הרייטינג של "הישרדות" אתמול

הרייטינג של "הישרדות" אתמול

18.5. מדובר על עלייה של שני אחוזים מהפרק הקודם, והתוכנית בכלל במגמת התחזקות ומתקרבת לראשונה לסף ה-20 אחוזים.

idanoosh17

New member
ברור

אין מלחמה מולם בערוץ 2 מה כולבוטק?!.....יום שבת יותר מדאיג עם 1 נגד 100

להיפך

המלחמה האמיתית היא נגד כולבוטק שקיבלה אתמול 26 אחוזים. אחד נגד מאה בשבת האחרונה קיבלה 19 בלבד.

taloss

New member
בגלל הפורמואים!

מה קרה לנועם?מה יזעזע את האי? כולם חשבו שזאת פציעה או משהו..ולכן הרבה אנשים צפו והתעניינו.. וכולם נשארו להגיד מה זה הכול? אמרו שזה יהיה הפרק המותח של נעונה..אם זה המותח..אז כנראה מה יהיה בהמשך..! כנראה אחרי הפרק הזה הריטינג ירד..כי לא יאמינו יותר לפורמאים המוגזמים! אין כמו ההישרדות האמיתית(האמרקאית) כאילו לא מורחים שם יותר מדי..התחרויות וההדחה בפרק אחד.. וזה כיף לראות ויש רצף.. מקווה שבהמשך יהיו דברים יותר מעניינים בסדרה..

blur2

New member
יש אנשים שפשוט צריכים ל-נ-ו-ח

כבר יצאו מכל החורים ההשוואות האלה לגרסה האמריקאית. תנו להנות בשקט מהתוכנית ואת ההשוואות שלכם לאמריקאית תעשו בפורום השני.

לכתבה המלאה../images/Emo26.gif

רייטינג יומי: שיא עונתי ל'הישרדות'! סדרת הראלטי הבטיחה אמש פרק דרמתי במיוחד ושברה את שיא הרייטינג שלה עד כה. יום רביעי, 5 בינואר 2008, 11:16 הפרומואים הבטיחו פרק דרמטי,ערוץ 10 קיים הרבה פחות. אך עדיין, הפרק של 'הישרדות' אמש שבר את שיא הצפיה של הסדרה עם ממוצע של כ18.5% ופיק של 21.5%. עם מגמת עליה קבועה שכזאת אין ספק שלא מדובר בכישלון. 'כולבוטק' היא עדיין המוליכה הברורה של רביעי עם 26.3% ואחריה מהדורת החדשות של ערוץ 2 המסקרת את ביקור בוש בישראל עם 23.3%.'החיים זה לא הכול' סוגרת עונה במקום השלישי עם 21.6% ואחריה במקום הרביעי 'הישרדות' עם 18.5%. במהלך היום שודרו משדרי חדשות מיוחדים לצורך סיקור ביקורו של נשיא ארצות הברית בישראל. את מסיבת העיתונאים המשותפת עם אהוד אולמרט ראו בערוץ 2 12.3%,6.2% בערוץ 10 ו4.6% בערוץ 1. את מהדורת החדשות המרכזית חלקו 23.3.% בערוץ השני,12.5% בערוץ עשר ו5.6% במבט. 'היום שהיה' עם גיא זוהר שהציג מבחר סרטונים משעשעים על הנשיא גבר על 'השורה התחתונה' עם 13.7% לעומת 11.4% בהתאמה.

AshkenaziAmiti

New member
דן ממש דומה פה לתום אבני

SimsY

New member
ממש לא

תום אבני הוא איזה ילד מופלץ שהשתן עלה לו לראש - דן ממש לא כזה.

cheelly33

New member
נכון, דן לא כזה... ../images/Emo3.gif

הוא פשוט לא ילד הוא איזה בחור/גבר מופלץ שהשתן עלה לו לראש

SimsY

New member
אני לא ממש מסכים

דן הוא גבר מצליח וגם מוכשר יש לו כיסוי לאיך שהוא מתנהג.

efratcn

New member
מושיק../images/Emo99.gifהרבה יותר מצליח ומוכשר

ולא מתנהג כמוהו... זה לא קשור לכיסוי או לא, זה קשור לבנאדם. דן הוא ילד (תסלחו לי כן? אבל גבר?? חחח) וככזה הוא מתנהג ככה. לכשיתבגר אולי אולי יהיה מושיק...

SimsY

New member
מצטער להגיד לך

אבל אין לדברים שאת אומרת שוב אחיזה במציאות.

AshkenaziAmiti

New member
אה אז אני מבין שבכל תמונה של תום אבני

רואים אותו יוצא מתחת של מישהו עם שקית שתן על הראש... איך בדיוק מתמונה אתה מבין משהו מתמונה של בן אדםעל האופי שלו ובמיוחד שהוא מופלץ והשתן עלה לו לראש? אני דיברתי על מראה חיצוני אם לא שמת לב..."דן ממש דומה פה לתום אבני"

SimsY

New member
כמו שאתה הסקת את מה שהסקת על

דן - מלהסתכל עליו מדבר ולא ידידי היקר - דן ממש לא דומה בזה לתום אבני כי בניגוד לילדון הזה יש לדן ביסוס במציאות

SimsY

New member
עוד לא ראיתי יתושים שנראים טוב מספיק

כדי להיות דוגמנים
ובקשר למניאק.... נו טוב - בהשרדות כמו בהשרדות.

טוב אז הייתי נדיב מידיי עם היתוש

הוא דומה לפאקינג שמוק!!!! ומניאק זה גם עדין הוא חתיכת חרא נ ק ו ד ה .

SimsY

New member
אתה מבלבל את התוכנית עם המציאות

בחיים האמיתיים הוא לא כזה בכלל - אז אני ממש מציע שתלמד להבחין בין מה שקורה על המסך ועל החיים האמיתיים. ואם כבר מדברים על המשחק - גם אתה וגם כל אחד אחר כאן היה עושה את אותו הדבר - עומר היה צריך לעוף כי הוא יותר מידי אומר לאנשים מה לעשות וגורם למתחים ולכעסים - עכשיו בכלל הוא נהיה פסיכוטי בעניינים של נקמה, אולי כדאי שיבדוק אם השמש על האי לא שרפה לו את הראש. דן הוא אחלה של בן אדם הוא חכם הוא מבריק הוא מצליח,משכיל,מלומד,שנון, הוא יותר טוב מטוב הוא בדיוק הטיפוס של השורד. דן הוא ווינר אמיתי אדם שמשגשג כלפי מעלה במקביל ליצירת שורשים באדמה הוא נבון ומשתמש בתבונה שלו כדי לסלק מכשולים מהדרך שלו כדי לכבוש את היעד, יש לו חושים חדים הוא פיקח, ממולח חד עין ובעל ראייה. אני לא חושב בכלל שאני צריך לסנגר עליו - דן מדבר בזכות עצמו הוא הטיפוס של המנהיג של הגיבור שכולם נושאים אליו את העיניים והוא מוכיח את זה גם בלי צורך לנפק קבלות.

למעלה