הריקוד ה... מוזר של הלב :)

bזוהר

New member
הריקוד ה... מוזר של הלב :)

היום בבוקר קמתי, ואני שונאת לקום! ואני גם שונאת לנסוע לביצפר, כי אני חצי ישנה ותמיד קר והכל, ואז אמי (בשביל עומר- אמא שלי. "בתו! בתו!
) התחילה את הנאום הקבוע שאני לא יכולה יותר לאחר בלהבלהבלה. אז אמרתי לה שהיא אומרת לי את זה כל בוקר! ואז היא אמרה "כן, אבל תתחילי ליישם את זה". ומה שעושים במקרים כאלו זה להדליק רדיו:) אז אמרתי לה להדליק, ופתאום שמעתי ".. אני מזמין אותה להישאר." אני אכן מזמינה אותה להישאר, רק חבל שהגעתי בסוף השיר בכל מקרה היה פשוט נפלאאא לשמוע פתאום את רונה ברדיו ועוד את השיר הזה (פעם ראשונה ששמעתי אותו כסינגל, למרות שידעתי שהוא יוצא לרדיו כי רונה אמרה באירוח אבל לא ידעתי מתי!). ואין לי אותו כל כך באיכות טובה. התחלתי לצווח ולשמוח ששכחנו לגמרי מהאיחורים:) זה היה ב88, תזפזפו מדי פעם

שישיץ

New member
איזה בוקר כיפי ../images/Emo7.gif_../images/Emo79.gif

גם לי עושים מידי יום את הנאום של "זה שנה אחרונה תשקיעי, ואסור לאחר ולא ללכת לשיעורים כדי לשמוע מוזיקה בבית" שיגידו תודה שאני לא מסתובבת ברחובות :p אני לא מפסיקה לשמוע את מבול פעם אחרי פעם אחרי פעם כבר מכירה כל תו, כל פסיק בשיר.. איחרתי היום לרופא (באיזה שעה חחח) כי שמעתי את הדיסק של רונתנו במיטה... ואח"כ את B-SIDE של דמיאן רייס.. זה פשוט ממכר שיש דיוידי בחדר...
היה לי דווקא חרא יום עם כל האופטימיות של הבוקר והייתה לי חזרה מדהימה עכשיו בתיאטרון אני שונאת את כל העווווווווולםםםםםםם כמה צביעות יש מסביבי זה מטורף! אגב, 88 לא נסגר?

0mroosh

New member
למה שיסגר?

רונה הפגינה!
ובכן, בינתיים לא. D: הבי-סייד של דמיאן מדהים
. -- זוהר, אם היית הולכת לישון מוקדם!
הו. אני פולניה זקנה. נמאס לי ממתמטיקה ובקושי התחלתי,
הלכתי לשתות שוקו עם ערבי(ם).

שישיץ

New member
דמיאן מדהים ../images/Emo7.gif_../images/Emo79.gif

אני רוצה אותו. ואת כריס. או לישון. כן זה רעיון טוב

bזוהר

New member
../images/Emo6.gif

שתוק!
כאילו שהלכת לישון יותר מוקדם שמת לב שתמיד נמאס לך ממה שאתה בקושי מתחיל?
לך לקומונת אורלי זילברשץ!
מה זה יש שם 4 מנהלים??
זה לא בריא יותר מדי שוקו אולי הגיע הזמן שתיחנק איתו כבר

0mroosh

New member
תחנק אחותך. ../images/Emo7.gif

יש שם 4 מנהלים, ביניהם בעלה.
וזה לא אני! תלונות ליפית (שלמונזה
).

bזוהר

New member
איזה כיף, גם אני שונאת את כל העולם!

חחחחחח סתם
אבל גם לי יש קטעים כאלה.. אל תדאגי, זה עובר מהר! חוצמזה צביעות זה יפה, יש בזה המון צבעים :) את יכולה מחר לקום בבוקר ולאהוב כל אחד שתראי ובכלל לא תביני מאיפה זה בא לך! אצלי זה מוזר, זה תמיד מאוזן כזה, כשיש לי חרא בוקר אז המשך היום טוב וכשיש לי בוקר מעולה אז המשך היום חרא בכל מקרה... רונתנו זה יפה:) ו88 לא נסגר
תבואי כבר לתמונע
ותרגישי טוב

שישיץ

New member
הלוואי ויהיה ככה_../images/Emo79.gif

בינתיים, את כל מי שאני אמורה לאהוב אני שונאת. הגבול דק. כשתמונע יהיה אמצע שבוע אני אבוא :) תודה לך מותק

bזוהר

New member
חמישה שרשורים מקופלים בפורום!!

צריך להנציח את זה
IסוגדתלפורוםI

חח כותבים פה יותר מדי דברים

שלא קשורים חחחחחחחחח..... איזה מצחיק הפורום הזה! אני אוהבת אותכם! חחחח.... גילויי אהבה...

שוודה

New member
זה מה שכיף פה!

שכולנו חברים! ולא סתם "גרופים" מתלהבים של איזו זמרת
טוב נו אנחנו קצת גרופים אבל אנחנו עדיין חברים וכיף לנו! נכון?

שישיץ

New member
כן ולא_../images/Emo79.gif

חברים סבבה גרופים? ליכלכת מי גרפית? אני? מה פתאום! זה לא שיש לי את המספר של רונה ואת הכתובת שלה (וכדי להשיג אותה הקלטתי מפגשיר ועשיתי הילוך איטי
) ואני מתעוררת כל בוקר (אחה"צ כלומר) לשיריה.
אני גרופית עם פיטר רוט לפחות יצא לי משו מזה אתם חושבים שרונה תסכים להתמזמז איתי?

bזוהר

New member
../images/Emo6.gif

גם את עשית הילוך איטי כדי לראות את הכתובת?!
חחחחח
(אני לא עשיתי, כן?
אני לא עד כדי כך מטומטמת!). כמוך
לא נראה לי שרונה תסכים להתמזמז איתך אבל את יכולה לנסות ומה עשית עם פיטר רוט??????

למעלה