הרינגטון, ידידי!!

אבי בן 1231

Well-known member
אנא שים לב עוד התקפה חזיתית מרושע 1712646446959.jpeg שים לב|עצור|עוד התקפה מרושעת נגד החרדים!!

קבצים מצורפים

• 1712646266676.jpeg
    1712646266676.jpeg
    KB 86.6 · צפיות: 1

Harrington

Well-known member
מנהל

Harrington

Well-known member
מנהל
זו הונאה בס"ד של חרדים!!!
זאת אמונתם. לדעתך הונאה? זכותך להחזיק בדעה זו, אבל באותה מידה יכול דתי להגדיר את אמונתך כהונאה. מה זה שייך בכלל לתקוף אחרים על אמונתם? כמו שחורזת כתבה, איש באמונתו יחיה (על אף שמשמעות הפסוק במקורו שונה ממה שעושים ממנו היום).

אבי בן 1231

Well-known member
זאת אמונתם. לדעתך הונאה? זכותך להחזיק בדעה זו, אבל באותה מידה יכול דתי להגדיר את אמונתך כהונאה. מה זה שייך בכלל לתקוף אחרים על אמונתם? כמו שחורזת כתבה, איש באמונתו יחיה (על אף שמשמעות הפסוק במקורו שונה ממה שעושים ממנו היום).
כאשר כל הרשת מלאה בהטפה חרדית ואני מבקר זאת זו לא התקפה! אך כאשר אתה מבקר את הביקורת שלי זו התקפה!

Harrington

Well-known member
מנהל
כאשר כל הרשת מלאה בהטפה חרדית ואני מבקר זאת זו לא התקפה! אך כאשר אתה מבקר את הביקורת שלי זו התקפה!
קרא לזה איך שבא לך. ההגדרות הן לא העניין כאן. בתכל'ס אין לא' מה להתעסק עם אמונתו של ב', בוודאי לא כאשר אמונתו של ב' לא משפיעה עליו כהוא זה. אז כמובן שתשיב על כך שהדתיים מנהלים את חייך בישראל, אבל המציאות כמובן שונה. בוודאי שזה לא רלוונטי ליהודי שבס"ה כתב "בס"ד" על מודעת פרסום.

כאמור, מצידי תתקוף/תבקר/תעסוק כל ימיך 24/7 באמונתם של אחרים. אבל לדידי זה אומר פי כמה עליך מאשר על מושאי 'ביקורתך'.

מיצינו.

אבי בן 1231

Well-known member
קרא לזה איך שבא לך. ההגדרות הן לא העניין כאן. בתכל'ס אין לא' מה להתעסק עם אמונתו של ב', בוודאי לא כאשר אמונתו של ב' לא משפיעה עליו כהוא זה. אז כמובן שתשיב על כך שהדתיים מנהלים את חייך בישראל, אבל המציאות כמובן שונה. בוודאי שזה לא רלוונטי ליהודי שבס"ה כתב "בס"ד" על מודעת פרסום.

כאמור, מצידי תתקוף/תבקר/תעסוק כל ימיך 24/7 באמונתם של אחרים. אבל לדידי זה אומר פי כמה עליך מאשר על מושאי 'ביקורתך'.

מיצינו.
ראשית, א' לא מתעסק עם אמונתו של ב' אלא מספר ששם ז' על ב' שמזיין את המוח!!
אתה הבנת זאת מר ה'!!
מיצי!!!!!!!!!!!! בואי מהר ה' כתב
"מיצינו"!!!

Harrington

Well-known member
מנהל
ראשית, א' לא מתעסק עם אמונתו של ב' אלא מספר ששם ז' על ב' שמזיין את המוח!!
זה נקרא להתעסק, מה לעשות :). הרי בן אדם שבאמת ובתמים שם ז' כהגדרתך, לא ישקיע בפתיחת שרשור מיוחד (או סדרה של שרשורים). הוא פשוט יתעלם ולא יחשוב על כך כלל. לעומתו מי שמרגיש צורך לספר לעולם שהוא שם ז', ועוד מרגיש צורך לעשות זאת חדשות לבקרים, עם כל הכבוד לו, הוא משקר או לקוראיו או לעצמו.

