הרכב הלהקה - מי עזב ומי נשאר?

stu from scream

New member
הרכב הלהקה - מי עזב ומי נשאר?

אוקיי,כשהלהקה רק הוקמה,היה כמובן את MR LORDI , מקים הלהקה. מאגנום (גיטריסט),KITA(מתופף),AMEN (גיטריסט) וכמובן,האישה היחידה בלהקה,ENARY (הלא היא על הקלידים).לא עבר זמן רב מידי ומאגנום עזב.עצוב,אבל הוא עדיין שומר על קשר הדוק ומצויין עם חברי הלהקה.במקומו הגיעה KALMA (המועדף עליי עד עצם היום הזה).אחרי כמה שנים טובות,ENARY עזבה,והיא לעומת מאגנום,ניתקה כל קשר עם חברי הלהקה.הוווו,אני מריח ריבP: בכל מקרה,במקומה,הגיעה AWA,קלידנית סקסית ומצויינת! אישית אני מעדיף את ENARY..אבל נו טוב,שיהיה,גם AWA טובה! הגיע זמנו של KALMA לעזוב,וגם הוא שמר על קשר טוב עם חברי הלהקה! במקומו הגיע OX,שעליו אין הרבה מידע (לא שאני יודע לפחות). אז נכון לעכשיו קיבלנו את זה- MR LORDI , מנהיג הלהקה,וזמר מדהים KITA , מתופף שגרם לי לתופף עם מקלות של קוקה קולה על השולחן AMEN , גיטריסט משכמו ומעלה!! מדובר באדם מ-ו-כ-ש-ר!!! OX, גיטריסט מעולה לא פחות! וכמובן..AWA,קלידנית מעולהההההההההההההההההההה!
keep it heavy you monsters

MONSTERMAN

New member
הלהקה..

ENARY-ניגנה באותו זמן ביחד עם לורדי וTHE CHILDREN OF BODOM....ואז גם התפרסמה התמונה שלה ב"צ'ילדרן אוף בודום" - הם ניגנו בלי מסיכות- ואז היה ללורדי ריב קטן איתה... ויש לי גם שאלה: מאגנום- הבאסיסט- לא השתטף עם לורדי בשום אלבום- אבל בקליפ של WOULD TOU LOVE A MONSTERMAN הוא דווקה כן היה- אפשר ליראות אותו במסיכה של איש חלל... האם זה הוא? כי חיפשתי תמונות שלו ומצאתי רק אחד... שהוא בקליפ...

stu from scream

New member
אמ כן,הבאתי ראיון שהוא מספר

על הלהקה שלו בקומונה..תחפש שם בארכיון,מצטער,אני פשוט לא זוכר כרגע:(

MONSTERMAN

New member
תודה...

תודה רבה לך... עכשיו אני יחפש קצת מידע על הלהקה הזאתתת תודה..

who am i1

New member
בקומונה היה משהו יפה על אוקס

רק שעכשיו אני לא מצליח להכינס אליה

למעלה