הריני מציגה את עצמי-מתקשה להיות

love88

New member
הריני מציגה את עצמי-מתקשה להיות

ו love88 ו 13:01 | 07/06 עצמאית. זקוקה לדחיפה -קלה - רצוי אני מסוגלת להיות עצמאית, אין לי מספיק בטחון לפתוח משהו משלי למרות שלמדתי אפילו קורס יזמות במטי יש לי רעיונות נפלאים גם לעבודה מהבית וגם לעבודה בחוץ אבל הפחד הראשוני לדחוף את זה ולהתחיל אני ממש מרוששת כעת כי איני עובדת כבר שנה ורבע כשכירה הייתי מנהלת לשכה בסולל בונה בנוסף, ניסית לשווק הלבשה תחתונה, של שארלוט, אבל עזבתי באמצע. לא ממש התאים לי ההתרוצצות בין הבתים והמכירה מבית לבית כמו כן, לבעלי יש עסק של מעבדת שרות, לא מכניס מספיק כסף , אני מנהלת אותו כדבעי בחצי משרה - ללא שכר, כי אין מספיק הכנסות אני יכולה לעשות דברים משם באופן עצמאי, אבל אני מוצאת את עצמי רק דוחפת את העסק שלו, כדי שלא נקרוס לגמרי ואני לעצמי לא מתחילה משהו חדש אני מומחית באירגון משרדים ועסקים חדשים, יודעת לתפעל את כל הOFFICE מתמצאת בשיווק ובפירסום, יודעת למי לפנות ועם מי להתכתב וכד' בקיצור, מי שצריך מנהלת משרד או פקידה או מזכירה, או מחליפה - אם יוצאים לחופש, אני זו שתחליף אתכם על הצד הטוב ביותר - בבית הייתי רוצה לפתוח בי"ס לבישול לילדים או ממש בגדול, אבל אין לי אומץ אני עוקבת כבר שבוע אחרי הפורום המקסים הזה. מקווה שאני גם אצליח לעשות משהו (כי כרגע אני מרגישה שאני צריכה תמיכה נפשית למבוגרים) בי בי

ריביקי

New member
למה חוסר הבטחון../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יש לך רעיו מעולה עם בי"ס לבישול לילדים בבית. נשמע לי גם מאוד כיף גם לך וגם לילדים. לכי עם זה אל תיתני לפחדים להוליך אותך. תתפשי אומץ ותעשי את זה. כמובן שבנוסף תעזרי לבעלך בעסק שלו כדיי שהמצב שלכם יהיה טוב. שימי את חוסר הבטחון בצד והפחדים ותראי שהכל הסתדר לטובה. מחזיקה לך אצבעות ו
אותך.

דאנה

New member
קבלי ../images/Emo24.gif

אני מבינה את מצבך, גם אני עוזרת לבעלי ללא שכר כאשר העסק שלו כרגע איך נאמר לא הולך ממש משהוא (בלשון המעטה). אבל אנחנו לא מרימים ידיים- הוא מנסה להתפתח לכיוונים נוספים. ואני מנסה למצוא כיוונים חדשים כעמצאית (עד שילדתי הייתי שכירה ואפילו לא חלמתי על אופציה אחרת). אני חושבת שאם יש לך חלום ואת יכולה ממש להגדיר מה את צריכה בשביל להפוך אותו למציאות, ואם לא אז פשוט שבי ותתחילי לכתוב תוכניות. אני חושבת שהדבר הכי מפחיד הוא הלא נודע, וכמה שנצמצם אותו כך נצמצם את הפחד. אני מציעה שתבני תוכנית עבודה איך לפתוח את בית הספר לבישול,מה את צריכה, כמה כסף זה עולה, מי יכול לעזור לך במימון, אפה תפרסמי, אפה יש לכך דרישה וכו' וכו'. ואז כשיהיו לך כל הפרטים ברורים ודברים יהפכו לנקרא לזה "בירוקרטיה", תתחילי ליישם. זה לא אומר שזה יהיה יותר קל או בטוח. אבל לפחות תרגישי שאת מתקדמת ולא נותנת לאדון פחד ולגברת חוסראומץ לנהל לך את החיים. תמיכה נוספת אשמח לתת אם תרצי

סקרלט2

New member
קדימה

תפתחו משהו ביחד שהילדים יבואו אליכם...... מחזיקה לכם אצבעות

love88

New member
שחר של טללים. היכן את? תיצרי קשר

היה מאד נעים לשוחח איתך

אני כאן...

