הריון

oshera

New member
הריון

לארינה חג שמח. שמי אסתר תאריך לידה 9.12.1959 ואני מנסה להרות קרוב לשנה וחצי. הייתי בטיפולי פריון והפסקתי. שאלתי האם אני אכנס להריון באופן טבעי או דרושים טיפולים. תודה מראש אסתר

ארינה

New member
אסתר היקרה

דרך השם הזה כתבה לי מישהי אחרת ולכן אני לא רוצה לענות על השאלה מחשד שמישהי שואלת בעבור מישהי אחרת. אם את רוצה שאני אענה לך פתחי לך שם משתמש ואני אענה לך. ארינה

oshera

New member
הריון

ארינה היקרה שמי אסתר ואני אמא של אושרית ולכן אני כותבת דרכה משום שאם נשנה את השם אז שם המשתמש של אושרית ימחק. תודה מראש אסתר

ארינה

New member
אסתר היקרה

השם לא ימחק כי יש אופציה של משתמש חדש. בכל אופן קיבלתי את ההסבר ואני אענה לך יותר מאוחר הערב כי אני עוד מעט יוצאת מהבית.

ארינה

New member
עם קצת עזרה אני רואה שזה יתאפשר

כנראה אבל שאת הטיפולים תצטרכי לעשות במקום אחר ולא באותו מקום שעשית תמיד. בהצלחה ארינה

oshera

New member
ארינה היקרה

תודה על תשובתך, למה הכוונה בלעשות את הטיפולים במקום אחר האם הכוונה להפריית מבחנה או טיפולים אלטרנטיבים אחרים. ואם אכנס להריון מתי זה יתרחש? תודה מראש אסתר

ארינה

New member
אסתר היקרה

הכוונה שלי למקום אחר היא בית חולים אחר, רופא אחר, מרפאה אחרת. לא נראה לי שמדובר כאן על חוץ לארץ. זמן מדוייק אני לא רואה ואני לא רוצה סתם להבטיח לך. מה שכן אני רואה שתהיה השנה אפשרות להיכנס להריון אך אני לא רואה זמן מדוייק. מאחלת לך בהצלחה רבה ארינה

למעלה