הרי לנו נושא לדיון...

pain is MY love

New member
הרי לנו נושא לדיון...

מעשה שהיה כך היה: אני ו-4 חברותי הטובות נזרקנו בכינרת ליום-יומיים. כמובן שבאווירה של הסוטול על החוף אי אפשר שלא להתערבב עם בחורים שונים ומשונים כך יצא לנו להכיר חבורה של חיילים טיפל'ה מבוגרים מאיתנו מצחיקים וחמודים לאללה... הרבה אלהוכול היה בדם (שלהם) והרבה אוכל התעכל בבטן (של כולנו) וכשרוחנו טובה עלינו אחד הגברברים החליט להודיע בפומבי על העובדה שהוא נדלק עליי.. מפה לשם משם לפה ראיתי פוטנציאל אדיר להכרות עם בחור מדהים ואת כל הלילה בילינו בישיבה על החוף וזיוני שכל הדדים. (שימו לב שימו לב, מרינה נזירה!!!) בכל מקרה באיזשהו שלב שנינו נרדמנו מחובקים על שפת הכינרת (מישהו אמר קיטשיות מזוויעה?!) והתעוררנו מחוייכים לבוקר חדש ועייף במיוחד... אז מה הבעיה חברים? הבעיה היא כזו: מרינה ידועה בתור אחת שבוחרת גברים בפינצטה ויודעת טוב מאוד לגלות את הנקודות השחורות בכל אחד ואחד ולמצוא בו פאקים נוראיים (כגון: שיערות בחזה, מחסור בקוביות בבטן או אפילו דיבור חזק מדיי!) אז אני התחלתי לחפש לי את הפאקים ומצאתי לא מעט אבל בינתיים גם גיליתי בחור מדהים ומצחיק שממש כיף לי איתו והוא מחמיא לי בלי הפסקה (אפילו שאני בטוחה שאני לא נראית כמו סנדי בר כשאני קמה בבוקר!) ולא מתבייש להודות שהוא מעוניין בקשר רציני (יש עדיין גברים כאלה?!) בכל מקרה, אני לא יודעת מה לעשות! אבל על מה כל הדילמה בעצם? אז ככה: תקראו לי שטחית, תקראו לי סנובית, תקראו לי סתם בלונדינית מטומטמת אבל אני מודה ולא מתביישת בזה שמראה חיצוני מאוד חשוב בעיניי.. ולא, אני לא צריכה דודי בלסרים קטנים עם הקוביות בבטן אבל אני צריכה מישהו שאני קודם כל אמשך אליו בטירוף! אני צריכה מישהו שקודם אני ארצה לקרוע ממנו את הבגדים (לא בפועל! רק בדמיון...) ואחר כך אחרי שאני אכיר אותו אני אראה אני אני מוקסמת גם מהאופי שלו.. ובמקרה הזה מה לעשות הבחור הוא יפייפה ובאמת שהוא יכול להיות מושא הערצתן של בחורות רבות אבל בעיניי הוא פשוט בחור "חמוד" ותו לא. אולי התקלקלתי קצת עם הכדורגלנים בזמן האחרון, וזה לא שאני מחפשת עכשיו את הג'ובאני רוסו של חיי, אבל מה לעשות שהבחור הוא לא בדיוק הטעם שלי (מישהו אמר אשכנזי?... אהם אהם..) ופה זה בדיוק מתנגש עם העובדה שהאופי שלו מדהים! וכיף לנו ביחד והוא לא כמו כל המניאקים והקקות שאני רגילה אליהם... אז מה עושים???? ולסיכום: מה אתם מעדיפים? קודם כל לרצות לקרוע את הבגדים או קודם כל לרצות לתת לבחור/ה חיבוק?.. ואל תהיו לי יפי נפש אני רוצה לשמוע פה את כל האמת! ותהיו כנים כמוני... טוב סורי שחפרתי... לפעמים אני לא שולטת בזה..

