הריי הריי שנת גויים חדשה לחברי הפורום!

Coldplayist

New member
הריי הריי שנת גויים חדשה לחברי הפורום!

כפי ששמתם לב, תמה לה עוד שנה חסרת תועלת ומשמעות בחיינו, ושנה חדשה כזו תתחיל ממחר - האמנם? האם השנה הבאה תצויין בדפי ההיסטוריה של ויקיפדיה כעוד שנה בה קולדפליי ישתבח כשרונם הוציאו אלבום? האם נזכה לפניני מוסיקה בריטית במהלך השנה (או כפי שהטיבה לתזמן אמבריי לנצח נצחים, בסביבות מאי 2008 תשס"ח?) מה דעתכם? נ.ב. ל.ה אם אין מצאתם עצמכם ללא בן או בת או בן או בת זוג לנשיקה לוהטת לכבוד חג הגויים ישתבח שמם, נשקו חתיכת עץ לביתכם, והרגישו טהורים.

coldplaying

New member
אממ... למה להיות פסימיםם?

האלבום יכול להיות אלבום טוב.. זה קולדפליי לא??.. ***היה לי נחמד לנשק דיקט..

ליאני2

New member
שנהה אזרחית טובה לכולם!!

וכמוובן שדפיי ויקיפדיה המהוללים (בעיקר לעבודות בצפר מעפנות) ישבחו את כשרונם המופלא והמרהיב של קולדפליי הלהקה הטובה ביותר שעוד נראית טוב על פני האדמות =]] ולאו דווקא חתיחת עץ, לצרפת קרמבו היה אחת החוויות העמוקות ביותר בחיי (והטעימות).... ששנת 2008 תיהיה טובה, כייפית ובטוחה לכולם = )))

דנה612345

New member
שנה טובה גם לכםם(:)

באתר של קולדפליי הרישמי יש את הברכה שלהם לכריסמס...[חחח כריס.. מס.. לא משנה חח] קיצררר וכתוב גם HAPPY CHANUKA חחח כמה חמודים הםם:)

Roy1232

New member
אין כמו וובקאסט רדיוהדי לסילבסטר גרוע

שווה יותר מכל נשיקה ליד איזה damned tree

Roy1232

New member
איך היה בתנ"ך היום? כיף? :Z

בנאדם, רק לחשוב על הרעיון שהיית לך אופציה להגיע הביתה ב12 ובחרת לחזור לשעה שמינית תנ"ך מזעזעת אותי

The Eraser

New member
היא חתיכת כלבה

הביאה איזה 15 דפים הביתה. והתפשרה על זה שתיתן לנו שבוע. הפעם לא נראה לי שיהיה מישהו שיעשה את זה כדי שיהיה אפשר להעתיק ממנו.

Galadriel 3000

New member
הו יונתן יונתן...

חבל שלא קראתי את ההודעה הזה לפני זה... יכולתי לנשק חתיכת עץ. במקום זה קיבלתי נשיקה בסמס והסכמתי להחזיר. מעניין אם מישהו פה בכלל זוכר מי אני...

למעלה