הרמת כוסית וברכות לראש השנה
חג שמח

טיגריס2

New member
הרמת כוסית וברכות לראש השנה ../images/Emo48.gifחג שמח

הזמנה אישית לתושבי העיר חדרה סדי בן דוד המועמד לראשות העיר מזמין את תושבי חדרה להרמת כוסית וברכות לקראת חג ראש השנה הבא עלינו לטובה הרמת הכוסית תהיה : במוצ"ש הקרובה כ"ז אלול 27/09/2008 בשעה 20:30 ברח' הרברט סמואל 47 חדרה אשמח לראותכם בין אורחינו בכבוד רב סדי בן דוד - המועמד לראשות העיר

Ibiza1800

New member
כמועמד לראשות העיר

לא כל כך ברור מה האג'נדה שלו...מה הוא מציע...

טיגריס2

New member
שבת שלום Ibiza1800 וכולם

אתה מוזמן להכנס לקישור הזה בו תלמד ותקרא על סדי בן-דוד ואתה יכול להכנס לפורום ולשאול שאלות מובטח לך תשובות אמיתיות וכנות לאחר השבת כמו כן בלי קשר לבחירות עצמן אתה מוזמן להגיע מחר ולהכיר באופן אישי את המועמד והאיש המיוחד באמת בוא ותכיר אדם שונה ממה שאתה מכיר אם תשאל כל אחד בעיר על סדי בן דוד ומשפחתו מבטיחה לך אישית שתשמע רק טוב . בבחירות הקודמות הוא הגיע למקום השני שיהיה לך ולכולנו ערב נפלא

הוא לא מציע שום דבר מיוחד

הוא כמו האחרים שאומר שיעודד משקיעים לפתוח מקומות בילוי, בטח גם רוכב על הטרנד הירוק, טוען שישקיע בחינוך כי חינוך זה חשוב, והוא גם נגד שחיתות שזה מאוד חשוב. שום רעיון מקורי,שום רעיון יצירתי.

אבל עכשיו גם נכנסתי לאתר

כאמור,שום דבר יצירתי למרות שכאדם אני בטוח שהוא אישיות חיובית.

טיגריס2

New member
בוקר אור בנצי מודו

יש משפט שאומר עד שלא פגשת לא הבנת מבטיחה לך שבמידה ותפגש איתו תשנה את דעתך סדי כן איש של עשייה ולא דיבורים הוא לא אדם ריקני שאומר אני ואני אם הייתם מגיעים אתמול הייתם מבינים מי האדם שאחרי השם מי שמעוניין בפגישה כדי להכיר את סדי מוזמן לכתוב לי מסר או מייל שבוע טוב ושנה טובה ומתוקה פנינה

R-יק

New member
ושאר המתמודדים מציאה גדולה?

אפתח ואומר שאין לי מושג למי אני מצביע בבחירות. אבל אני יודע שאני הולך להצביע. עד שנכנסתי לאתר שהעלתה טיגריס לא ממש הכרתי את סדי ולמען האמת, בכל פעם שראיתי את הכרזות שלו בעיר לא ממש הבנתי מיהו ומה הוא עושה על הכרזות הללו. לפחות ממה שמצטייר מהאתר שלו (כן, אני יודע שזו תעמולה) הוא אדם ישר והוגן. ואתה יודע מה? אולי רק מהסיבה הזו כדאי לנסות מישהו עם עבר נקי וללא לכלוך (בנתיים) לגבי שאר המתמודדים - אני לא יודע הרבה. גנדלמן? מיהו? פעם ראשונה ששמעתי את שמו הייתה לפני חודש בערך כשהתחילו לדבר על הבחירות. חדווה? כנ"ל. אין לי מושג מי היא ומה פועלה בעיר. אביטן? כולנו רואים את המחדל של הפיאצה/כיכר השוק. מעבר לזה שהוא באמת היחיד מזה 15 שנים שעשה משהו בעיר הזו. (גנב/לא גנב זה עניין אחר. לפחות עשה משהו) אז באמת שאין לי מושג למי אני הולך להצביע. אבל אני בהחלט לא שולל את סדי. ולך, טיגריס... אם את מקורבת אל סדי - אולי כדאי שיעשה קצת "רעש" שאנשים מן המניין (כמוני למשל) ידעו מי הוא ומה הוא עושה/עשה/יעשה...

