הרכבת גרנולה

yael800

New member
הרכבת גרנולה

היי, הייתי רוצה להרכיב לעצמי גרנולה לבד ולהפסיק עם הקנויה.. יש הצעות לאיזה סוגי דגנים הכי בריאים ורצוי שלא ישמינו יחסית? המון תודה מראש.

C H 4

New member
מה הכוונה?

איזה דגנים שמים בגרנולה? את מתכוונת רק לערבב דגנים ודברים שהם כבר מוכנים? או להכין מהבסיס?- אם להכין ממש אשמח לשמוע על מתכון בשביל שיפורים אפשריים אצלי. אצלינו מכינים גרנולה מקוואקר, ולזה מוסיפים פירות יבשים וסילאן.

yael800

New member
אני מדברת על הדגנים עצמם

יש שיבולת שועל.. מה עוד אפשר? מה לגביי דגני פייבר? סובין?

yael800

New member
אה

איפה אפשר לקנות את הדגנים הבאים כדגנים ולא כמוצר של חברה בקופסת קרטון..?: ברנפלקס פייבר ואן

אני לא חושבת שאפשר

פייבר וואן, הוא בכל מקרה מותג של חברה מסוימת והיא היחידה שמייצרת אותו. קורנפלקס (ולצורך העניין, גם פייבר וואן) הם לא דברים שתמצאי בתפזורת בכל מקרה. כך שאם הם לא יהיו בקופסת קרטון של איזו חברה, הם יהיו בשקית של חברה אחרת...

yael800

New member
מממ.. אוקיי אז

איזה דגן יש חוץ משיבולת שועל? מה לגבי סובין? בריא? ובקשר לחמוציות, כמה מומלץ ליום? (יבשות ללא סוכר) המון תודה וסופ"ש מהמם, יעל.

C H 4

New member
לא יודעת לגבי כמויות מומלצות

אבל אני מניחה שחמוציות זה לא משהו שקל כל כך לעבור צריכה מקסימלית יומית שלו, ביחוד בהתחשב במחיר. לפי מה שאני יודעת הן די בריאות ומנקות את מערכת השתן או משהו כזה (לא הבנתי את זה עד הסוף מעולם, אבל הן טובות למניעת דלקות שתן). הולכות מצויין בגרנולה

למעלה