הריון

אפחת1

New member
הריון

שלום אני בת 31 אני רוצה להיכנס להריון ויש מישו שמוכן לזה וטוען שיעזור אבל ימשיך הלאה בחיים. אני מאוד רוצה אבל מפחדת מה כדאי לי לעשות כי אין לי עזרה של משפחה תומכת??? תודה

מרגנית2

New member
את עדיין צעירה

אני בגילך עוד יצאתי לדייטים וחיפשתי את הנסיך.
זה שמוכן לעזור - הוא מוכן לתרום זרע? למה הוא מוכן? שיסביר את עצמו.
ללדת לבד בלי משפחה זה קשה עד בלתי נסבל.
תחשבי תתייעצי ושוב תתייעצי. תיכף יבואו חברות הפורום ויתרמו מניסיונן.

סבלנות!

talic2

New member
גם לדעתי את צעירה

להיות אם יחידנית צריך משאבים כלכליים ומשפחתיים ונפשיים . מציעה לך להמשיך ולחפש זוגיות ובמקביל לבדוק את מצב הפוריות שלך . ואז להתקדם לפי מה שהמציאות תכתיב . בזוגיות או לבד אבל לבנות בסיס כלכלי קודם .

יולי 7

New member
מה את רוצה יותר?

להיות אמא?
זוגיות?
משהו אחר?
אחרי שתדעי מה חשוב לך יותר, תמשיכי לאיך לעשות את זה
ההצעה שלו יכולה להיות אופציה אחת מכמה אבל לפני ה'איך' כדאי לבדוק את ה'מה'
&nbsp

אמאנחל

Member
מנהל
ברוכה הבאה

אני דווקא הייתי נמנעת מלערבב מישהו זר בסיטואציה. עדיף בעיניי לקחת זרע מבנק הזרע, ולדעת את המצב לאשורו, ("לילד שלי אין אבא") מאשר להשאיר בידיים שלו את הכוח להחליט לבוא או ללכת, להיות בקשר או לא להיות בקשר. בעיניי לא משחקים ברגשות של ילד. זה מספיק מאתגר לגדול בבית בלי אבא, לא צריך להוסיף לזה את העמימות והציפיות והחלומות הלא ממומשים הכרוכים בגבר ש"רוצה /לא רוצה" להיות אבא שלי.
&nbsp
גיל 31 זה גיל מאוד טוב להחליט בו על הורות. מצד שני, כמו שאמרו, יש עוד זמן. אם אין לך תמיכה משפחתית את צריכה להכנס לזה עם מצב כלכלי כמה שיותר טוב. תראי בהודעות הנבחרות מצד שמאל יש הודעה על ההוצאות על ילד קטן. תקראי גם בפורום לאחור כמה חודשים טובים כדי להתרשם במה זה כרוך. זה מפחיד בכל גיל. הפחד לא ייעלם אם תחכי לגיל מבוגר יותר.
&nbsp
יש כאן די הרבה נשים שמגדלות את הילד, או אפילו שניים, בלי תמיכה משפחתית בכלל. (אצלי יש משפחה מורחבת ותומכת).
&nbsp
שיהיה לך המון בהצלחה בכל בחירה.

fialka3

New member
זה לא חד משמעי

אני חשבתי על להיות אמא יחידנית משנות עשרים מאוחרות של חיי. אבל לקח לי זמן להתבשל ולהבין שאין מה לחכות לבן זוג. אם לא בניתי מערכת יחסים עדיין, סיכוי שלי לבנות אותה בהמשך הוא נמוך מדי. וגם לחץ להיות אמא כמה שיותר מהר מוריד אותו עוד יותר. וגם אני לא בטוחה שאני באמת רוצה זוגיות...
עכשיו אני בת 34 גם בלי עזרה משפחתית ובתחילת הריון תאומים. אבל אין לי בעיה כלכלית כרגע. אסתדר. הכי חשוב שאני רוצה להיות אמא. לקח לי חצי שנה, שתי הזרעות טבעיות ושתי הזרעות עם הורמונים כדי להיכנס להריון ראשון. אם הייתי מחכה עוד, יכול להיות שבחיים אישיים שלי לא היה משתנה כלום, אבל היה לי יותר קשה להיכנס להריון. אז אני לא חושבת שזה מוקדם מדי בשבילך אם יש לך בסיס כלכלי. אבל נראה לי שבנק זרע אופציה יותר טובה מחבר. את לא תהיי חייבת כלום לאף אחד ולא תהיי תלויה בהחלטות של מישהו שהוא לא בן זוג שלך ולא חלק מחייך.

ednaye10

New member
את הבן שלי הבאתי מבנק הזרע בגיל 33

בגיל 32 נכנסתי להריון ובגיל 33 ילדתי אותו. אני במקומך לא הייתי עושה את זה עם מישהו כי לא הייתי רוצה שמישהו יתערב לי בחיים ובגידול של הילד כי אני בן אדם מאוד עצמאי. גם לי אין תמיכה כלכלית או משפחתית אבל הרצון להיות אמא מגיל 18 גבר על הכל! את צריכה לבדוק טוב טוב עם עצמך מה היתרונות ומה החסרונות של כל מהלך מבחינתך ואז לקבל החלטה מושכלת. לקח לי שנתיים להבין שאני לא רוצה שותף להורות אלא לעשות את זה לבד. עשר שנים קודם לכן הייתי בטוחה שארצה לעשות זאת עם שותף וברגע האמת בחרתי שלא. שיהיה בהצלחה!!

למעלה