הריון

• פותח הנושא yna
  • פורסם בתאריך

yna

New member
הריון

יעל שלום ! אני בהריון בחודש השמיני אני שוהה בקנדה וכמובן גם אלד כאן. שמעתי ממספר אנשים על משקה (?) טבעי שממולץ לשתות בחודשים המתקדמים של ההריון כדי להקל על תהליך הלידה עצמה. האם באמת קיםם כזה דבר ? אם כן מהו שמו ואשמח אם כמובן תוכלי לומר לי את שמו בעברית. תודה מראש מיה

מיה

ראשית מזל טוב, לגבי משקה, אני בטוחה שיש כל מיני ( כשיש דרישה של שוק, יש הכל..) אני תמיד ממליצה לשתות מיץ מעלה פטל - את העלים קונים יבשים ובבית עושים חליטה , ניתן להוסיף לזה לימון ומולסה וזה מיץ נפלא. עלי פטל מחזקים את הרחם ועוזרים ללידה קלה וממולץ להתחיל לשתות אותם החל משבוע 34 . משהו נוסף שיכול לעזור לתהליך הלידה הוא הליכה מרובה ברגל או קפיצה על כדור פיזוטרפיה גדול (אם תצליחי למצוא) פעולות אלו עוזרות לראש העובר לרדת בתעלת הלידה ולהתבסס באגן. וגם עיסוי בפתח הנרתיק עם שמן נבט חיטה יכול לעזור ( אם אינך מכירה את העיסוי ומעונינת בפרטים - אפרט) ישנם גם תרופות הומאופתיות שרוקחים (אני אישית לקחתי כזה) אבל בשביל זה תצטרכי לגשת להומאופט שיכין במיוחד עבורך. שיהיה במזל טוב
יעל

yna

New member
hi yael

thank you very much for your answer i want to know how many times in aday i should drink this tea? thank you maya you can write to me back in hebrew. do you know other things that can help in the "leida

תשובות..

אני ממליצה לשתות כליטר פשוט תכיני לך בבקבוק ותסתובבי עם זה. קחי איתך ללידה תמצית רסקיו ונסי להשיג טיפות ארניקה - זה יקל על הגוף לעבור את הטראומה ( לידה קלה ככל האפשר , לגוף עדיין היא טראומה) ישנם סוגי עיסויים כמו רפלקסולוגיה ו/או שיאצו שיכולים להקל בזמן הלידה , אני ממליצה לך לנסות להגיע למטפל מתמחה בלידות שילמד אותך ואת בן זוגך כמה נק´ טובות להקלה. שיהיה בשעה טובה, לידה קלה והרבה אושר

יעל-אני אשמח לקבל פרטים גם...

היי יעל אני אשמח לקבל פרטים על העיסוי עם שמן נבט חיטה, (בנוגע להקלה בלידה) אודה לך אם תפרטי יותר. בברכת אור ואהבה בת חן

עיסוי פרינאום

מטרת העיסוי להגמיש את אזור החיץ ובכך להקל על המתיחה האינטנסיבית בלידה . כמה הערות: 1. חשוב מאוד לשמור על הגיינה : לפני תחילת העיסוי יש לרחוץ ידים ואת אזור החיץ,ממולץ להקצות לכל עיסוי כמות שמן משלו , אין להשתמש בשמן שכבר בוצע עימו עיסוי. 2. את העיסוי יש להתחיל כ 6 שבועות לפני הלידה 3. ניתן לעשות את העיסוי לבד או עם בן הזוג. 4. השמן המומלץ לשימוש הינו נבט חיטה העשיר בויטמין E אולם אם הינך סובלת מפטריות ואגינאליות או אם לאחר עיסוי אחד את מרגישה צריבה בפתח הנרתיק ממולץ לעשות את העיסוי עם שמן שקדים. מושחים בשמן את אצבע המורה בשתי הידיים מורחים את השמן באזור הפרינאום . חשוב ! העיסוי מתבצע בעומק של סנטימטר, סנטימטר וחצי ( בערך פרק ראשון של האצבע) . מחדירים את 2 האצבעות לנרתיק ונותנים דחיפה קטנה , עדינה, וממושכת( לפחות 2 שניות) כלפי מטה (לכיוון פי הטבעת). מפרידים את האצבעות ומותחים הצידה (לכיוון הירכיים ) למשך 4 שניות . בהדרגה מגדילים את המתיחה למטה ולצדדים ואפשר להוסיף עוד 2 אצבעות מעסות – המטרה להגיע למתיחה של 4 אצבעות דימיוניות ( בערך 8 ס"מ) . מקוה שהצלחתי להסביר , אם יש שאלות - בשימחה. בהצלחה

למעלה