הרכבת מאחרת ולא ממהרת לפצות כחוק. אולי גם לכם מגיע כסף

כשלוגי

Active member
י' הגיעה שלשום מחיפה לתל אביב באיחור של שעה בגלל שורת תקלות ברכבת ישראל. התקלות נמשכו גם כשהיא דרשה את הפיצוי המגיע לה, עד להתערבות וואלה רכב

Ccyclist

Well-known member
י' הגיעה שלשום מחיפה לתל אביב באיחור של שעה בגלל שורת תקלות ברכבת ישראל. התקלות נמשכו גם כשהיא דרשה את הפיצוי המגיע לה, עד להתערבות וואלה רכב

מה בדיוק יעשה נוסע עם חודשי בפיצוי הזה ? זה מנגנון פיצוי מנותק של אנשים שלא נסעו בתח"צ ב 35 השנים האחרונות.

DAVIDADATO

Well-known member
מה בדיוק יעשה נוסע עם חודשי בפיצוי הזה ? זה מנגנון פיצוי מנותק של אנשים שלא נסעו בתח"צ ב 35 השנים האחרונות.
מעניין מה ייקרה אם הרכבת מאחרת ב-29 דקות (כידוע רכבת שמאחרת מעל 30 דקות זכאים לפיצוי) אבל נכנסת לתחנה למשל ב-09:29:59?
האם זכאים או לא?

מוישי67

Active member
מתי יהיה מנגנון פיצוי לנוסעים באוטובוסים?
אולי כך יהיה מוטיבציה לנוסעים להגיש תלונות, כיום המצב שהרבה נוסעים לא מגישים פניות ותלונות כי הם מיואשים מהמצב ולא מאמינים שזה משפיע

laRio

Active member
כאשר נוסעים עם האפליקציה ומבקשים פיצוי, ברכבת מוצאים כרטיס נייר שאפשר לשלוח רק בדואר. התוקף המקסימאלי שהם נותנים לכרטיס נייר זה 3 חודשים.
בפועל, עד שהכרטיס מגיע ונאסף מתיבת הדואר עובר חודש וחצי, וכך נשאר שלון של חודש וחצי להשתמש בו.
מה עושים אם לא משתמשים? מבלים שעה או יותר בהמתנה לנציג טלפוני, מספרים לו את כל הסיפור. הוא מנסה לשכנע להטעין ברב קו, אבל אין לי כבר רב קו.
בסוף הם שולחים שוב פעם כרטיס עם תוקף של 3 חודשים בדואר...

ניוטראל

Active member
פעם, (לפני 17 שנים.) התאחרה לי רכבת. במוצ"ש גשום!
אך גם פיצוי, מה עוזר לי!?!
כי זו רכבת. מכפר חב"ד, לתל אביב!
מחיר של 10₪...

איחרה לי אתמול הרכבת בכ 8 דקות.
עליתי בתחנה הראשונה. הרכבת היתה בתחנה והנוסעים כבר עלו, אך פשוט לא יצאה בזמן.

למעלה