חסרים סיסמאות ריקות?אנא שים לב עוד התקפה חזיתית מרושע צפה בקובץ המצורף 101573 שים לבעוד התקפה מרושעת נגד החרדים!!
לא לגמרי ברור לי מדוע כיוונת את הפרסום אלי, אך ברוך ה' אינני קירח כך שלא אזדקק בעתיד הנראה לעין למיץ הנ"ל. תודה בכל מקרה על האכפתיות.אנא שים לב עוד התקפה חזיתית מרושע צפה בקובץ המצורף 101573 שים לבעוד התקפה מרושעת נגד החרדים!!
אתה סתם מזלזל זה מיץ בס"ד, נא לכבד.לא לגמרי ברור לי מדוע כיוונת את הפרסום אלי, אך ברוך ה' אינני קירח כך שלא אזדקק בעתיד הנראה לעין למיץ הנ"ל. תודה בכל מקרה על האכפתיות.
זה ניצול של חילונים.אתה סתם מזלזל זה מיץ בס"ד, נא לכבד.
זו הונאה בס"ד של חרדים!!!זה ניצול של חילונים.
זאת אמונתם. לדעתך הונאה? זכותך להחזיק בדעה זו, אבל באותה מידה יכול דתי להגדיר את אמונתך כהונאה. מה זה שייך בכלל לתקוף אחרים על אמונתם? כמו שחורזת כתבה, איש באמונתו יחיה (על אף שמשמעות הפסוק במקורו שונה ממה שעושים ממנו היום).זו הונאה בס"ד של חרדים!!!
כאשר כל הרשת מלאה בהטפה חרדית ואני מבקר זאת זו לא התקפה! אך כאשר אתה מבקר את הביקורת שלי זו התקפה!זאת אמונתם. לדעתך הונאה? זכותך להחזיק בדעה זו, אבל באותה מידה יכול דתי להגדיר את אמונתך כהונאה. מה זה שייך בכלל לתקוף אחרים על אמונתם? כמו שחורזת כתבה, איש באמונתו יחיה (על אף שמשמעות הפסוק במקורו שונה ממה שעושים ממנו היום).
קרא לזה איך שבא לך. ההגדרות הן לא העניין כאן. בתכל'ס אין לא' מה להתעסק עם אמונתו של ב', בוודאי לא כאשר אמונתו של ב' לא משפיעה עליו כהוא זה. אז כמובן שתשיב על כך שהדתיים מנהלים את חייך בישראל, אבל המציאות כמובן שונה. בוודאי שזה לא רלוונטי ליהודי שבס"ה כתב "בס"ד" על מודעת פרסום.כאשר כל הרשת מלאה בהטפה חרדית ואני מבקר זאת זו לא התקפה! אך כאשר אתה מבקר את הביקורת שלי זו התקפה!
ראשית, א' לא מתעסק עם אמונתו של ב' אלא מספר ששם ז' על ב' שמזיין את המוח!!קרא לזה איך שבא לך. ההגדרות הן לא העניין כאן. בתכל'ס אין לא' מה להתעסק עם אמונתו של ב', בוודאי לא כאשר אמונתו של ב' לא משפיעה עליו כהוא זה. אז כמובן שתשיב על כך שהדתיים מנהלים את חייך בישראל, אבל המציאות כמובן שונה. בוודאי שזה לא רלוונטי ליהודי שבס"ה כתב "בס"ד" על מודעת פרסום.
כאמור, מצידי תתקוף/תבקר/תעסוק כל ימיך 24/7 באמונתם של אחרים. אבל לדידי זה אומר פי כמה עליך מאשר על מושאי 'ביקורתך'.
מיצינו.
זה נקרא להתעסק, מה לעשותראשית, א' לא מתעסק עם אמונתו של ב' אלא מספר ששם ז' על ב' שמזיין את המוח!!
האמת שלא השקעתי שום דבר בפתיחת השרשורזה נקרא להתעסק, מה לעשות. הרי בן אדם שבאמת ובתמים שם ז' כהגדרתך, לא ישקיע בפתיחת שרשור מיוחד (או סדרה של שרשורים). הוא פשוט יתעלם ולא יחשוב על כך כלל. לעומתו מי שמרגיש צורך לספר לעולם שהוא שם ז', ועוד מרגיש צורך לעשות זאת חדשות לבקרים, עם כל הכבוד לו, הוא משקר או לקוראיו או לעצמו.
רפואה שלמה לכל אלו שמוחם מתעסק באמונות ומנהגי האחר 24/7, תוך צורך נפשי לטעון שהוא עושה בדיוק את ההיפך ולחשוב שהוא יכול ליהנות מלהטריף מישהו, ולכלל עם ישראל.האמת שלא השקעתי שום דבר בפתיחת השרשורקיבלתי פתור מהמנהלת הראשית, בתור אזרח וותיק,
מתשלום ההיטל של פתיחת שרשור שתטריף את דעתו של מאן דהוא!!
ושאלה לי אליך, האם לא כתבת "מיצינו"?
האם קיבלת היתר לדחות את מיצי???
מיצי ................. תביאי עוד שתיים בבקשה!!
וסתם תזכורת אל תשכח להעביר את המחשב על כל חלקיו בדוד מים רותחים לשם הגאלה לפסח!!!
אבי מה דעתך על הפרסום הבא? מנצלים את החילונים? הריהאם תפוח היה בריא היו מכנסים את התפוח לסל בריאותאנא שים לב עוד התקפה חזיתית מרושע צפה בקובץ המצורף 101573 שים לבעוד התקפה מרושעת נגד החרדים!!
בננות תמרים ואגוזים לא משאירים כתמים על העור - אז איך הם יעזרו נגד קרחת?אבי מה דעתך על הפרסום הבא? מנצלים את החילונים? הריהאם תפוח היה בריא היו מכנסים את התפוח לסל בריאות.
![]()
תפוח: כל הסגולות הייחודיות של הפרי הסופר בריא
תפוחים ובריאות: כל מה שצריך לדעת על הסגולות הבריאותיות של התפוח: כולל ערכים תזונתיים, קלוריות ומתכונים קלים.www.camoni.co.il
יש גם פרסומים על בננות, תמרים, ואגוזים.
לפי הקישורים בננות תמרים ואגוזים, לא קשורים לקרחת.בננות תמרים ואגוזים לא משאירים כתמים על העור - אז איך הם יעזרו נגד קרחת?
אני הגשתי בקשה מיוחדת מקופת חולים שלי לספק לי תפוחים במסגרת קופת חולים, ואכן אישרו לי.בננות תמרים ואגוזים לא משאירים כתמים על העור - אז איך הם יעזרו נגד קרחת?
"מה מעיק על פורטנוי".אני הגשתי בקשה מיוחדת מקופת חולים שלי לספק לי תפוחים במסגרת קופת חולים, ואכן אישרו לי.
הרופאה שלי, אחרי בדיקה יסודית שבדקה אותי קבעה שהתפוח טוב לזיקפה!!![]()
![]()
![]()
שים לב שגם לבעל הדוכן שמואל נוריאלי וגם לאביו יש קרחות דה לוקס, האם הסנדלר הולך יחף?אנא שים לב עוד התקפה חזיתית מרושע צפה בקובץ המצורף 101573 שים לבעוד התקפה מרושעת נגד החרדים!!
שים לב שגם לבעל הדוכן שמואל נוריאלי וגם לאביו יש קרחות דה לוקס, האם הסנדלר הולך יחף?![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.