טיגריס2

New member
צודק R-יק זה עכשיו על הכוונת

אבל כפי שאמרתי סדי איש שקט ואוהב את העשייה על דיבורים ומובטח שאין סיכוי שהוא יהפך למשהו שונה ממה שהוא כיום לפעמים צריך לפגוש ולהכיר את האנשים באופן אישי כדי להבין במי מדובר ותאמין לי שבשיחה עם אנשים קולטים מי ישר ואמין ומתכוון לדבריו ומי צבוע ומנסה לקנות קולות או אנשים. שיהיה חג שמח ושנה טובה ומתוקה

גנדלמן וכל השאר

אין לי כאמור משהו נגד בן דוד מלבד העובדה שהוא לא מביא שום דבר חדש. גנדלמן מאוד מזכיר לי את סדן(גנרלים מקומם בצבא), אבל חדווה יחזקאלי היא כן כתובת לתושבים כפי שידוע לי.

טיגריס2

New member
בנצי טעות בידך

חדוה יחזקאלי אינה הכתובת אומנם היא יודעת לצעוק , להופיע בטלויזיה , לצאת בכתבות כאלה ואחרות , ולכתוב ים של מכתבים. אבל ולצערנו אלו שמכירים אותה אישית והיטב, אנו יודעים שאצלה כל דבר הוא חצי עבודה. מעבר לזה שצורת הדיבור שלה מגעילה ביותר, היא וולגרית בהתנהגותה , והיא יודעת היטב לנבל את הפה. ומעבר לכך להבטחות שלה אין אמא ואבא. ראש עיר צריך לדעת ולהיות בדיוק בגובה העיניים של כולם לא להתעלות , לא לשקר, ולהיות פשוט ובעל ערך. ובנוגע לסדי בן דוד הוא אכן מביא איתו משב רוח שונה בהחלט. מעבר לזה : נכנסתי לבלוג שלך ונהניתי לקרוא

להכפיש מועמד זו לא הדרך לניצחון

טיגריס יקרה, את כותבת פעילה ומוערכת בפורום, למה להתבטא כך על אחת מהמועמדים? זה לא משנה אם הדברים שכתבת נכונים או לא, וזכותך לדעה משלך אבל אם את מציגה את עצמך כתומכת של סדי ומתבטאת בצורה לא נקייה על מועמדת אחרת - רמת הדיון יורדת. לדעתי, בבחירת ראש העיר צריך לשים לב למה שהמועמדים *עשו* ולא למה שיבטיחו שיעשו. מי שפועל לטובת העיר גם כשהוא לא ראש העיר בעצמו הוא מי שמגיעה לו ההזדמנות להיות בעל התפקיד. (הכתיבה בלשון זכר מטעמי נוחיות בלבד) בהצלחה לכולנו בשיפור העיר, כולנו יודעים שיש לה פוטנציאל אדיר.

טיגריס2

New member
בוקר אור פרבולה ../images/Emo13.gif

צודקת מאוד בהכפשה זה לא יפה אבל כאן באתי להראות איך מתנהלות היום הבחירות ומי הם "הנבחרים" שלנו כתבתי כאן בדיוק כפי שהיא כותבת עלי ועל אחרים בכל מיני טוקבקים ואני לא אספר ואכנס לדברים שהיא עושה או מתנהגת כשאני באה לכתוב או לדבר על מישהוא או מישהיא אני מזדהה עם אופיו והתנהגותו כפי שאני מכירה באופן אישי. ותודה על המחמאות עלי שיהיה המשך יום נפלא לכולם נ.ב לא הצגתי את עצמי כתומכת של סדי או אחר ( עדיין לא ) לפעמים לא הכתוב מעיד על הלך רוחו או מחשבתו של האדם

למעלה