מיטללל

New member
מרינה אין כמוך בעולם :)

לפי מה שהבנתי ממך, הוא חמוד במראה, ואת נמשכת אליו, הוא מחמיא, כיף לכם, ועוד יש לו אופי מדהים:/. רק מה? הוא לא בדיוק הטעם שלך, הוא אשכנזי, ולא מניאק מכוסה בקקה :/ (בהקצנה כן?) במקומך הייתי מסננת אותו ולא מדברת/נפגשת איתו לעולם. שומו שמייים! זה עוד יכול להצליח!!!

מיטללל

New member
(יו, במקומך הייתי מתעצבנת מתגובה

מפגרת כזו) לכי על זה. מה כבר יכול להיות ? אם היית אומרת שהוא אומנם מקסים ומתוק ומשעשע, אבל ממש לא מושך אותך הייתי אומרת לך לוותר כי רוב הסיכויים (מהמיני היכרות איתך) זה לא יצליח. אבל את מציינת שאת כן נמשכת אליו. שהוא מקסים. שהיה קליק גדול. לכן, למרות שהוא לא הטעם המובהק שלך, זו לא "התפשרות". מצד שני, קחי הכל בערבון מוגבל. את לא מכירה אותו יותר מדי זמן. וכבר מדברת על "אופי מקסים", שהוא "מדהים".. כבר קרה הרבה פעמים שהתלהבת מהר מדיי, ונכוות באותה מהירות. תני לזה זמן. תיפגשו ביחידות כמה פעמים. תכירי אותו. תראי מה הוא גורם לך להרגיש. ואז תחליטי-לפה או לפה. באמת, איך כמוך :) מיטל

pain is MY love

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

ואל תדאגי אני אני לא יכולה להתעצבן עלייך!!! בכל מקרה אני באמת לא מכירה אותו מספיק אבל בגדול את רואה על בן אדם מה הוא משדר... והוא לא משדר מניאקיות (לצערי) בכל מקרה, אמרתי שהוא נראה טוב אבל מסחינת משיכה... וואללה לא הייתי קורעת ממנו את הבגדים... אז מה לעשות?!

מיטללל

New member
../images/Emo24.gif

לא יודעת. לדעתי היית עם מספיק "מניאקים" בתקופה האחרונה. תמיד טוב לנסות דברים אחרים:) (מקסימום בזכות זה שתשברי לו ת'לב, יצמח "מניאק חדש", מה רע?:) סתם סתם סתם!!!) השאלות הן... האם יש לו אופי חלש ? האם הוא מעניין אותך בכלל ? האם הוא יכול לעמוד בקצב שלך ? לא יודעת, השאלה היא האם היית מוכנה להוריד לו את החולצה בעדינות, או גם זה לא? :) אני חוזרת ואומרת, שלדעת כדאי לך לנסות. מה יש לך להפסיד?! רק כדי לבדוק מה תרגישי.. אולי עוד תופתעי ואם לא? אז בזבזת קצת זמן, לא נורא.

pain is MY love

New member
אין לי בעיה לנסות..

אם לא הייתי רוצה לא הייתי מבזבזת עליו אפילו שורה בפורום... ובקשר לשאלות: 1. אני לא חושבת שיש לו אופי חלש. לא מניאק אבל גם לא חלשלוש... 2. הוא מעניין אותי מאוד בתור בן אדם. הוא מצחיק וכיפי 3. הוא בחיים לא יעמוד בקצב שלי. אבל אני חייבת להודות שהוא פרטנר טוב כי הוא לא רחוק ממני כל כך... 4. אני לא מורידה חולצות בעדינות!!! חחחח סתם סתם עדיין לא חשבתי על זה אפילו...

Cobe Anan

New member
עזבי את זה..

מה יקרה אם הוא חס וחלילה יעשה אותך מאושרת? לקחת גם את זה בחשבון...? כפרע, אני חושב שיש לך פה מציאה- בחור חמוד ובלתי-מניאקי שכיף לך איתו ומחפש יותר מסתם סקס... אז הוא רק `חמוד`, לא מושלם... תראי על מה דקלה היתה צריכה להתפשר כדי למצוא מישהו שכיף לה איתו.. אל תדאגי, אם הוא באמת כזה מקסים, האופי שלו ימשוך אותך הרבה יותר מאשר מראה חיצוני. יותר מזה? אחרי כמה חודשים ביחד, מתרגלים למראה חיצוני. מכוער או מדהים- בסופו של דבר, אחרי הרבה זמן ביחד, מה שיעשה לך פרפרים זה הקשר שלכם, לא הפנים היפות שלו. שיהיה בכיף ובהצלחה ביחד!

