הרייטינג של הסדרה ממשיך לעלות

q1231

New member
הרייטינג של הסדרה ממשיך לעלות

הפרק של אתמול קיבל רייטינג של 7.2% שהוא גבוה יחסית לשעה המאוחרת בה היא משודרת.הסדרה אפילו עברה את הרייטינג שקיבל פרק סיום העונה של ה"סופרנוס".נקווה שהרייטינג ימשיך לעלות בהמשך.

tamarklei

New member
חבל רק ששעת הצפייה מאוחרת - בלילה.

בתור אחת שאיה רואה כל כך TV , אני די מכורה לסדרה הזו- היא משקפת המון מציאות ואישית - הזדהיתי עם כמה סיטואציות שחוו אנשים שקרובים אליי. לגבי התגובה על ויל -ליאה- סאם: אין מה לעשות, אנו לפעמים מתאהבים באנשים הלא נכונים ומתעלמים מאנשים מדהימים שנמצאים מתחת לאף, כך שלמרות שאני מאוד רוצה לראות את סאם עם ויל (כמו אחת הכותבות למעלה) - הפצצה המינית הזו לא עושה לו את זה- סוף פסוק! קשה לי להאמין שהוא יתאהב בה, אולי סטוץ' או קשר קצרצר. לגבי אלכס- היא הקורבן האמיתי. בפרק שהיא שכבה עם ג'ייסון היא נראתה כל כך בודדה והיתה זקוקה למישהו- מינית, אבל אני חושבת שבעיקר נפשית ובמצבים כאלה קשה לחשוב בהיגיון ולראות את הנזקים ההרסניים (חברות ארוכה שנהרסה במחי יד), חבל שגבריאל לא הצליחה לסלוח לה (אפשר להבין את הכאב שלה), אבל אני חושבת שזה רק יחמיר, אלכס מהר מאוד תתפתה לחזור אל מעלליה עם ג'ייסון (מימלא אין לה מה להפסיד), מה שיוכל להרחיק את גייסון ממנה זה קשר חדש עם גבר אינטלגנט, בטוח בעצמו- אבל גם יודע לתת מעצמו- בעיקר בקטע של הפגנת רגשות- אני חושבת שזה מה שהיא מחפשת, וכמובן שיעשה לה את זה- במשיכה המינית. לגבי ג'ייסון- ממש מציאות החיים: הרבה אנשים מתחתנים וימים לאחר החתונה (למרות שגרו שנים רבות יחד) הם מתחרטים על הצעד הזה- הפתרון: לעזוב! למה לסבול, למה קשה להודות גם כשהטעות היא לא כל כך קטנה- כמו חתונה. אני חושבת שהפחד של ג'ייסון ושל גבריאל היא משינוי קיצוני (לא כל כך מבושה- אחרת היא היתה דואגת להסתיר זאת מאחרים) כך שהם מעדיפים לסבול ביחד אחד את השני. מוזר לאחת כמוני (שאינה צופה כמעט בסרטים) לומר את זה, אבל כן: מחכה מאוד לפרק הבא!

q1231

New member
ככה זה בישראל

עם סדרות אוסטרליות שמשדרים אותן בשעות לא נוחות ועוד אחר כל מופתעים שהסדרות לא מקבלות רייטינג גבוה ואז מורידים אןתן לפחות "סודות החיים" מקבלת רייטינג מאוד טוב מה שמראה שגם סדרה אוסטרלית יכולה לקבל רייטינג מאוד טוב כשהיא משודרת בלילה.

היי q!

אמרתי לך שיהיה בסדר? לדעתי הרייטינג עוד יעלה ויעלה והסדרה מהר מאוד תעבור לזמן שידור אטרקטיבי יותר

q1231

New member
זה כבר תלוי ב"רשת"

אני חושב שכל עוד הסדרה מצליחה בשעה בה היא משודרת עכשיו לא נראה לי שיזיזו אותה.

python 4

New member
q יקיר,

השעה שבה הסדרה משודרת היא מעולה לדעתי לסדרה כזו. אין סיכוי שיקדימו אותה לפריים טיים, כי לדעתי היא קצת מוגבלת (לגיל, כלומר). בכל מקרה אני לא ראיתי את הפרק של יום שני - הקלטתי אותו וראיתי אותו עכשיו. התחלתי באמת להיכנס לסדרה הזו, ועוד מעט אני גם יזכור את השמות של כולם (כרגע אני זוכר רק את אלכס..). אבל מישהו חייב לענות לי על זה - הבחור שהיה עם השותפה של אלכס ואוון (איך קוראים לה?), זה ששכב איתה ואז לא נישק אותה לשלום - זה לא מלקולם מנייברס?

q1231

New member
כן זה הוא

בהמשך העונה נזכה גם לביקור של טוד מקדונלד (דארןב"שכנים") יותר נכון בפרק 18.

python 4

New member
../images/Emo12.gifמלקולם ודארן!

כל מה שצריך זה את ליבי וזהו! יש מניין לנייברס.

q1231

New member
יהיו עוד הופעות אורח בהמשך

של שחקנים מוכרים מ"שכנים","קרוב רחוק" ועוד סדרות אוסטרליות אחרות ששודרו בארץ.

q1231

New member
אבל לא אמרתי מי בדיוק

ואיזה דמויות הם ישחקו ככה שלא הרסתי שום דבר הספויילר הוא מאוד כללי ככה ששום דבר לא הרסתי.

python 4

New member
למה זה ספויילר?

אם למשל הייתי אומר שבוע שעבר "שיואו! מלקולם הולך לשחק בפרק הבא!" זה ספויילר? הרי לא אמרתי שהוא ישחק בתור הרומן החולף של מה-שמה (לא אלכס, השנייה).

q1231

New member
הרייטינג עדיין עולה

אתמול הסדרה קיבלה רייטינג של 8.4% מקום 9 בטבלת הרייטינג היומית.אני כ"כ שמח שהסדרה משיגה רייטינג מאוד גבוה ש"רשת" בטוח תמשיך לשדר אותה. טבלת הרייטינג של אתמול

למעלה