הרכב את קבוצת החלומות שלכ!

הרכב את קבוצת החלומות שלכ!

ק0י0x ועוד עשרה(?)מתבקשימ להרכיב את הקבוצה האולטמטיבית שלכמ מבינ השחקנימ הפעילימ העונה באירופה.להלנ קבוצתי:בופונ.דני אלבס.טרי.קנבארו.?.קאקה.צ`אבי.אינייסטה.מסי!!.כ,רונאלדו.הנרי.-בספסל:פויול.בנזמה.דל-פיירו!.ג`רארד.דרוגבה.פרינגס.שוויינשטייגר.קסיאסזמברטה

לא היה לי מקומ:קסיאס!! (;זמברוטה.>

שמתי לב ש4 מברצלונה-אבל פשוט מקוממ בקבוצה האולטימטיבית!

Iker Casillas

New member
הרכב החלומות

שוער: איקר קסיאס. מגן ימני:דני אלבס. בלם: ג`ון טרי. מגן שמאלי: פיליפ לאהם. קשרים: סטיבן ג`רארד, צ`אבי הרננדז, קאקה, כ. רונאלדו, ליונל מסי. חלוצים: קון אגוארו, פרננדו טורס. ספסל: ג`יג`י בופון, ריו פרדיננד, פרנק ריברי, אלסנדרו דל פיירו, קון אגוארו.

צודק.לאמ מעולה-איזה שער דפק על

ה0ו9תח של היורו!ובהגנה..איכ שכחתי את ריברי אהובי פצצת האנרגיה המהירות והכשרונ!לספסל הייתי מצרפ את ריו.אני מבינ שאתה סבור שעמ קישור יצירתי שכזה,די בבלמ יחיד.. (; סתאאאמ..קאקה וצ`אבי מחפימ.אגוארו בהתפתחות..טרמ הגיע לשיאו.הלא כנ?מתי שמינית הגמר בצ`מפיונ

Iker Casillas

New member
אני סבור

שעם שוער כמו קסיאס לא צריך בלמים /tapuzforum/images/emo3.gif והסבב משחקים הראשון ייערך ב24/25- בפברואר, הגומלין יהיה ב10/11- במרץ

פחח..

גמ השוער הטוב בעולמ לא יוכל לשמור על 7.32 מ` כשמולו חלוצי וקשרי על-ללא 2 בלמימ.עובדה שבקבוצות פאר שיש גמ שוער צמרת,ישנמ 2בלמימ.

Iker Casillas

New member
כי המאמנים פחדנים!

אם כזאת קבוצה אתה אולי תספוג 3 אבל אתה תכניס 7

Iker Casillas

New member
‏*זלאטן איברהימוביץ`

במקום קון אגוארו בהרכב ואגוארו בספסל במקום דל פיירו

שומעעעע...

אגב,הגבתי ביומ ה`-וזה לא נקלט-על:כי המאמנימ פחדנימ-תגובתי:גמ בקבוצות על-לדוגמא ברצלונה-משחקימ עמ 2 בלמימ.ויש שמה שוער די טוב,הייתי אומר.אמ היו משחקימ עמ בלמ אחד בליגת האלופות-לא היו מנצחימ.והפחד-מבוסס.

Iker Casillas

New member
שטויות

אם המגנים והקשרים בקווים ידעו לרדת חזרה להגנה אז לא יהיו בעיות

נו נו...

אפי` המאמנימ המקוריימ או המוזרימ לא ניסו זאת-ואפי` במשחקי ידידות!

למעלה