הריון

zerhr

New member
הריון

שלום, יש לי 2 ילדים לפני ארבעה חודשים עברתי הפלה , אני מנסה כבר חודשיים להכנס שוב להריון ובנתיים אין כלום. כמעט כל לילה אני כותבת ואומרת "החודש אני אכנס להריון". אני מאוד רוצה שזה כבר יגיע. אני צריכה טיפים איך להאמין בזה עמוק עמוק וכמובן לחשוב חיובי.

anervosa1

New member
היי

את עושה לעצמך סוג של שטיפת מוח. זה לא מסע שיכנוע עצמי תני לעצמך לאפשר לזה להתגשם, תאמיני בלבך, בגופך אל תתני לאחוז אחד של ספק להפיל אותך מהרצון הזה תדעי שזה יקרה, זאת לא שאלה מבחינתך, את תכנסי להריון. בהצלחה:)

ע ו פ ר ה

New member
להיכנס להריון

כשנמצאים בלחץ, זה כמעט בלתי אפשרי. ביקשת. דמיינת. שחררי ותהני. באהבה עופרה

kikona126

New member
שלום

בכדי להכנס להריון, לא רק גוף האישה צריך להיות מוכן, אלא הכל. מבחינה נפשית, משפחתית ועוד. אני חושבת שדווקא במקרה זה הבקשה מידי יום והציפיה שזה יצליח, אם לא מחר אז עוד שבוע, מלחיצים אותך וגורמים למעין ערעור של הנפש. תני לזמן לעשות את שלו, את הבקשה ביקשת, היא נאמרה, אם את רוצה שזה יהיה יותר "חזק" תכתבי את זה על פתק קטן והכניסי אותו לקופסא. שימי לך תאריך לעוד מספר חודשים לפתיחה של הקופסא, וקריאה של הפתק. אני לא ממליצה להתעסק עם המחשבות על ההריון כל הזמן. יש לי בת דודה שנסתה להכנס להריון במשך הרבה שנים ולא הצליחה. באחד הימים היה לי תקשור עליה בלילה. היא הופיע תשושה, אבל רק ילדים הרימו אותה מהתשישות הזאת. כשהתעוררתי מהתקשור הבנתי שהיא בהריון (וזה עוד לפני שהיא ידעה מזה בכלל) לא הודעתי לה שהיא בהריון, רק אמרתי לה שתנסה להקשיב לשינויים שחלים בה. בתקופה בה היא נכנסה להריון, הראש שלה לא התעסק בהצבת המטרה, היו הרבה היסחי דעת כגון מעבר דירה וסידורים. אני חושבת שהירידה בלחץ היא מה שעזרה לה. שיהיה בהצלחה. (בנוסף את מוזמנת לפורום חלומות, בדרך כלל החלומות מספרים מהיכן מגיעים הלחצים )

pdan

New member
מה זאת אומרת את כבר בהריון השלישי...

תתנהגי כך תפעלי כך וכך יהיה מאוד פשוט והכי חשוב סבלנות ורוגע התחלת את השבוע הראשון שלו....

zerhr

New member
תודה לכולם

אני אשתדל זה מאוד קשה כי הרצון די גדול. לא לחשוב על זה זה כמעט בלתי אפשרי, אני מנסה להוריד לחץ אבל...

למעלה