ימים קשים עברו על כוחותינו. בעלי שבר את הילד והילד היה ועדיין עם חום גבוה...אני מתכוונת להתקשר אליך כשירגישו יותר טוב ונוכל להפגש!

love88

New member
ok, מה זה בעלי שבר את הילד

בכל אופן, תרגישו טוב. בי בי

הוא רוכב על אופני הרים

והיתה לו "התרסקות" די רצינית...מסכן. בילינו את השבת במיון וכאלה...אתמול הוא נשאר בבית וגם הבוקר.

אירית י

New member
ריבקי - עכשיו זה הזמן להתחיל../images/Emo45.gif

בקרוב החופש הגדול! הורים מחפשים פעילויות מקוריות לילדים. גשי לגני ילדים ותני לגננות עלוני פרסום או שתבקשי במתק שפתיים לשים עלון פירסומי שלך בלוח המודעות שלהן. מקסימום אם לא יסכימו תוכלי לשים מודעות על גדרות ובקרבת מקום הגנים. אני עשיתי כך בעבר כשהפעלתי קייטנות וכשאספתי ילדים לפתיחת צהרון וזה הלך מצויין. עצה: תוכלי לשכלל את חוג הבישול שלך ולמשוך הורים ע"י כך שתשלבי מדע עם הבישול ולמה אני מתכוונת: החומרים לבישול מאד מגוונים. מרגרינה יוצאת במצב מוצק מהמקרר וכשאנחנו מפשירים אותה היא הופכת לאט לאט למצב נוזלי, כמו כן קרח, המסת שוקולד וכו'... והנה הכנסת קצת ידע על מעבר מוצק לנוזל. באותו עניין, קחי תבנית והקפיאי אותה, בדקי עם הילדים אם ניתן לצייר על הקרח כשהוא קפוא, לאחר מכן נסו לצייר על תבנית שיש בה מים נוזלים. שמרי תבנית קפואה שציירו עליה במקפיא ותבנית קרח מצויירת שניה השאירי בחוץ. בדקו אחרי שעה מה קרה לשני הציורים... טוב, רעיונות מהסוג הזה, בטח כבר הבנת את העניין. העיקר אם תלכי על העניין הזה - מדע במטבח תוכלי לעשות ימבה כסף (אינשאללה) ואגב, לא רק עם חומרי בישול ואפיה תוכלי ללמד אותם אלא גם עם כלי מטבח, למשל שקיות גמישות, מערוך קשיח, בדיקת חומרים כמו - ברזל, עץ, פלסטיק, ניילון ועוד ועוד ועוד.........אין סוף. ב-ה-צ-ל-ח-ה ולגבי האומץ - ברגע שתהיה לך תכנית, הכל ירוץ מאליו. הילדים הם כחומר ביד היוצר והם מתים על פעילויות שכאלה

love88

New member
אני מודה לך מקרב לב.רעיונות מקסימים

את צודקת שזה הזמן לפרסם. חשבתי בעצם לאו דוקא על מדע, למרות שזה נשמע מעולה. פשוט כי אני לא ממש מתמצאת בזה, אבל הרעיונות משגעים. אני חשבתי על קייטנת בישול לא גדולה מדי, כי אין לי הרבה מאד מקום בבית עבור ילדי בי"ס שילמדו איך עושים שניצלים, פירה, אורז, סלט, ודברים כאלו. יכול להיות שאפיץ פלייר בקרוב. העניין הוא שצריך להתארגן בבית בצורה קצת שונה, וזה לא פשוט. בי בי

למעלה