הרמת והקטנת חזה

efer

New member
הרמת והקטנת חזה

שלום ומס' שאלות 1. האם ניתן לשלב בין שני הניתוחים ולעשותם בפעם אחת? 2. אני בעודף משקל, מכיוון שהחזה הוא ברובו שומן, האם אני צריכה להוריד את המשקל העודף לפני הניתוח ולראות איך החזה נראה אז. אם לא, מה יקרה אם אחרי הניתוח אני אוריד את המשקל, איך החזה יראה אז? (מדובר פה על 15-20 קילו שאני צריכה להוריד) 3. האם יש דרך לממן את הטיפול חלקית מקופת חולים? במידה ולחזה יש השפעה על הבריאות (והאם ניתן לבדוק זאת?) 4. האם ניתן להגדיל פטמות? תודה רבה מאוד

הרמה והקטנת חזה

היי בעיקרון, הרמת חזה יכולה להיות חלק מתהליך ההקטנה, כך אם יש צורך בהרמה בהחלט אפשר לעשות אותם יחד. בנוגע לעודף המשקל, מבחינה רפואית אין בעיה עם זה, אבל עלייך לקחת בחשבון שאם תשילי את כל הקילוגרמים האלה לאחר הניתוח, זה עלול להשפיע גם על מראה החזה. אם את בכל מקרה מתכוונת לעשות דיאטה רצינית בה תשילי 15-20 ק"ג, אולי כדאי קודם להשיל את המשקל העודף ואחר כך לבצע את הניתוח, כך תבטיחי לעצמך תוצאות מקסימליות שיישמרו לאורך זמן. בנוגע להשתתפות קופת חולים - נכון לעכשיו רק חברי קופ"ח לאומית ומאוחדת יכולים ליהנות מהשתתפות בניתוחים פלסטיים. תוכלי לקרוא על כך בלינק המצורף. בנוגע לשאלתך האחרונה - לא ניתן להגדיל פטמות אלא באמצעות קעקוע. בהצלחה!

למעלה