הרכיבה הראשונה של ונטיל:

timon1

New member
הרכיבה הראשונה של ונטיל:

אני אישית מאוד נהנתי ולדברי הרוכבים גם הם. יצאנו מקיבוץ רשפים ב9:50 לכיוון הבוסתן של שלוחות, משם [אחרי ששאלתי לדעתם של הרוכבים] טיפסנו קצת ממטע המנגו אל מטע הקיווי, עליה של 200 מטר סה"כ בטיפוס של בערך 30+ מטר הפרש גובה [סה"כ הפרשי גובה לא יותר מ-60 מטר לדעתי]. אח"כ בגלישה למעין הראשון [עין מודע] שבו נחנו, שתינו תה צמחים ורפי הפתיע והגיע לפגוש אותנו שם מצויד באופני מבחן [אמנון בדק את הGT I-DRIVE ואני טעמתי אותן קלות בירידונת קטנה]. לאחר שכולם נחו כראוי המשכנו למעיין השני [עין שוקק] כשבדרך עברנו דרך תל השלושה/בריכת הקיבוצים לטיפוסון אופציונלי וירידה נחמדה. לעין שוקק הגענו עייפים אך מרוצים [החום היה נסבל אמנם ולא מעט בזכות גדעון שהביא מעט מתוצרת המפעל של קיבוצו
]. לסיכום, היה נחמד מאוד ואני מקווה לראות את כולם גם בפעמים הבאות. נ.ב- רוני, הכל בסדר? התמונות נמצאות באלבום הרכיבה בWEBSHOTS בקישור המצורף: http://community.webshots.com/album/71828297GPEOKo

XCrider

New member
עאלק ירידונת קטנה...חבל שלא היתה לי

מצלמת וידאו - הייתם זוכים לראות את טימון הקמיקאזה המזמר... ירידה חלקלקה (מאבק) שלא ראיתי כמוה. מזל שהאגו מצמיח לנו כנפיים כדי שלא ניפול...

לא מכיר את טימון אישית אבל..

יש מה ללמוד ממנו בקטע של התמונות (אני בטוח שיש עוד תחומים) האלבום הרבה יותר אפקטיבי ומסודר מאשר מריחה של כל עמוד הפורום עם שורות של תמונה אחת בכל שורה. לדעתי אם חוזרים מטיול ומכניסים שורה או שתיים עם תמונות זה סביר אבל לא יותר כי זה ממש מוגזם.. אני יודע - גם אני חטאתי בכך בעבר (התלהבות של מתחילים!) אבל כשאני נכנס לפורום וצריך להכנס לכל שורה כדי לראות את התמונות זה מתיש ומוציא את החשק מהענין. אריאל בבקשה תן הסבר ממצה על הענין. (כבר ראיתי הסבר כזה בעבר אבל כל המוסיף הרי זה משובח) תודה גדי

IlanShacham

New member
גדי - אי אפשר להכנס לאלבום שלך

כנראה שצריך ללחוץ שם על משהו כדי לאפשר גם לאנשים שאינם גדי אלוני לצפות בו.

timon1

New member
הכנתי תמונות מסודרות עם הסבר

לבקשתו של גדי. נכנסים לWWW.WEBSHOTS.COM ובוחרים בלשונית COMMUNITY. שם פועלים לפי סדר ההוראות שנתתי בקובץ: 1. אדום. 2. ירוק. תבינו כשתפתחו את הקובץ

timon1

New member
חלק 2

ככה נראה המסך של יצירת האלבום, המשך בערב כי אני חייב לזוז. פעלו לפי ההוראות ויהיה בסדר.

timon1

New member
חלק 3

אין צורך בהסברים, פשוט בוחרים תמונה בכפתור "עיון" ומעלים אותה ב-UPLOAD. למקרה שהתהליך מיגע מעט תלחצו על האופציה בתחתית הקטע המודגש: ADD MULTIPLE PHOTOS? ותגיעו לחלון בהודעה הבאה.

timon1

New member
חלק 4 ואחרון להפעם:

לחלון הזה אתם אמורים להגיע עכשיו, פשוט תלחצו על הלינק המסומן ותפעלו על פי ההוראות הפשוטות.

RockhopperJudy

New member
יש אלבומי תמונות כאלו גם בעברית בוו

יש אלבומי תמונות כאלו גם עברית, כמובן בוואלה. ככה עןשים את זה: צריך להרשם בתור "משתמש חדש" ולקבל כתובת וואלה (אם יש לכם אז תדלגו על שלב זה.) בתפריט הראשי של וואלה (איפה שכתוב "שימושי - קהילה - אישי - וקניות )צריך להכנס ל"תמונות" (זה בשורה של "אישי"). נפתחות שם הוראות להטענה של התמונות. יש שם מקום די גדול. כשמסיימים את ההטענה נכנסים להגדרות של האלבום ומסמנים V ב"ציבורי" כדי שכולם יוכלו לראות, ומקבלים כתובת שהיא בעצם קישור. זהו. עשיתם את זה. אם אתם רוצים לראות איך זה יוצא, תסתכלו באלבומים שלי: http://photos.walla.co.il/yehudit99 ואל תגלו לאף אחד... סתאאם... שיהיה בהנאה! יהודית (99 שייך לשנה האחרונה של המילניום הקודם. כשקניתי מחשב חדש...)

למעלה