הרכב ה"באבל-גאם" החדש....(אקווה וכו

eurodancemaster

New member
הרכב ה"באבל-גאם" החדש....(אקווה וכו

מישהו מוכן להגיד לי בבקשה מה זה הזוועה האחרונה שהשתלטה על מצעדי העולם (חוץ משנאפי והצפרדע המזעזעת כמובן.....)שנקראת בשם :"chipz"???? זה הרכב שמנסה לחזור לתשעים ושבע ולשחזר את ההצלחה של אקווה,דייז,היט אנד הייד ועוד כהנה וכהנה הרכבי יורו-באבל גאם-דאנס ולמי שלא יודע מה זה באבלגאם-הפירוש הוא כמובן מסטיק שנדבק בדיוק כמו להיטי הז'אנר הזה..... ההרכב הזה צ'יפז כבש את המקום הראשון בכמה ממצעדי אירופה ובמיוחד הגרמני עם להיט מזעזע שנקרא "קאובוי". ולמי שלא יודע המפיקים מאחורי ההרכב הזה הם חברי "אקווה" לשעבר....

Tru Man

New member
שמתם לב לראפר בשיר של מאריה קארי?

אני מוכן להישבע שזה אותו הראפר של קפטן ג'ק. פשוט אותו הקול ואותו הסיגנון בדיוק.

chipz

דיברנו עליהם רבות בתקופה האחרונה. אולי זה יהיה לך מוזר אבל אני גאה שאני משמיע אותם כבר למעלה משנה. והתחנה גם מריצה אותם כבר חצי שנה ובקרוב הם יינחתו בישראל באופן רשמי. יצאו להם עד היום חמישה להיטים כולם!!!! נכנסו למקום הראשון במולדתם הולנד. לאחרונה הם הוציאו את הסינגלים שלהם (קאבווי, למשל, יצא לפני שנה בהולנד) בגרמניה ואוסטריה וגם שם פגשו את המקום הראשון. הם תואמי ה- vengaboys, ומי שאהב את venga אין סיבה שלא יאהב אותם.

V e n g a

New member
לא מדוייק

Captain Hook היה רק מקום 3

ואפרופו צפרדע. היום!!! יצאה בישראל

באופן רשמי, נשלח לתחנות הרדיו קובץ mp3 ובשבוע הבא יגיע הסינגל. הזוכה הגדולה היא......הד ארצי (ואין לכם מושג איזה אושר יש שם על העניין)מזל טוב. בתקווה ששאר התחנות יפמפמו. אמצע הדרך עושים את זה כבר 4 חודשים, דידי עושה את 3 שבועות, ברדיו ירושלים זה יהיה מקום ראשון במצעד (גייסתי את כל מי שהצביע לנינט בכוכב נולד
), נקווה ששאר התחנות ימשיכו את העבודה.

alpha80

New member
וואו איזו מהירות,

כל הכבוד לחברות התקליטים בארץ על שגילו לפני כולם את הלהיט ודאגו לשלוח אותו לתחנות הרדיו. אין גבול לאושר.

למעלה