הריון?

נוייה1

New member
הריון?

שלום, האם יש בפורום בחורה/אישה שעברה הריון רב עוברי (תאומים) בהצלחה? אני כרגע נמצאת בטיפולים לכניסה להריון ומאחר ואני לוקחת הורמנים להגברת ביוץ זה מגדיל את הסיכוי להריון רב עוברי. מה שלא מומלך לחולות לופוס. תודה מראש.
נוייה.

ל3

New member
הי נויה

ברוכה הבאה לפורום
. אני עדיין לא התנסתי בהריון וזה רחוק ממני אך אני מקווה שתקבלי פה או בפורום השני את התשובה לשאלתך. בנתיים נשמח אם תספרי לנו על עצמך: בת כמה את, מה את עושה בחייך וכל מה שתרצי. כמובן שאינך חייבת
, שירי

gaia20

New member
הי נויה, ברוכה הבאה../images/Emo141.gif

גם אני לא התנסתי בהריונות, בטח שלא מרובים... כמו שאת רואה הפורום קצת בתרדמת, אני בטוחה שעם קצת סבלנות, האמהות של הפורום יגיעו לייעץ לך ולעזור במה שיוכלו

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

אמנם אני נמנית עם האימהות בפורום, אבל אצלי מדובר באפרוחית אחת.. יתר על כן, ההריון איתה (היא כבר בת 5.5) היה לפני ההתפרצות הראשונה אצלי (לפני כשנתיים)... אז אין לי כ"כ מה לייעץ בנוגע לשאלתך... בכל אופן, ברוכה הבאה לפורום

הי נוייה וברוכה הבאה../images/Emo39.gif

גם אני נמנית עם האמהות של הפורום. ילדתי לפני כ-8 חדשים בן מתוק. והכל עבר בטוב. נכון, אני זוכרת שהרופא נשים שלי אמר שעדיף להיות בהריון עם ילד אחד במקרה שלנו....אבל אני לא אשכח שהוא גם הוסיף (באופטימיות!) שגם אם יהיה זה הריון לתאומים נתמודד איתו היטב,ואם תהיה השגחה נכונה, אז יהיה בסדר. אל תדאגי, זה הכי חשוב, ובהצלחה!! נשמח לשמוע על התפתחויות..... ברוכה הבאה, עדית.

gaia20

New member
עדית, 8 חודשים....איך הזמן טס......

פשוט מדהים, מי היה מאמין שעברו כבר 8 חודשים מאז שהבאת לעולם שלנו את הפשושון שלך....

למעלה