הרינגטון La tortura

perrinat

New member
הרינגטון La tortura../images/Emo56.gif

בגלל שאין אותו באורנג', שלחתי להם בקשה שיוסיפו את הרינגטון והם שלחו לי תשובה: ------------------------------ רינת שלום רב, אני מודה לך על הדואר האלקטרוני ששלחת אלינו. כמענה לפנייתך, אבקש לעדכנך, כי בקשתך להוספת הרינגטון "la tortura" של הזמרת "שאקירה", הועברה אל צוות הפיתוח של השירות למטרת בחינה. באפשרותך להתעדכן ברינגטונים המוספים בעמוד הרינגטונים באתר orange. לנוחיותך, צירפתי את הקישור הרלוונטי לעמוד זה: http://www.orange.co.il/content_site/main.aspx?siteid=1 בכל שאלה או בירור נוספים, אני מזמינה אותך לפנות אל מוקד שירות הלקוחות בחיוג 663* (שיחת חינם) ממכשירך או בטלפון 03-9054063 מכל טלפון, ואחד מנציגינו ישמח לעמוד לשירותך. כמו כן, באפשרותך לפנות אלינו בדוא"ל חוזר. אני מקווה, כי תפיקי את מרב התועלת וההנאה ממכשירך ומשירותיה המתקדמים של רשת orange. בברכה, דינה ברכה אגף קשרי לקוחות www.orange.co.il -----הודעה מקורית----- אל: [email protected] תאריך: Sat, 25 Jun 2005 20:29:39 +0200 מאת: רינת נושא: orange obox feedback - רינגטונים הצעה לרינגטון תוכן ההודעה : אשמח מאוד אם תאפשרו להוריד רינגטון של השיר האחרון של שאקירה- La tortura תודה רבה

12ShakirA12

New member
בתקווה שיאפשרו../images/Emo57.gif

טוב שלא רשמו לך מגילה
חבל אין לי אורנג'

pringles1

New member
אוווווףףף גם בסלקום אין!!!

שנה שאני מחכה לזה כברררר...

12ShakirA12

New member
שלחי להם גם כן בקשה..

נציף את כל חברות הפלאפונים שיוסיפו רינגטונים של שאקייייי

Moor 87

New member
חחח לי יש כבר את הרינגטון הזה

בעצם הצלצול זה השיר.. כי זה מכשיר שהצלצול בו יכול להיות אמפי3 וזה מגניב חח חוצמזה יש איזה אתר שמתקשרים לאיזה מספר ומקבלים צלצול יש שם מליונים של צלצולים של שאקירה זה עולה 5 שקל לרינגטון אבל למי שיש דרך להעביר מהמחשב למכשיר דרך אינפרא או יו אס בי או בלוטוט אפשר להעביר בחינם.. תשאלו אותי במסרים אני אסביר לכם כבר... קישור לאתר אחר כך..

El Argentino

New member
ככל הידוע לי יש אפשרות דרך

האתר של "שאקירה מיוסיק" www.shakiramusic.com יש שם המון רינטגונים של שאקירה... רק אתם צריכים לבחור את המדינה שלכם במקרה הזה כמובן שישראל ואז את חברת הפלאפון שלכם וזהו נראה לי... הבעיה היא שעכשיו האתר ירד מהרשת כשהוא יעלה בחזרה אני ינסה לבדוק... למי שיש עוד אינפורמציה לגבי הנושא אשמח לשמוע, El Argentino

brunu

New member
אין לי בעיה להכין לכם

למי שיש מכשיר תומך צלצול MP3 לכל שיר אני יכול להכין אני יכול לנסות גם להכין לאלה שיש להם מכשיר רגיל רק צריך למצוא את הקובץ הדרוש

Daniella 21

New member
איזה יופי ../images/Emo140.gif

אני מקווה שהם יכינו
אגב למישהו יצא לראות את הקליפ גרסת הרימיקס לשיר la tortura
היא פגזית רוקדת שם ויש סצינות חדשות שלה ושל אלחנדרו

pringles1

New member
אני ראיתי... ../images/Emo5.gif

ואמרתי שהוא יותר זנותי מהראשון... לדעתי...

Daniella 21

New member
צודקת אבל זה לא גורע מיופי שלה

הרי ריקודי בטן מיועד להלהיב את הבנים כביכול וזה ריקוד נורא סקסי שעושים אותו נכון
ותאמת כל קליפ שמצלמים עם אלחנדרו יוצא זנותי חחחח

brunu

New member
הנה הרינגטון

לבעלי הנוקיות- לחיצה ימנית על הקובץ-מאפיינים =במכשיר להיכנס לשירותים-עבור לכתובת-הכניסו את הכתובת שכתובה בפאפיינים למי שזה לא יפעל תגידו לי ואני אוריד את כמות הפולי בצלצול בעלי סמסונגים לצערי לא יכולים להינות מזה

למעלה