הריסון

סיקסטיז

New member
הריסון

רציתי לדעת אם מישהו מכיר עוד שירים בניחוח הודי שכתב הריסון חוץ מWITHIN YOU WITHOUT YOU הנפלא , ו - LOVE YOU TO , (ואולי גם BLUE JAY WAY המגניב) נכון שיש לשירים האלה ניצוץ מיוחד ?????

Tomer 123

New member
ניצוץ? אממ...

אני חייב לומר שאני לא משתגע אחרי השירים ההודיים של ג'ורג'. בסה"כ הוא כותב מדהים, ורוב השירים שלו בביטלס היו נפלאים, אבל לשלושה האלו תמיד קצת קשה לי להקשיב, כי בסה"כ זו לא מוסיקה מלודית במיוחד וקלה לעיכול. בקשר ל"Within You, Without You", דווקא בזמן האחרון הצלחתי להתחיל להקשיב לו.

John LennonS

New member
אני מצטרף לדעתו של תומר

גם אני לא מעריך במיוחד את שיריו ההודים של הריסון. לטעמי יש בהם משהו מעצבן למדי אפילו

Miss CB

New member
כל אחד וטעמו...

אם להגיד את דעתי האישית: אומנם הם לא טובים כמו אחרים שלו (סאמת'ינג. ניד איי סיי מור?) אבל גם השירים ההודיים יפים מאוד לדעתי; וגם העובדה שיש בהם מסרים מוצאת חן בעייני. ולא, אני לא אומרת שבשאר שירי הביטלז כולם אין מסר אחד, אבל בשירים ההודיים של ג'ורג' זה מודגש יותר. המלצות לעוד שירים שלו בסגנון כבר ניתנו פה... חשבתי לתת לך עוד מאלבומי סולו אבל אני לא מצליחה לחשוב על כאלה (שירים הודיים, לא אלבומים בכלל) אולי זה כי יומיים שמעתי ברצף הרבה (מדי? נקווה שלא) ביץ' בויז - טיול שנתי ודיסקמן עם דיסק יחיד... - ואולי זה כי אנ ילא מכירה מספיק דברים שלו, בכל אופן, אין לי כרגע...

Tomer 123

New member
בקשר לשיר הזה

למרות דעתי הכללית על שירים שכאלה, דווקא לספציפי הזה הצלחתי להקשיב.

למעלה