הריני לבשר לכם

גנגי

New member
הריני לבשר לכם

בעצב רב על מותו טרם עת של מוישלה, מחשבי הנאמן ובן בריתי בין הבתרים. מוישלה היה חברותי, משעשע, יקר. אכלנו משהו ביחד, שתינו משהו ביחד, הוא ואני ואיציק. הוא אהב לשוטט במסתרים ולחפש ביוטים. היתה לו עין טובה, וגם ח' לא רעה. על שאר האותיות אפילו לא נדבר, מחמת עין הרע המוביל לחטא. וישלה היה בן שנתיים כשנדבק בתולעת קטלנית שקיפדה את ראשו ואת חייו . תהי נשמתו צרורה בצרור הצרות הצרורות לעלמי עלמיא, ונאמר אמן.

אטיוד5

Active member
כוס סטרפטוקו

כולה נגיף, גנגי. משמידים וממשיכים, מה הבעיה? לתהליך הזה קוראים התקנה מחדש. לא סוף העולם, בהחלט לא.

גנגי

New member
כולם חכמים כולם

אבל שום קיר אש לא עצר את התולעת כוס-סטרפטוקוקה, ושום התייחסות מזלזלת לאבל העמוק שלי לא תעצור אותי מלבַכות את יקירי ואת ביצועיו שלא נודעו כמותם בשערים. גופתו של המרחום ואני הולכות היום למחייה מתים, אם לא יעזור לפחות ירוקן את כיסיי. ~ סוף העולם, סוף העולם ~

אטיוד5

Active member
טוב ...

טוב, מי אני שאמנע ממך להתאבל בכיף? תתאבלי לך, תתאבלי בששון. ובאותה הזדמנות שני לו את שמו - ינקע'לה2000 במקום מויש'לה98. מחיה המתים הפרטי שלי הוא הילד. כבר לא ילד, אבל גם לא בן 30. כשהוא בא כל שבועיים-שלשה הביתה מצה"לנו הוא מתקין מחדש אם מתעורר הצורך. רגע, זה רעיון דווקא - מותר לעשות לו פרסומת כאן? מ ח י ה נ פ ש ו ת ו מ ת י ם ע ם נ ס י ו ן. ב י צ ו ע י ם נ ו ד ע י ם. מ ר ו ק ן ר ק ח צ י כ י ס. כ ד א י ל ה ח ז י ק ב ב י ת. ל ז ו כ ו ת מ א ו ש ר ו ת מ ש ע ר ט ו ב.

גנגי

New member
מוישלה XP זמ"ל.

אני מבקשת לכבד את שמו של המרחום ולא להוריד אותו לליגה-ארצית. זה שהוא מת לא אומר שגופתו הפקר וּשמו למרמס.

אטיוד5

Active member
זמ"ל ..

זה זכר מויש'לה לברכה או זכר מרחום לִבְרַח? מכל מקום, שימחי בנפילת XP כשמחתך בנפול אויבייך. במיוחד אם הטרקטור לא סוחב בעליות מפאת קוצר במגה-הרצים. אנחנו הורדנו בזמנו חזרה מ- XP ל- 98 ובאה רינה ודיצה למעוננו. כשהגיע 2000, עלינו לליגת העל ומאז אך שֹחוק ומִשחק במגרשנו הביתי.

אטיוד5

Active member
גם אני חשבתי על זה ....

רק מה, מה עם כל המשחקים של הילדים? מה עם כל התוכנות שאינן הנפוצות ביותר? אני מניח ש WORD או דמוי WORD קיים. אבל מה עם שלל התוכנות שנכתבות לחלונות - האם ניתן להריץ אותן על לינוקס כמו שהן? כלומר - מה עם תוכנות שמשתמשות ב system calls של חלונות? או , האם אפשר בלינוקס להריץ אמולציה של חלונות?

hillelg

New member
דמוי word

קוראים לזה 'אופן אופיס'. גיסי משוגע ללינוקס, ומסתכל באיבה על כל מי שנכנע לתעלולי 'השטן מרדמונד', אבל אני אישית מסכים עם דבריך, על נימוקיהם. אין מה לעשות, השטן ניצח.

תּמר

New member
אם תצא רגע מהגישה

שכל התוכנות שצריך להריץ הן תוכנות של "השטן מרדמונד", תוכל להסתדר. ללינוקס יש המון תוכנות חופשיות, הנתנות להורדה בחינם. ניתן להריץ אמולציה לחלונות, וגם להריץ חלונות תחת מכונה וירטואלית, אבל למה לטרוח? הסיכון שלך להדבק בתולעת / וירוס / חיידק בילי-גייטסאי שואף לאפס. בכל מקרה, גנגי, יש עוד אפשרות: התקנת דפדפן מוזילה, ושימוש בו גם עבור קריאת דואר אלקטרוני. כך הסיכוי להידבק מהתולעים יורד (מכיוון שיש בהם פחות פירצות ידועות המנוצלות על-ידיהם) ולשאלתך, אטיוד5, לא ניתן להריץ בלינוקס תולעים המנצלות פירצות אבטחה בתוכנות מיקרוסופט, וקוראות system calls של חלונות.

במוזילה יש בעייה אחרת

הוא לא נבדק ע"י המפתחים של תפוז, אז כל מיני פיצ'רים לא עובדים טוב, לדוגמא כשעושים חיפוש, לא רואים את התוצאות, וגם עם המסרים המיידים היו לי בעיות. אם אני זוכר נכון, גם כשפתחתי מסר, הוא לא סומן כ-"נקרא", ועדיין סומן לי שיש לי הודעות חדשות. ככה זה היה לפחות כשניסיתי את זה עם מוזילה פיירבירד לפני חודש חודשיים. לא היה לי כוח ללכת לחפש אצל מי בתפוז להתלונן.

תּמר

New member
../images/Emo32.gif אני משתמשת במוזילה

ונכון שלא הכל עובד. אנשים מפורום לינוקס, שזה היה חשוב להם, נתנו לתפוז קוד מתוקן עבור כמה דברים, ומאז ניתן לקרוא הודעות וכדומה. מי שאיכפת לו יכול לנסות לשפר את הקוד, ולתת להם. אני בכ"ז חושבת שהיתרונות רבים מהחסרונות, בעיקר בנוגע לוירוסים ודומיהם.

../images/Emo32.gif אין כמו Avant Browser

אני כבר
לנצח.
קישור

גנגי

New member
בשעה טובה

חזרה גופתו הקרה של מוישלה הביתה, והסתבר שהיא קרה רק בגלל שבחוץ מינוס משהו. הודות לתושייתו של הדוקטור בטיפול נמרץ המרחום-לשעבר עבר שטיפת קיבה, ניתוח להסרת גרורות ושוק חשמלי, והוא מחובר זה שעה למכשירי החייאה. למרבה השמחה ניכרים סימני התאוששות, טפו-טפו. רק אל תגידו לי שההיסטריה לא היתה במקומה, כי היסטריה היא תמיד במקומה.

למעלה