הרי ידוע שהכל זה מרקם אחד...

סיריוס1

New member
הרי ידוע שהכל זה מרקם אחד...../images/Emo189.gif

...ואחיד. אדם אחד משלים את השני וכך כל פרט ופרט בטבע. אולם, אם הייתי רוצה שקולות ומילים ישלימו את מחשבתי, האם זה אפשרי מהטבע ? כאשר נאמר כי שלמה המלך היה מדבר עם החיות ועם יצורים מעולמות אחרים, הרי נאמר עליו שהוא היה מחובר עם האחד, והיה מודע לכל כמכלול משלים ושלם. אז כמוהו, כאשר אני שומע עורבים מקרקרים לידי כשאני מטייל, ואני שומע מהקרקור שלהם דיבור מאוד אישי אלי, או שיונה עפה בדיוק למקום שבו צריך לעשות "רוח טובה" עלפי הבנתי המאוד אישית, או רוח העצים לוחשת לי מילים מנחמות, האם צריך לפחד מזה ולקחת כדור או לעבור היפנוזה ?! לא ולא ! כל עוד זה לרוחי ואינו מוגזם אז זה שפוי לחלוטין. פעם ישבתי ללמוד במקום מיוחד, ומישהו ראה "עטלף" עף דרך קיר הבטון, נכנס ויוצא כאילו הקיר היה שקוף, או שאני רואה חרקים קטנים עפים דרך הזכוכית או נעלמים ומופיעים במפתיע, האם צריך לחפש הגיון והסבר לוגי או לקבל זאת כמציאות "פרטית" טבעית ומשלימה ? לדעתי, כל עוד זה לא מפריע, אז זה טוב. מה דעתכם ?

neophile

New member
הסיבה שרושמים לאנשים כדורים

זה בשביל שהם יהיו "נורמאלים" . כלומר...אם הראייה של כל הדברים האלה מביאה אותך למסקנה שאין טעם לחיות את החיים כפי ש*צריך* לחיות אותם(כפי שמרחפת בין העולמות כתבה ) אז יש בעיה...וצריך לפתור אותה...צריך לגרום לך להיות נורמאלי שוב.

logicSlayer

New member
כדורים..

כימיקלים שנועדו כעיקרון "לסדר" את הבן אדם, לעניות דעתי אם אדם מרגיש שלם עם עצמו ולא מסכן את עצמו או אחרים אז שיראה פיות ושדונים ושישחק איתם שש-בש כל עוד טוב לו והוא שלם עם עצמו. אם "תפיסת המציאות" שלו מתעוותת אז זה כבר סיפור אחר.. ולגביי כדורים.. אני לא מאמין בזה.

כל עוד ואינך מנסה בעצמך...../images/Emo13.gif

לעוף דרך קיר בטון, או לעוף דרך חלון ראווה מזכוכית, הכל בסדר חביבי.

אם לא תנסה, לא תדע.

אולי הקיר הוא לא בדיוק מבטון, אולי בחלון אין בכלל זכוכית, הבלתי אפשרי מגדיר את גבולות האפשרי, עד שלא תתחכך בבלתי אפשרי, לעולם לא תגיע לקצה גבול האפשרי. כולנו נעצרים אי שם באמצע הדרך, כי מרחוק כל הקירות נראים כבטון, ואף אחד לא מעלה על הדעת שאפשר שבחלון הראווה אין כלל זכוכית. מה שלומך ידידי יעקב

סיריוס1

New member
ובכן, אני ראציונלי לגבי תופעות אלו...../images/Emo175.gif

...ומבין אותם על פי תפיסת עולם מאוד יחודית. לנסות לעוף זה רעיון טוב, אבל למה דווקה דרך קיר ? הרי ניתן לעוף דרך החלון או הדלת, וזה כמובן במסע אסטראלי. אולם מעוף החרקים ודיבור החיות והרוחות הוא משהו שמשקף היבט במציאות, ולא תמיד היבט זה הוא עקבי עם ההיבט שבו אנחנו חיים ורגילים לחיות. לראות ניסים ולחוות "מעל-לטבע" זה נורמלי לחלוטין, אולם לסכן את הבריאות זה כבר לא נורמלי. יש אגדה שמספרת שמשה רבנו כאשר נכנס לפרעה לדבר איתו, אז פרעה היה יושב מאחורי כניסה נמוכה מאוד כדי שמי שיכנס אליו ישתחווה אליו, אולם משה רבנו שהיה חי את המציאות "המלאה" עבר את הכניסה מבלי להשתחוות, הוא עבר דרך הקיר עם הראש והכתפיים כאילו היו שקופים. והתקרב לפרעה ודיבר איתו מבלי להשתחוות לו. אני עוד לא הגעתי לדרגה כזאת של מודעות. לעיתים, כל מאורע שקורה לאדם הוא במדוייק מתאים לתודעה שלו ולהיפך, לכל תודעה יש מאורעות המתאימים לה במדוייק. לנסות לרחף פיזית ניתן להגיע בעזרת מדיטציה מאוד מיוחדת, אולם מהצד זה נראה כאילו יש קפיצות, כי "המיינד הכללי" לא יראה למוח ריחוף אמיתי. אגדות מספרות שבימי קדם אנשים היו עפים בגופם ממקום למקום (כמו בסרטים הסיניים) עד שהתודעה הכללית השתנתה מרוב ריבוי דעות ומעשים של בני-אדם...והיום אנחנו כדי לעוף צריכים להיות במימד "החלום" או לטוס בעזרת כלי עזר. היום כח הכוונה של המחשבה והלב לא כל כך חזקים כמו בימי קדם.

וואלה יעקב ידידי...מתגעגע../images/Emo140.gif

שלומי טוב חוץ מכמה חבלות
שאספתי תוך כדי נסיון לעוף דרך קירות בטון וזכוכית שקופה.

סיריוס1

New member
קודם תשנה את גופך לגוף חרק ואז תנסה...../images/Emo204.gif

...לעוף דרך מה שנראה לך כלא קיים... אבל לצערי חרק זה "תדר" קיומי טמא עבורנו...( מלבד ארבה או חרגול ).

למעלה