הרירית לא כאן....

onemorechild

New member
הרירית לא כאן....

היי, היום יום הולדת שנה לבתי שנולדה ב IVF וכבר ממש בא לי שיהיו לה אח/ות קטנים
אני בטיפול להחזרת מוקפאים (יש לי 4 שהוקפאו ביום 5)
התחלתי עם 3 פרוגינובה ליום, ביום 10 בדיקת US רירית 6 - הייתי מרוצה כי אני ידועה כבעלת רירית בעייתית..
המשכתי עם פרוגינובה 3 פעמים ביום, יום 14 רירית ירדה (!!!) ל 4.8-5 ממ - האם יכולה להתכווץ הרירית? או שהבעיה ברופא שמדד (אותו אחד, באותו מכשיר).
מה אפשר לעשות כדי לעבות אותה מהר?? סלק ליום אני כבר אוכלת ממש מההתחלה, עכשיו גם עלינו ל 4 פרוגינובה ליום (אני בספק אם ישפיע..)
אני אמורה להגיע לביקורת נוספת ביום 20, אם לא תהיה רירית טובה נפסיק טיפול....

אני הצלחתי לעבות אחרי חצי שנה מתסכלת

אני אמא לבת 4.5 וחזרתי לפני יותר משנה לטיפולי פוריות.
חיכיתי עכשיו חצי שנה, טיפול אחרי טיפול להחזרת המוקפאים, 5 פרוגינובה ביום וסלקים מפה ועד אוקלהומה...
מעולם לא האמנתי בדיקור, אבל עכשיו אני פשוט מוכרחה לאכול את הכובע...
היתי אצל מדקר שלא עזר לי, ואז המליצו לי על גליה ראובני (ליד קניון רמת אביב) שהיא מתמחה רק בפריון וגניקולוגיה.
אז מה שקרה זה זה: עכשיו שתביני, ביום רביעי כמה ימים לפני ההחזרה נמדדה הרירית על 6, ביום א' לאחר טיפול מסיבי אצלה - רירית הרחם קפצה ל8.5!!! פעם ראשונה מאז ההריון הראשון שלי שהגעתי לכאלו תוצאות.
אני 14 יום אחרי ההחזרה הבטא 292

עוד משהו, הפעם זה היה טיפול החזרה עם מינון הורמונלי, כלומר, לא התבססנו על פרוגינובה הפעם מכיון שלא היתה לה השפעה על הרירית רחם שלי ויש משהו במעקב ביוץ בשילוב הזרקה קטנה של הורמונים שכנראה הגוף מגיב אליו יותר טוב.
אל תתייאשי, תשני את הטיפול אם צריך אבל הנה תראי - זה עבד!!
שיהיה לך בהצלחה ואל תשברי!

onemorechild

New member
איזה יופי!!!!

מזל טוב!!!!
אני מוכנה לחתום עכשיו על רירית 8.5.. מעולם לא היתה לי ואני לא יודעת אם זו חזות הכל (הרי נכנסתי להריון עם רירית דקה יותר) ניסיתי דיקור לפריון בעבר ולא ראיתי שיפור בעקבות זה.. אולי הגיע הזמן לרדת מעניין הסלק.
נראה לי שהשילוב של זריקות הורמונים במינון נמוך ומעקב ביוץ יכולים להצליח גם אצלי.. גם אני ופרוגינובה לא ממש מסתדרות..
שוב המון מזל טוב ושיהיה הריון מוצלח וקל :)

תודה ובקרוב אצלך! עדיין לדיקור היה עניין בהצלחה

למרות שלא האמנתי שזה יעזור
תנסי אותה ספציפית, ממה איכפת לך...
כל הקיר שלה מלא במכתבי תודה מבחורות כמונו
בהצלחה!!!

anguly

New member
יופי של בשורות

שיהיה בשעה טובה ומוצלחת!
שיהיה הריון ארוך עגול ומשעמם עם סוף בריא ומאושר

&nbsp
&nbsp
רק לעצם העניין יותר סביר שמה שעבר היה שינוי התרופות ולא הדיקור...

anguly

New member
יש נשים שפרוגינובה לא עובדת אצלן

במקרה כזה, הרבה פעמים חוזרים לזריקות, במינון סופר נמוך....
שיהיה בהצלחה

onemorechild

New member
כנראה שאני מאלה שלא מושפעות...

לעדכן שיומולדת שנה של בתי היה כיף להפליא.. הקטנטנה פינקה אותנו והתחילה ללכת כשבועיים קודם ליום ההולדת, כך שבמסיבה עצמה הסתובבה על שתיים לבושה בשמלה פרחונית וחמודה שסבתא קנתה לה ממש כמו ליידי.. אושר אמיתי אין לתאר!!
לגמרי חצי הכוס המלאה... (ואפילו אפשר לומר שיש לה כוס מלאה משל עצמה..)
ולחצי הכוס הפחות מלאה.. -
בדקנו רירית שוב ביום 20, היתה רירית 5 ממ (כאילו עוד שבוע של 4 פרוגינובה ליום אפילו לא השפיעו)
הרופאה באיכילוב העלתה לי את המינון ל 6 פרוגינובה ליום (2 כדורים 3 פעמים ביום) לשבועיים נוספים ואחרי זה בדיקת רירית.
יש לי מספר השגות ושאלות על העניין -
1. כנראה שבגלל פסח ויציאה לחופש של מחלקת IVF יותר קל להחליט שלא להחליט.. להמשיך בטיפול שאינו יעיל כי זה עדיף על להפסיק.
2. האם יש עדויות לכך שטיפול ממושך בפרוגינובה עשוי להיות יעיל יותר מאשר נטילת התרופה לפרק זמן קצר?
3. במידה ומפסיקים את הטיפול האם יש צורך לחכות לקבלת וסת (שהרי פרוגינובה מעכבת ביוץ..)או שאפשר ישר לחזור לזריקות במינון נמוך?

onemorechild

New member
עדכון ושתי שאלות..

היום אחרי 30 (!!!!) יום של פרוגינובה, כשהשבועיים האחרונים במינון 6 כדורים ליום נמדדה לי רירית של 6-6.7 ממ (בלי סלק בכלל).
הרופא החליט על הוספת אוטרוגסטן (300 מ"ג * 3 פעמים ביום) והחזרת המוקפאים שלי ביום ראשון הקרוב (הוקפאו ביום 5 והיו באיכות טובה). לציין שלהריון הקודם הצלחתי להכנס עם רירית 6 (ביום של מתן האוביטרל).
אז כנראה שנטילה ממושכת של פרוגינובה משפיעה על רירית עקשנית ורזה (ייתכן וגם תחושת אין מה להפסיד, והרבה סבלנות עזרו לזה..)
מה דעתכן? האם הוספת הפרוגסטרון תעבה עוד קצת את הרירית שלי? ואם כן, כמה עוברים כדאי להחזיר? (יש לי 4 בלסטוציסטים בשתי מבחנות).

למעלה