הרכישות האחרונות שלי.

kyle

New member
הרכישות האחרונות שלי.../images/Emo13.gif

הדיוידי של צ'אד סמית'... קניתי אותו לפני שבועיים במרום ואני ממש לא מצטער על זה. אני פחות אפרט עליו כי ספק אם לא-מתופפים יתעניינו בו כל כך. אבל! אתמול חזרתי מטאוור רקורדס ברחובות עם משהו שחיכיתי לו די הרבה זמן - הדיוידי של ההופעה בסליין-קאסל, אירלנד. מסתבר שלא סתם אמרו שזו ההופעה הכי טובה שלהם, פשוט תענוג כל דקה, אפילו משירים שבדר"כ אני לא שומע. גם המעברים שבין השירים (או הקטעים שמוסיפים אליהם) יפים מאוד, והבימוי פשוט מעולה (הוסיפו אפילו קטעי bullet-time למי שמכיר
). הייתי כותב דיווח מפורט יותר אבל אני די ממהר עכשיו. בקיצור - כדאי לקנות!

frikin shin

New member
אנשים../images/Emo12.gif אכזבתם אותי../images/Emo12.gif

מה קרה לעברית שלכם
אומרים "דוד" לא דיוידי

kyle

New member
טוב אז אני אפרט...

בעקרון זה מתחיל בהסברים של צ'אד על הסט שלו, על היחס שלו למוסיקה שהוא מנגן, ועל ההשפעות שלו (גם איך הוא התאמן וכדומה). זה די קצר, ישר אחרי זה הוא מתחיל לג'מג'ם עם פלי, והם מנגנים גם כל מיני שירים, כמו נייקד אין דה ריין, נובודי ווירד לייק מי (ואי זה מוזר בעברית) גריטינג סונג ועוד כמה. אח"כ הוא נכנס יותר לפרטים... הוא מסביר על ה-grace notes למי שמכיר, על הסנר, ואיך הוא "ממלא" גרובים איתם, ומדגים את זה בשירים כמו higher ground (ועוד אחד שלא זכור לי כרגע). הוא מסביר על איך הוא חשב על הגרוב של breaking the girl, ומנגן גם את I could have lied בשביל להראות שאפילו גרופ איטי ומשעמם יכול להשמע טוב. יש פספוסים שלו בצילום הדיוידי, וקטע מהופעה של הפפרס (קצר מאוד). זה מה שאני זוכר כרגע, אבל יש עוד הרבה.

Bassיסט

New member
יש שם הרבה מפלי...????

יענו מראים גם מה פלי עושה או שכל ההתמקדות היא על צ'אד??? כי אחי נוסע לניו יורק מחר ואמרתי לו שיקנה לי את הדי וי די של פלי ספונטני..... או משהוא כזה... ועוד די וי די של סלאפים למידה כזה... אבל אם זה טוב גם לבסיסטים ולא רק למתופפים אז אני יקנה גם אותו...(את של צ,אד) אבל אני חייב לדעת מה היא מידת ההתייחסות לפלי בדי וי די הזה...

Bassיסט

New member
יש אוליי די וי דיים של פליי?????

שהוא מלמד לאט לאט? אם כן אז איך קוראים לזה?

kyle

New member
יש 2 דיוידי של פלי...

ואיך לי מושג מה יש בהם.

Bassיסט

New member
וואי יש מצב שתשיג לי את השמות שלהם?

אחי טס עוד מעט לחול ואני רוצה שהוא יביא לי אותם...

למעלה