היתי מקליטה אבל הכרטיס וידאו שלי מקולקל
ט טל בדם ובנשמה New member 2/8/07 #22 יכול להיות אם מה שכתוב כאן זה הסדר הנכון, אז כנראה שכן, כי השבוע היה את MC קרולינה וקורין אלאל
ט טל בדם ובנשמה New member 2/8/07 #24 אבל זה לא בטוח! כי "תרנגול כפרות" של מיכה שטרית ויוסי בנאי ז"ל לא מופיע שם, ואני לא זוכרת אם זה היה לפני רונה או אחרי..
אבל זה לא בטוח! כי "תרנגול כפרות" של מיכה שטרית ויוסי בנאי ז"ל לא מופיע שם, ואני לא זוכרת אם זה היה לפני רונה או אחרי..
E EinavBIUS New member 2/8/07 #25 בממיר של הוט כתוב ביום שני בתוכנית "מפגשיר", יהיו גידי ורונה. בד"כ הם אמינים. על כל מצב, תכינו את הווידאו, זאת אחלה תוכנית
בממיר של הוט כתוב ביום שני בתוכנית "מפגשיר", יהיו גידי ורונה. בד"כ הם אמינים. על כל מצב, תכינו את הווידאו, זאת אחלה תוכנית
פ פוצנוש audio video New member 2/8/07 #29 יש לי DVDמקליט אבל גם הוא מקולקל ../images/Emo2.gif אז אולי הגיע הזמן שאני יתן אותו לתיקון אולי אפילו עד יום שני ואז לפחות יהיה לי את התוכנית על DVD
יש לי DVDמקליט אבל גם הוא מקולקל ../images/Emo2.gif אז אולי הגיע הזמן שאני יתן אותו לתיקון אולי אפילו עד יום שני ואז לפחות יהיה לי את התוכנית על DVD