הריון

הריון

שלום לכולם דילמה רצינית עומדת בפני. אני נמצאת כשנה לאחר ניתוח הוצאת גידון מהמעי ו חצי שנה אחרי טיפולים. מרגישה טוב והבדיקות בסדר טפו טפו טפו יש לי ילד בן שלוש וחצי . אני מעוניינת בתינוק נוסף הדעות בין הרופאים חלוקות בעניין התקופה שיש להמתין לפני הכניסה להריון . זה נע בין שנה ל חמש שנים מצד אחד אפשר ללכת על בטוח ולחכות כמה שיותר. מצד שני אני רוצה משפחה נורמלית עם הפרשים סבירים בין הילדים. מה דעתכם ? תודה

lital_helmer

New member
הרופאה שלי..

הודיעה לי די בחגיגיות שעלי לחכות חמש שנים... אבל אני מניחה (וגם היא אמרה את זה) שאם אחרי שנתיים..פלוס מינוס הכל יהיה בסדר (בטוח יהיה
) אז יכול להיות שאפשר כבר להתחיל לדבר על זה. זה ממש נשמע כמו קיצור מאסר בכלא..
...רק עכשיו עלתה בי ההשוואה. (הכל בצחוק וברוח טובה כמובן) לסיכום אני יכולה לומר שבנתיים אני לוקחת את ההמלצה שלה (ספק ציווי וספק המלצה) לתשומת ליבי ונמנעת בנתיים מהמחשבות על כך ומתכנון. אבל כמובן כל מקרה לגופו. ליטל

מזי א

New member
ילדים זה שמחה

סתם בא לי על הכותרת הזאת אני מצטערת אבל חוזרת שוב על הסיפור שלי התחתנתי חודש אחרי הגילוי ונותחתי חודש לאחר החתונה. לי הרופאה שלי , המקסימה יש לציין, דר' נוימן מבלינסון, אמרה שיש אפשרות לחשוב על הריון שנתיים לאחר סיום הטיפולים אז, אנחנו עכשיו, פשוט סופרים את החודשים ונשארו לני עוד 18. הייתי ממליצה לך להקשיב לרופאים, הגוף עדיין עם מלוא החומר של הכימו' וגם חלש מהטיפולים בכל אופן בהצלחה בכל דרך שתבחרי וכן יירבו ילדייך

כשיש לילדים אמא זה עוד יותר שמחה

תקשיבי לרופאים, לכי על המחמירים. יש לך עוד ילד שזקוק לך. לדעתי זה לא משהו לשחק בו.

טווח הביטחון

מתייחס לא רק לזמן התנקות והתאוששות של הגוף מהטראומה אלא גם כדי שאם ויש מצב של הריון שבו הרי הגוף משתנה מאד מבחינה הורמונלית זה גם לדאוג שההורמונים המשתוללים של ההריון לא יהוו טריגר הורמונלי לבעיות אחרות. אני, אחד האנשים האחרונים שיעמדו דום לכל מילה של הרופאים, דווקא בנושא זה הייתי מחכה, אבל כמובן שבנושא זה המילה האחרונה היא שלך. גלי

למעלה