הרמז למעטפה של יום שלישי, 4 ביולי

• פותח הנושא etii2
  • פורסם בתאריך

etii2

New member
ענינו לאור וגם דברנו עם המשפחה שלו

אתם יכולים לראות את התגובה שלי - הנתונים שאור הציג לא היו מדוייקים

אור כ

New member
אלו עובדות

העובדה היא ששם לפני המקרה לא אמרת לי לא להתחיל לחפש ובכלל אף אחד לא דיבר איתי שם כפי שטענת. זה לא קשור לעובדה ש 4 שעות לאחר המקרה דברת עם אמי.

אתי אני חושב שמה שאתם עושים לאור

זה לא יפה אתם לא אמרתם מהתחלה שצריך לחפש ב1 והעינין לא היה מובן אני חושב שמגיע לו את הכסף תעשו משהו טוב לבן אדם שהתעמץ והגיע למקום ואל תלכו ראש בקיר

etii2

New member
הרמז למעטפה של יום שלישי, 4 ביולי

זה מה שקורה כשלוקחים 18 נביאים מלאי הוד והדר, שמים אותם בצפון ונותנים להם לקרוא את חדשות היום.

etii2

New member
תגובה לדוד

איך הייתם מגיבים בפורום אם היינו נותנים לאור את המעטפה ב12:40, שזה 20 דקות לפני תחילת המשחק? אם היית אתה מגיע לכיכר רבין ב 12:45 והיה נאמר לך שמשהו לקח את המעטפה קודם, למרות שהזמנו את כולם ל 13:00, לא היית מתעצבן, לא הייתה כמה צעקה גדולה יותר בפורום? התגובה שלנו נועדה לשמור על האינטרס של כלל גולשי האתר, ובטח על של אלה שמשתתפים במשחק והגיעו עד לכיכר רבין. היו כ70 גולשים שהגיעו לחפש את המעטפה ורובם הגיעו אחרי אור. מה הייתי אומרת לכל אלה שהגיעו בין השעה 12:45 ל 13:00? אני בטוחה שאז הייתה קמה צעקה הרבה יותר גדולה בפורום. היא לא אישית נגד אור וחשוב לי שתבינו פה שהאינטרס שלנו זה האינטרס שלכם הגולשים. ברור לי שהמצב עם אור לא נעים אבל אם היינו מגיבים אחרת, המצב היה לא נעים מול 70 גולשים אחרים. אנחנו נפצה את אור בדרכנו שלנו, אך לא נוכל לתת לו מעטפה שנועדה ליום אחר. אני מאוד מקווה שאור ימשיך להשתתף במשחק ומאוד אשמח אם בפעם הבאה הוא אפילו יזכה במעטפה. אנחנו נגיע שוב לאיזורים הקרובים לביתו - יש חודש שלם של פעילות, וזו רק ההתחלה.

רווית30

New member
אתי תשובה מאוד יפה ומקווה שהגולשים

באמת יראו את הדברים ככה..........

etii2

New member
תודה

אני מקווה שעוד גולשים יבינו אותנו כי הכוונות שלנו באמת נקיות מאינטרסים. כל המטרה של המשחק היא לעשות FUN לגולשים של תפוז.

רווית30

New member
כן אני יודעת את זה רק חבל שייש כאיל

כאילו שלא כל כך מבינים את זה אבל בסוף יבינו אני מאמינה.... ואם לו בעייה שלהם...אתם עושים את העבודה נפלא באמת!!!! אין לי מילים!!!

את חוצפנית!!

התשובה שנתת לדוד היא חצופה כי את מסיטה את כל הגולשים להיות נגד אור את נותנת לנו לחשוב כאילו הוא לקח לנו תכסף עלאק :''איך הייתם מרגישים אים הייתם באים בשעה 1 והיו אומרים לכם שמישהו כבר לקח תכסף'' וברור שאין הרבה גולשים באתר שלכם ולכן עשיתם תמבצע הזה ........

DJNYC

New member
תעשי לי טובה! ../images/Emo121.gif וחלאס!

ההצגה שלך היא זלזול בגולשים. בפעם הבאה שאת הולכת על תפקיד דרמטי, אני ממליץ על שיעור משחק קודם. אתה obvious מדי... בחודש שבו אתה רשום בתפוז הספקת לפתח נאמנות חסרת תקדים לאתר - ממש מרשים. אף אחד לא קונה את ההצגה.

שיר ורד

New member
אם המשחק מתחיל בשעה 13:00

אז אתם צריכים להניח את המעטפה בדיוק בשעה הנ"ל. אם מסתובבים במקום 70 איש, זו לא בעיה שעובד סמוי שלכם יניח את המעטפה בלי שישימו לב אליו.

למעלה