אבי בן 1231

Well-known member
זה נקרא להתעסק, מה לעשות :). הרי בן אדם שבאמת ובתמים שם ז' כהגדרתך, לא ישקיע בפתיחת שרשור מיוחד (או סדרה של שרשורים). הוא פשוט יתעלם ולא יחשוב על כך כלל. לעומתו מי שמרגיש צורך לספר לעולם שהוא שם ז', ועוד מרגיש צורך לעשות זאת חדשות לבקרים, עם כל הכבוד לו, הוא משקר או לקוראיו או לעצמו.
האמת שלא השקעתי שום דבר בפתיחת השרשור ;) קיבלתי פתור מהמנהלת הראשית, בתור אזרח וותיק,
מתשלום ההיטל של פתיחת שרשור שתטריף את דעתו של מאן דהוא!!
ושאלה לי אליך, האם לא כתבת "מיצינו"?
האם קיבלת היתר לדחות את מיצי???
מיצי ................. תביאי עוד שתיים בבקשה!! |מיצי||מיצי||מיצי|

וסתם תזכורת אל תשכח להעביר את המחשב על כל חלקיו בדוד מים רותחים לשם הגאלה לפסח!!!

Harrington

Well-known member
מנהל
האמת שלא השקעתי שום דבר בפתיחת השרשור ;) קיבלתי פתור מהמנהלת הראשית, בתור אזרח וותיק,
מתשלום ההיטל של פתיחת שרשור שתטריף את דעתו של מאן דהוא!!
ושאלה לי אליך, האם לא כתבת "מיצינו"?
האם קיבלת היתר לדחות את מיצי???
מיצי ................. תביאי עוד שתיים בבקשה!! |מיצי||מיצי||מיצי|

וסתם תזכורת אל תשכח להעביר את המחשב על כל חלקיו בדוד מים רותחים לשם הגאלה לפסח!!!
רפואה שלמה לכל אלו שמוחם מתעסק באמונות ומנהגי האחר 24/7, תוך צורך נפשי לטעון שהוא עושה בדיוק את ההיפך ולחשוב שהוא יכול ליהנות מלהטריף מישהו, ולכלל עם ישראל.

אכן, מיצינו.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אנא שים לב עוד התקפה חזיתית מרושע צפה בקובץ המצורף 101573 שים לב|עצור|עוד התקפה מרושעת נגד החרדים!!
אבי מה דעתך על הפרסום הבא? מנצלים את החילונים? הריהאם תפוח היה בריא היו מכנסים את התפוח לסל בריאות :).

יש גם פרסומים על בננות, תמרים, ואגוזים.

גמד הונגרי

Active member
אבי מה דעתך על הפרסום הבא? מנצלים את החילונים? הריהאם תפוח היה בריא היו מכנסים את התפוח לסל בריאות :).

יש גם פרסומים על בננות, תמרים, ואגוזים.
בננות תמרים ואגוזים לא משאירים כתמים על העור - אז איך הם יעזרו נגד קרחת?

אבי בן 1231

Well-known member
בננות תמרים ואגוזים לא משאירים כתמים על העור - אז איך הם יעזרו נגד קרחת?
אני הגשתי בקשה מיוחדת מקופת חולים שלי לספק לי תפוחים במסגרת קופת חולים, ואכן אישרו לי.
הרופאה שלי, אחרי בדיקה יסודית שבדקה אותי קבעה שהתפוח טוב לזיקפה!! :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

mיטלמן

Well-known member
אני הגשתי בקשה מיוחדת מקופת חולים שלי לספק לי תפוחים במסגרת קופת חולים, ואכן אישרו לי.
הרופאה שלי, אחרי בדיקה יסודית שבדקה אותי קבעה שהתפוח טוב לזיקפה!! :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
"מה מעיק על פורטנוי".
ואם אתם לא רואים את הדמיון, לא נורא.

למעלה