמה לי שכל פעם שקורה כבר משהו טוב - מיד הוא הופך לרע מאד, ומסתבך. אשמח לקבל ממכם עצות פעולה, אם יש לכן, וגם להישאר קצת בסביבה, עכשיו שמצאתי אותכן.

היי LUR15

המקום הזה עצוב אבל גם מחזק אני מקווה שייתן לך לפחות את מה שהוא נותן לי , יש כאן נשים עם תעצומות נפש אדירות שלא ברור לי איך ומאין הן לוקחות את הכוחות אבל זה רק אומר שכולנו יכולות . כתבתי לך כבר בפורום של אי או אל שאלה שחשובה לי לדעת : איך את יודעת שהכדורים לא הורידו הכל ? גם אני עברתי הפלה בכדורים ולא נתנו לי אף בדיקה לעשות מלבד אולטרסאונד וגינלי ואני מאוד מודאגת וממש לא בא לי לגלות רק עוד חודש כשלא יגיע המחזור . תחזיקי מעמד! זיוה

sael

New member
לזיוה

אם את מודאגת שאולי נשארו שרידים פשוט תעשי בדיקת דם ולפי התוצאות תדעי אם את "עדיין בהריון". זה מה שאני עשיתי (הרופא אמר לי לעשות) ובהתחלה עוד היתה תוצאה כביכול חיובית (200 ומשהו) אז הרופא אמר לי לעשות שוב אחרי מספר ימים ואז זה כבר ירד. זה בוודאות ירגיע אותך ותדעי אם הכל בסדר. בהצלחה!

מתי כבר ייגמר הסיוט?

אם עושים בדיקת דם והבטא יוצאת פחות מ10 זה אומר שאין שאריות??? כבר אין לי כוחות נפשיים לדקירות האלה אבל נראה לי שאני אקבל את עצתך , האחיות שמוציאות לי דם לאחרונה אומרות שכבר ממש אין לי ורידים... אני היום עוד יותר מודאגת מאתמול כי יש לי מהבוקר מעין דימומים חומים (כמו חתיכות רקמות ולא כמו דם) בדיוק כמו שהיו לי לפני ההפלה זה נראה כאילו הסיוט הזה לא נגמר!!!

../images/Emo53.gifשאלה חשובה SAEL

מתי עשית את הבדיקה בה התוצאה היתה 200? אני עשיתי היום והתוצאה אחרי שלושה שבועות 51 , אני אמורה לקבל מחזור עוד שבוע אבל לצערי לא נראה לי שזה ייקרה

sael

New member
תשובה

את הבדיקה עם התוצאה של 200+ עשיתי כ-3 שבועות אחרי הגרידה, וכעבור מספר ימים עשיתי בדיקה חוזרת שהתוצאה יצאה 60 ואז כבר הרופא אמר שאין מה לדאוג כי זה במגמת ירידה חזקה והוא גם עשה בדיקה לוודא שהכל בסדר בפנים ואכן הרחם היה מכווץ. לא בטוח שתקבלי עוד שבוע, המחזור אמור להגיע בין 4-6 שבועות אחרי שהדימום נגמר, ושמעתי על נשים שזה לקח להן יותר זמן.

שאלה לסאל -דחוף

האם לפני שעשית את הבדיקה היו לך דימומים או כל סממן אחרשבגינו חשבת שמשהו לא בסדר???

sael

New member
לזיוה

רק עכשיו ראיתי את שאלתך. עשיתי את הבדיקה כיון ששבועיים אחרי הגרידה עדיין היו לי דימומים והרופא אמר שהדימום לא אמור להימשך כ"כ הרבה זמן אז לכן הפנה אותי לעשות בדיקה, ובערך יום אחרי הבדיקה (הראשונה, כי עשיתי שתיים- את השניה עשיתי כי בראשונה היתה תוצאה של 200 ומשהו) נגמר לי הדימום לגמרי. מקווה שהכל אצלך בסדר, אם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת לשאול.

lur15

New member
כדורים להפלה

הי זיוה, באמת אני מוצאת הרבה פעמים תעצומות נפש אצלי ואצל הבנות שמסביב שלא ברור לי מהיכן מגיעים - גם כשנדמה שכל כוחותי אזלו ויותר אני לא יכולה, מסתבר שהרצון להיות אמא ולהיות בהריון חזק יותר מהכל, עדיין. לגבי הכדורים - בבדיקת אולטאסאונד 10 ימים אחרי רואים עדיין תוכן (חומר הריוני) ברחם, כמו גם סימנים לזרימות דם. אני לא מכירה דרך אחרת. בסהכ עוד לא החלטתי מה דעתי על השיטה הזו של הכדורים - לפעמים אני חושבת שבטווח הקצר בכל זאת עדיף היה לגמור עם זה מהר בשאיבה. אידיוטי, אבל חוסך אנרגיות בעיני.

למעלה