הריון

• פותח הנושא jave1
  • פורסם בתאריך

jave1

New member
הריון

היי תגידו מישהי הצליחה לאחר לפרו' להיכנס להריון טבעי או בכל זאת פנתה לעזרה לטיפולים ???
אני 3 חודשים לאחר ניתוח ....ולא כל כך הולך גם בכלל הכאבים לא כל כך עברו
האם להמשיך לנסות או פשוט לחפש עזרה ???

זואילי

New member
יש כאן כמה וכמה בהיסטוריית הפורום

שהרו ספונטנית לאחר ניתוח.

אבל אם טרם הרית, ואת עדיין כאובה - אז תתני לעצמך דד ליין... הרי המטרה היא אחת, אז בהחלט תמקסמי כל נסיון.

תרגישי טוב

nsharoni

New member
לי הצליח טבעי

נותחתי בלפרוסקופיה לפני שלוש וחצי שנים, הדר' אמר לי שיש לי חלון להיכנס להריון באופן טבעי אך זה לא היה אפשרי אישית מבחינתי באותו הזמן. לקחתי גלולות ברצף כל הזמן הזה וכשהפסקתי נכנסתי מיד להריון(שלא צלח לצערי). הבעיה עם ה"זמן " הזה, שבנתיים פיתחתי אנדומטריומה על שחלה ימין שמשם כבר אין לי ביוץ, והיא גודלת, ולעיתים מפריעה להיכנס להריון ויש הדבקויות ולא נדבר על הכאבים בלי גלולות. אז בעקרון זה אפשרי אבל אל תתני לזה יותר מידי זמן.....בהצלחה

פז08

New member
הכל תלוי כמה דחוף לך להיכנס להריון

סליחה אך לא זוכרת את גילך..... אם את צעירה ורזרבה שחלתית תקינה, לא חייבים למהר. ישנם מקרים כאמור של נשים שהרו ספונטנית. לעומת זאת אם חלון ההזדמנויות שלך לא מאוד רחב, שווה לחשוב על צעד קדימה........האם התייעצת עם רופא האנדו ?שלך בנושא? או עם רופא פריון?

jave1

New member
הייתי כבר אצל כולם

אני בת 37 שנתיים אני מנסה תוך כדי גילינו את האנדו לאחר מלא בדיקות וביקורים במיון עקב "דלקת באגן" אם היו קצת יותר ערנים הרופאים.....
בכל מקרה המומחה באנדו שניתח אותי אמר לנסות 4 חודשים שכמעט הגעתי אליהם .....וכלום הייתי ביעוץ אצל מומחה פיריון אמר שאם עד היום לאחר שנתיים לא הצלחתי
אז להתחיל כבר טיפולים בינתיים עושה את כל הבדיקות שביקש ומקווה על הדרך שיקרה ספונטני....
בקיצור גם הגיל וגם האנדו....

פז08

New member
אם כך בהחלט הגיוני להתקדם קדימה......

נשמע הגיוני לעשות את כל הבדיקות. הן לוקחות זמן. ובינתיים אולי יקרה הנס המיוחל, ואם לא, לפחות תדעי שאת מתחילה בטיפולים שמטרתם להשיג אותו........

simba1231

New member
הריון אחרי ניתוח

היי, אני בערך כמוך, אמרו לי לנסות 3-4 חודשים אחרי הניתוח טב (יחד עם מעקב זקיקים)י ואם לא ילך להתחיל טיפולים. לצערי עוד מעט נסגר החלון זמן הזה.... מציעה להתייעץ עם המנתח לגבי המשך.

למעלה