jdpworld

New member
מבלי להכנס

לטוב או רע,או בכלל שום סוג של שפיטה,זה באמת עניין פשוט נורא. יש ימים ואנשים שכל שרוצה זה לקרוע להם הבגדים ולזנק אליהם במטבח אין זה מחיב שאין בהם שום דבר אחר,ויש שמעלים את ההרגשה של קן חם ורך,חשבון בנק משותף,ואיך זה נקרא לילדים...אישית מחפש את השילוב של השנים מה שמסתבר כמשימה לא פשוטה בכלל,אבל מודה, קצת לפני צבא, ההורמונים דיברו הרבה יותר חזק.

jdpworld

New member
זו היתה הנקודה.

תני להורמונים לדבר... במידה וקוביות בבטן זה מה שהם מבקשים, על תסתפקי בפחות.

orangeada

New member
לדעתי- ( אם מותר לי...../images/Emo13.gif )

אולי זה יתפתח לקשר אחר, קשר שאשכרה יש בו עומק והאישיות שלכם יותר מהווה תפקיד? ויותר חשוב- אחד יציב ושיחזיק? אני לא אומרת שלא חשובה משיכה ומיניות, אבל אולי זה יבוא מהאינטימיות שתיווצר ביניכם במובן היותר רוחני (וואו זה נשמע ממש קיטשי !!) הכוונה שלי, שאולי הוא כן מציאה, ולא יקרה כלום אם תצאו כמה פעמים ותראי מה הולך..
או נקרע
בהצלחה!

נועם m

New member
אז ככה

נתחיל ממך: לדעתי את חייבת לתת לו צ'אנס. והקטע הפיזי- הוא יבוא. אני מאמינה שלא חייבת להיות "משיכה מטורפת" כבר מהתחלה. כל עוד הוא לא מגעיל אותך לחלוטין, זה משהו שיכול להתפתח עם הזמן (כבר קרה לי...). ל"חמוד" בהחלט יש פוטנציאל להפוך למשהו מעבר עם הזמן...
ובאופן כללי: אז אם להיות כנה לחלוטין, אבל באמת כנה לחלוטין, תנאי בל יעבור אצלי בשביל לרצות לקרוע למישהו את הבגדים הוא שהוא יהיה- חמוד. אני קודם כל "רוצה לתת לו חיבוק", זה אצלי חלק מהעניין של המשיכה הפיזית. אני חייבת מישהו שיהיה עדין איתי...
(מה לעשות, ג'ינג'ית קטנה ושבירה...)

jdpworld

New member
מקווה שלא אכפת לך

אבל רשמתי לי בצד,גינגית קטנה ןשבירה. אין צורך לדאוג זה רק שיש דברים שחושב כאדי לזכור גם מחר.

גם וגם..

מישהו שאוכל לקרוע את הבגדים ממנו.. ומישהו שייתן חיבוק. אני הולכת לרשום משהו שאולי יסתור את זה. בגדול, יופי.. זה מה שקונה את ה``רגע`` את המבט.. עם זה הולכים בהתחלה. אחכ בודקים מה יש בפנים. אבל, בחור שתהיי איתו.. הרי תהיי איתו בגלל מי שהוא.. לא בגלל איך שהוא נראה.. סתם שתדעי, אני גם מחפשת איזה `מתיו מקונוהי` לגדל ולטפח בבית.. אבל התוצאות הם.. שכל אילו שכן היה איתם משהו אמיתי נראים כמו עכברים בערך.. (חוץ מהאחרון.. הוא מתקרב קצת למתיו). אין מה לעשות.. לפעמים גם הפנטזיות מתפשרות.

לא...

גם אם תצאו אני חושב שבסוף את תזרקי אותו.. אז אין למה.. ואם את לא נמשכת.. אז לא יעזור כלום.. עזבי.. תשאירי אותו על אש קטנה בתור חיית מחמד...( ידיד..)..

למעלה