הרכיבה שלי עם אדי מרקס

Gspin

New member
הרכיבה שלי עם אדי מרקס

הבן אדם פשוט אגדה מהלכת, אישיות נערצת (על שהסכים להגיע לישראל),וספורטאי ענק. מה שהדהים אותי (חוץ מהאישיות הכובשת שלו) היו המקרים האלה: לפני הזינוק שלו בשלשות, על הטריינר, מד הדופק שלו הראה 69(!!) פעימות לדקה, ב-90 סל"ד ברגליים!!! היינו בשוק!!! היום ברכיבה איתו ועם ארז לוין (האחראי להבאתו לארץ), בעלייה לכיוון הרי אילת (קצא"א והבסיס הצבאי), הוא החזיק קצב רגליים של 70-80 סל"ד בממוצע, ובאמצע העלייה - כשנתתי את המתקפה האחרונה שלי (לפני שהשתנקתי מה-180 פעימות בממוצע וחזרתי על עקבותי בלעדיהם), מד הדופק שלו הראה 130(!!) פעימות לדקה...הבן אדם בן 60!! ווווווווווווווווווואו!!!!! זה היה מדהים, הוא לא התאמץ בכלל, הייתם צריכים לראות את ההבעה על הפנים שלו... מדהים!!! הבן אדם מאוד נחמד ומסביר פנים, לא מתנשא, היה לי לכבוד לרכוב איתו. תודה מיוחדת לארז לוין, על שהזמין אותי לרכוב איתם, כבוד שלו זכו מעט אנשים וחוויה לא מהעולם הזה, אפילו לרוכב דנדש כמוני!

Sybh

New member
מרגש לרכב עם הקניבל

זה בטח העלה לך את הדופק בלפחות 20 פעימות נוספות. זכית לכבוד מלכים ותודה ששיתפת אותנו, כיף היה לקרוא על זה.

Gspin

New member
הוא לא עוצר בעלייה

היה בלתי אפשרי לצלם, עמכם הסליחה..

levinerez

New member
הוא גם לא מסתכל אחורה וגם לא

שומע כשצועקים לו. שGSPIN הודיע לי שהוא פורש וחוזר ירדתי אליו לקחת את המשאבה היחידה שהייתה לנו ואדי לא מסתכל אחורה פשוט לא!!!!!!!!!!!! אין לו מושג לאן הוא רוכב.....הוא נכנס לקצב.....לא אכפת לו מסביב...וזהו הוא בשלו.... ואח"כ לסגור אותו...אללה יוסתור... עוד דבר קטן - את העלייה בטריאתלון הוא עלה עם גלגל 21 מאחורה (כי זה מה שהיה לו) ובזמן הטיפוס להרי אילת הוא עוד צוחק ואומר לי: "IT WAS BREAKING MY LEGS THE 21" הוא בן 59!!!!!!!!!!!!!!!!! יש כבוד... ארז

levinerez

New member
נתי - הזמנתי אותו ללות איזה אחד שיל

ש"אמור" ללכת על הידיים ממטולה לאילת....... נשמע לך מוכר
באהבה וצחוקים ארז

levinerez

New member
הייתי כ"כ עסוק עם אדי שפשוט לא

היה לי זמן לצלם אותו אני חושב שאתר TAN צילם אותו כמה תמונות אולי יש תמונה או שתיים (בצחוק) באתר שוונג???? יש במעריב הארץ ובידיעות מספר תמונות אבל מי שהיה שם יודע שתמונה אחת (הפעם) לא שווה אלף מבטים
נכון???? נקווה שנוכל לארגן גם לשנה הבאה והפעם נתי יבוא עם האופניים ויוכל לרכב עם אדי מרקס בבוקר - אדי פשוט לא מסוגל שמישהוא מזמין אותו לרכב להגיד לא - הוא הוריד 6 כוסות יין אדום בלילה שין שישי ושבת ובכל אופן התעורר בבוקר בכדי "לתת בראש" איזה איש "5 MINUTES AND I AM DOWN" "BUT FIRST LETS HAVE A SMALL BREAKFAST" חלום!!! ארז

natyh

New member
ארז

לו הייתי מגיע היינו עושים תחרות משולבת , ברכיבה על גלגל אחד ... אז פיספסתי נשאר לחכות לפעם הבאה .

TamirKadishi

New member
מילה טובה לארז לוין

ארז לוין הוכיח (שוב) במקרה של אדי מרקס שבביצת האופניים שלנו הוא נמצא בליגה אחרת- מגיעה לו מילה טובה על כך (וראינו בפורום שהיו לא מעט ספקנים בנושא). ללא ספק אדי מרקס הביא להתרגשות רבה באילת ונתן לאירוע אופי מיוחד (שמעתי רשמים מאילת- לא הייתי שם). בברכה,

האיש והאגדה...

האיש הוא ארז לוין והאגדה הוא מר מרקס. אין הרבה מה להוסיף פרט לכך שהרבה פיות הושתקו באילת, בין אם זה מכך שנדהמו שאכן ארז עמד במילתו ובין אם היו אלו שראו את אדי מרקס רוכב כאילו שהוא בן 18... מחיאות הכפיים, התשואות הרמות והקהל קם לכבודו של אדי מרקס בעת שעלה על הבמה בטקס הסיום היו דבר שאני עוד לא נתקלתי בו. כ ל ה כ ב ו ד ! ! ! והלוואי שכן ירבו...

דני, לא לקחת מצלמה איתך לאילת?

תתחילו להציף אותנו בתמונות של "האגדה" שביקרה באזורנו בסופ"ש האחרון.

מצלמה לא...

מצלמה לא לכדה אותו, אבל אני יכול לאמר לך שאני מאתמול לא רוחץ את היד בגלל הלחיצה...

Infin1ty

New member
ארז לוין באמת מבטיח כל מה שהוא אומר

בלעדיו עכשיו לא הייתי עושה את הטריאתלון, סידר לי את האופניים כמו שצריך, הסביר לי דברים ועוד.. ד"א היינו באותו בית מלון, איזה מצחיק זה היה, כל פעם שירדתי ראיתי את ארז לוין עם אדי מרקס כל פעם!, הזמנתי פיצה, אני הולך רגע למטה לשליח לקחת את הפיצה, פתאום אני רואה את ארז לוין עם אדי מרקס, אני יורד לחדר אוכל אני רואה אותם.. אחלה בן אדם הוא, והוא ממש נחמד ושקט כזה, עליתי איתו גם במעלית
באמת ארז לוין שיחק אותה הפעם! הייתי אמור לרכב איתם אבל לא קמתי, וגם אני בטוח שלא הייתי מצליח חצי דרך אז טוב שהיה כך.

levinerez

New member
אינפי - תודה ששמרת לי על האופניים

של אדי ככ הרבה זמן - עכשיו שאני חושב על זה באמת היית איתם טיפה יותר מידי ומקווה שאתה לא כועס - לפחות נהנתה מהם??? ארז

אני מוכן לשמור על האופניים של אדי

לכמה חודשים, אם אתה צריך בייבי סיטר. מה המידה שלו?

levinerez

New member
ראיתי כמה תמונות של אדי וטריאתלטים

באתר של TAN http://www.tan.co.il/ בעמוד האחרוןשל התמונות (תמונה לפני האחרונה היא של העורך של האתר TAN) ארז

yossi113

New member
ארז,

מה יש לך לספר לנו על האיש, על אופיו. כיצד הוא התרשם מהצורה בה הוא התקבל כאן? נראה לך שהוא ישמח לחזור?

למעלה